Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Viltelė @ 2011 10 02, 18:50)
Kokia cia gali buti paslaptis mirksiukas.gif Pati procedura turetu kainuoti 3910 Lt., kadangi taiko 15 proc. nuolaida VA nariams. Buvau nuvaziavus i Lenkija, nusipirkau vaistuku pigiau. Sumokejau 1820 Lt. Tai sutaupiau apie 500 Lt. Taigi dar ant vaistu apytiksliai tureciau isleisti apie 300 Lt, vizitai apie 200-300Lt. Tai atsieis apie 6400 Lt. Tai cia as taip skaiciuoju, bet gali buti ir nenumatytu dalyku, bet tikiuosi i 7000 lt tilpti.

Viltele, o Jums reikejo diphereline prie IVF leistis?
Kada Jums buvo daryta LP?

Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 03, 00:05)
na o as siandien sau leidau torto gabaliuka  blush2.gif  sakau nors taip nuraminsiu sirdele juk gimtadienis . na o nuo rytojaus , tai jau jokiu saldumynu , o paskui prieisiu ir prie sekanciu  biggrin.gif  kaip nors  lotuliukas.gif
Papildyta:
as ir laukiu mmm (tiksliau nelaukiu), tai kazkokia piktoka  doh.gif  ryte dar pasidariau NT sakau gal (nors BT ir krenta)... bet ir vel I bruksnelis NT.  tad gimtadienio rytas prasidejo prastai, ir verkt norejau ir.... vel pykau ant visu.... ir vel visu palinkejimai ir vel prilinketa vaiku ... taip sunku , bet vyras issiveze prie juros , nes nieko kito nenorejau , tai nuotaika siek tiek pasitaise. na o vakare nusipirkom tortuka ir zvakuciu , ir pusdama jas galvojau, kad nors vienai is musu pasisektu juk visos taip norim ir laukiam tu issvajotu II NT blush2.gif . na o man gimtadienio dovana tikriausiai jau rytoj pasirodancios padruskes mmm verysad.gif  nieko, ka padarysi, bet endo nezadam pasiduoti....

labai gaila kad taip afroditei ... bet ji stipri ir mes ja palaikysim, tad viskas turi buti gerai, laikom kumstukus

Su gimtadieniu Sheila 4u.gif
Linkiu, kad dovama butu ne mmm, o tos dvi juosteles II wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 03, 10:08)
nugi su tortadieniu!!!!!!!!!!!(kad ir jau praėjusiu blush2.gif )

nugi mergicos aš jums sakau dėl mitybos, tai turėkit saiką mirksiukas.gif
norit torto gabalėlio, niu ir suvalgykit, pakelkit sau nuotaiką, tik nesurykit viso kilogramo 4u.gif

drinks_cheers.gif
valgau viska ka noriu, kavos sumazinau iki dvieju puodeliu per diena.
Neleidziu endo kistis i mano gyvenima! bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 03, 19:55)

Na, būkit geros, patarkit, kur man rast kitą endokrinologą... jau nebenoriu nei pinigų leisti, nei klausyt prastų prognozių, nei mėtyt šimtus, nes aš tiek tikrai neuždirbu... O be konsultacijų irgi baisu. doh.gif
NA, BET UŽTAT ŠIANDIEN TURIU HCG JAU 4454 IU/l
Papildyta:

O Beresnevičius man univere dėstė. Prisimenu paskaitas kaip vienas įdomiausių. Ir šitas gabalas  thumbup.gif

Man labai patinka Sidlaukas 4u.gif Isiklauso i problema ir tikrai stengiasi padet. Girdejau, kad pas ji ateina, kai nugydo K.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 03 spalio 2011 - 19:08
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 03, 17:55)
Grįžau iš K. .. Oi, suktas žaltys, oi, pakreipia viską,kaip jam patogu...

