QUOTE(Viltelė @ 2011 10 02, 18:50)
Kokia cia gali buti paslaptis Pati procedura turetu kainuoti 3910 Lt., kadangi taiko 15 proc. nuolaida VA nariams. Buvau nuvaziavus i Lenkija, nusipirkau vaistuku pigiau. Sumokejau 1820 Lt. Tai sutaupiau apie 500 Lt. Taigi dar ant vaistu apytiksliai tureciau isleisti apie 300 Lt, vizitai apie 200-300Lt. Tai atsieis apie 6400 Lt. Tai cia as taip skaiciuoju, bet gali buti ir nenumatytu dalyku, bet tikiuosi i 7000 lt tilpti.
Viltele, o Jums reikejo diphereline prie IVF leistis?
Kada Jums buvo daryta LP?
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 03, 00:05)
na o as siandien sau leidau torto gabaliuka sakau nors taip nuraminsiu sirdele juk gimtadienis . na o nuo rytojaus , tai jau jokiu saldumynu , o paskui prieisiu ir prie sekanciu kaip nors
Papildyta:
as ir laukiu mmm (tiksliau nelaukiu), tai kazkokia piktoka ryte dar pasidariau NT sakau gal (nors BT ir krenta)... bet ir vel I bruksnelis NT. tad gimtadienio rytas prasidejo prastai, ir verkt norejau ir.... vel pykau ant visu.... ir vel visu palinkejimai ir vel prilinketa vaiku ... taip sunku , bet vyras issiveze prie juros , nes nieko kito nenorejau , tai nuotaika siek tiek pasitaise. na o vakare nusipirkom tortuka ir zvakuciu , ir pusdama jas galvojau, kad nors vienai is musu pasisektu juk visos taip norim ir laukiam tu issvajotu II NT . na o man gimtadienio dovana tikriausiai jau rytoj pasirodancios padruskes mmm nieko, ka padarysi, bet endo nezadam pasiduoti....
labai gaila kad taip afroditei ... bet ji stipri ir mes ja palaikysim, tad viskas turi buti gerai, laikom kumstukus
Papildyta:
as ir laukiu mmm (tiksliau nelaukiu), tai kazkokia piktoka ryte dar pasidariau NT sakau gal (nors BT ir krenta)... bet ir vel I bruksnelis NT. tad gimtadienio rytas prasidejo prastai, ir verkt norejau ir.... vel pykau ant visu.... ir vel visu palinkejimai ir vel prilinketa vaiku ... taip sunku , bet vyras issiveze prie juros , nes nieko kito nenorejau , tai nuotaika siek tiek pasitaise. na o vakare nusipirkom tortuka ir zvakuciu , ir pusdama jas galvojau, kad nors vienai is musu pasisektu juk visos taip norim ir laukiam tu issvajotu II NT . na o man gimtadienio dovana tikriausiai jau rytoj pasirodancios padruskes mmm nieko, ka padarysi, bet endo nezadam pasiduoti....
labai gaila kad taip afroditei ... bet ji stipri ir mes ja palaikysim, tad viskas turi buti gerai, laikom kumstukus
Su gimtadieniu Sheila
Linkiu, kad dovama butu ne mmm, o tos dvi juosteles II
Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 03, 10:08)
nugi su tortadieniu!!!!!!!!!!!(kad ir jau praėjusiu )
nugi mergicos aš jums sakau dėl mitybos, tai turėkit saiką
norit torto gabalėlio, niu ir suvalgykit, pakelkit sau nuotaiką, tik nesurykit viso kilogramo
nugi mergicos aš jums sakau dėl mitybos, tai turėkit saiką
norit torto gabalėlio, niu ir suvalgykit, pakelkit sau nuotaiką, tik nesurykit viso kilogramo
valgau viska ka noriu, kavos sumazinau iki dvieju puodeliu per diena.
Neleidziu endo kistis i mano gyvenima!
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 03, 19:55)
Na, būkit geros, patarkit, kur man rast kitą endokrinologą... jau nebenoriu nei pinigų leisti, nei klausyt prastų prognozių, nei mėtyt šimtus, nes aš tiek tikrai neuždirbu... O be konsultacijų irgi baisu.
NA, BET UŽTAT ŠIANDIEN TURIU HCG JAU 4454 IU/l
Papildyta:
O Beresnevičius man univere dėstė. Prisimenu paskaitas kaip vienas įdomiausių. Ir šitas gabalas
Man labai patinka Sidlaukas Isiklauso i problema ir tikrai stengiasi padet. Girdejau, kad pas ji ateina, kai nugydo K.