Nu blyn kaip aš nemėgstu šio gydytojo. Net paras paėmė kaip prisiminiau jį. Teko su juo susidurti. Visoms kiša tisą Thybon, reikia ar nereikia. Už kiekvieną apsilankymą apie 300 Lt suploji ir man kelis kartus telefonu ištarta frazė (po jo Thybon naudojimo) "greičiau atvykite pasidaryti kraujo tyrimą, nes manau, kad jūs esate nėščia". Nė velnio... Tikiuosi, daugiau pas šį gydytoją mano kojos nebus mad.gif
Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2011 10 03, 19:04)
Viltele, o Jums reikejo diphereline prie IVF leistis?
Kada Jums buvo daryta LP?

Taip, jau suleido. Dabar laukiu mm. LP daryta sausio mėn.
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 10 03, 21:15)
Nu blyn kaip aš nemėgstu šio gydytojo. Net paras paėmė kaip prisiminiau jį. Teko su juo susidurti. Visoms kiša tisą Thybon, reikia ar nereikia. Už kiekvieną apsilankymą apie 300 Lt suploji ir man kelis kartus telefonu ištarta frazė (po jo Thybon naudojimo) "greičiau atvykite pasidaryti kraujo tyrimą, nes manau, kad jūs esate nėščia". Nė velnio... Tikiuosi, daugiau pas šį gydytoją mano kojos nebus  mad.gif
Papildyta:
Taip, jau suleido. Dabar laukiu mm. LP daryta sausio mėn.

O kiek ampuliu reikejo ax.gif (jei galima paklausinet...)
siandien kaip tik issirasiau pirmaja ampule (dar nezinau endo stabdymui ar IVF pradziai blush2.gif ).
Atsakyti
Man labai patinka Sidlaukas 4u.gif Isiklauso i problema ir tikrai stengiasi padet. Girdejau, kad pas ji ateina, kai nugydo K.
[/quote]
o cia vygantas sidlauskas is kauno ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 10 03, 19:18)
O kiek ampuliu reikejo ax.gif  (jei galima paklausinet...)
siandien kaip tik issirasiau pirmaja ampule (dar nezinau endo stabdymui ar IVF pradziai blush2.gif ).

Vienos reikėjo smile.gif
Atsakyti
[quote=sheila102,2011 10 03, 21:21]
[/quote]
o cia vygantas sidlauskas is kauno ? blush2.gif
[/quote]

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 03, 18:55)

Kristinuke, na ir gydytojas doh.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif gal pas kitą geriau apsilankyti?
Beje sveikinu su II. Ar ilgai planavot? blush2.gif

Sheila102, ir aš sveikinu su gimtadieniu birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(Dormeja @ 2011 10 03, 21:42)
Kristinuke, na ir gydytojas  doh.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  gal pas kitą geriau apsilankyti?
Beje sveikinu su II. Ar ilgai planavot? blush2.gif

Oi, tas mano planas chuliganas... Mano atveju ne planuot reikėjo, o ryžtis tam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 10 03, 11:31)
Mažas skaitalas nuo mano mažės.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(avvka @ 2011 10 03, 12:55)
Sveikutes,
Kristinuke, kaip tu?
Kokyte ku ku, kaip jautiesi, jau greit NT thumbup.gif
Lauraz5, ar pasveikai?

Savijauta tai kaip pries mm verysad.gif skauda krutine, strenas ir tai viena tai kita sona unsure.gif rytoj 10DPI tai gal jau testuka gadinsiu, bet baisiai bijau, gal dar palaukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 03, 21:53)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
Savijauta tai kaip pries mm  verysad.gif skauda krutine, strenas ir tai viena tai kita sona  unsure.gif rytoj 10DPI tai gal jau testuka gadinsiu, bet baisiai bijau, gal dar palaukti  g.gif

Man tavo savijauta patinka smile.gif
Atsakyti
Sheila ir nuo manes su gimtadieniu , visu tyliu svajoniu issipildymo 4u.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 03, 19:53)
Savijauta tai kaip pries mm  verysad.gif skauda krutine, strenas ir tai viena tai kita sona  unsure.gif rytoj 10DPI tai gal jau testuka gadinsiu, bet baisiai bijau, gal dar palaukti  g.gif

nu tikrai savijauta visai gerai skamba tavo 4u.gif Gali ryt bandyti jau, kokį jautresnį nusipirkus 4u.gif
Atsakyti