Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(sheila102 @ 2011 10 02, 23:05)
na o as siandien sau leidau torto gabaliuka  blush2.gif  sakau nors taip nuraminsiu sirdele juk gimtadienis .

nugi su tortadieniu!!!!!!!!!!!(kad ir jau praėjusiu blush2.gif )

nugi mergicos aš jums sakau dėl mitybos, tai turėkit saiką mirksiukas.gif
norit torto gabalėlio, niu ir suvalgykit, pakelkit sau nuotaiką, tik nesurykit viso kilogramo 4u.gif

Atsakyti
Sveikinimai Sheilai gimtadienio proga birthday.gif Linkiu kad tas noras, kuri sugalvojai kuo greiciau issipildytu 4u.gif
As tai laukiu savo pirmuju mm po laparoskopijos. Seip turetu but siandien ar ryt..kazkokiu pozymiu kaip pries sirgima nejauciu..noreciau pasidaryt testuka, bet zinau kad jis bus neigiamas, tad nenoriu saves liudint..nes zinau, kad viskas veluoja tik LP pasekoje...beje dar ir neveluoja net..gal ryt sekmingai atkeliaus mano drauges..nors mazyte miniatiurine viltis yra...tik proto balsas liepia neprisigalvot, nes poto bus liudna labai schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Noriu paklausti g.gif Zodziu turejau laparaskopija,beveik pries metus,4stadija endo,po operacijos viskas buvo normaliai,paskui po keliu menesiu pradejau Kt kursa puse metu. Ir dabar po mmm mazdaug po 10 dienu baisus skausmai sonuose ir net pakraujuoju. Tai idomu kas cia darosi,ar vel ta endo grista visu greiciu,ar tiesiog organizmas valosi nuo KT? Ar kitoms irgi panasiai buvo?
Atsakyti
[quote=Vir81,2011 10 03, 10:32]Sveikos 4u.gif Noriu paklausti g.gif  Zodziu turejau laparaskopija,beveik pries metus,4stadija endo,po operacijos viskas buvo normaliai,paskui po keliu menesiu pradejau Kt kursa puse metu.  Ir dabar po mmm mazdaug po 10 dienu baisus skausmai sonuose ir net pakraujuoju. Tai idomu kas cia darosi,ar vel ta endo grista visu greiciu,ar tiesiog organizmas valosi nuo KT? Ar kitoms irgi panasiai buvo?
[/quote]

pas gydytoją "mygom"! gal kokia cista blyn trūko doh.gif

[/quote]
Irmuciukas, man vėlavo savaitę po LP. bet neatmesk tokios galimybės, kad ir nebesulauksi. tikrai tokių atvejų pasitaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuisis: 03 spalio 2011 - 09:44
[quote=Kuisis,2011 10 03, 10:42]
pas gydytoją "mygom"! gal kokia cista blyn trūko doh.gif

[/quote]
Irmuciukas, man vėlavo savaitę po LP. bet neatmesk tokios galimybės, kad ir nebesulauksi. tikrai tokių atvejų pasitaiko mirksiukas.gif
[/quote]
kuisis, abejoju ar maniskis atvejas bus stebuklas..tiesiog mano gyvenime tu stebuklu nebuna daug..pastovus gyvenimo isbandymai, stresas, kuriu pasekoje visokios moteriskos bedytes..na bet..yra viltis, tik bijau testa pirktis ir darysis, nes tada viltis dingtu..tad geriau pagyvensiu tas keletas dienu su viltimi, kol sulauksiu mm smile.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 02, 21:41)
siaip sis tyrimas siulomas nuo 25 metu nemokamai kas 3 metus 4u.gif

As darau kasmet , taip gine liepe tikrintis 4u.gif
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 03, 10:44)
As tai laukiu savo pirmuju mm po laparoskopijos. Seip turetu but siandien ar ryt..kazkokiu pozymiu kaip pries sirgima nejauciu..noreciau pasidaryt testuka, bet zinau kad jis bus neigiamas, tad nenoriu saves liudint..nes zinau, kad viskas veluoja tik LP pasekoje...beje dar ir neveluoja net..gal ryt sekmingai atkeliaus mano drauges..nors mazyte miniatiurine viltis yra...tik proto balsas liepia neprisigalvot, nes poto bus liudna labai schmoll.gif

As jau vakar sulaukiau savo mmm, atejo 2 denom anksciau nors galvojau kad veluos g.gif Man tai geriau kad anksciau, greciau i darbus kibsim su MB thumbup.gif Tik dar pas gyd. reikia apsilankyti kad siulus istrauktu ir gauti palaiminima smileysex.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2011 10 02, 23:05)
na o as siandien sau leidau torto gabaliuka  blush2.gif  sakau nors taip nuraminsiu sirdele juk gimtadienis .

Su gimtadieniu birthday.gif
Na mes miegalės tik šiandien apsižiūrėjom blush2.gif
Lai stebūklėlis tave aplanko kuo greičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 29, 17:41)
Siguli,saulele,kaip mes pasilgom taves,nuotraukyciu,pasakojimu..ex visko visko..siurbsim visa info kaip kempines!

Kai tik iš naujo priprasim namie, parašysiu. Nes močiutė man "rankinuką" pagamino biggrin.gif O aš biški ramų tvarka užsiėmiau-rūbų maišas jau per mažų, pas močiutę vos ne plikos likom-išsaugo viską doh.gif O be to mama "nauju hobiu" užsiima ax.gif

QUOTE(kristinuke @ 2011 09 29, 17:53)
spėjau pasakyt, kad ramu, tai pasiskambinau endokrinologui, nes įpareigota prisistatyt, jei  nestuke.gif . jei jausčiau ką ne taip, gerti "Thybono" didesnę dozę, kad koks persileidimas neištiktų.

Kristinuk, tap yr su tuo hormoniniu gydymu, man gi irgi neleido greit jų "mest" tiesiog organizmui šokas kad nebūtų, nors kai paminėjo žodį "persileidimas" tai irgi ne maloniai nuteikė "burną" biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes 4u.gif
sheila102 SU GIMIMO DIENA happybday.gif happybday.gif happybday.gif Linkiu,kad issipildytu pacios didziausios tavo svajones ir butum laiminga ir sveika 4u.gif
Aciu uz palaikyma.Jop,stengiuosi nesinervuoti-bet islikti ramiai ir visiskai apie tai negalvoti neimanoma.Bet stengiuosi tiketi geriausiu.Tikrai,mergaites eikit ir tikrinkites.Man paskutini kart dare 2009-11-10 ir nerado visai jokiu pakitimu. Kadangi IVF nepasiseke,pries dedant snaigutes(turejo deti si menesi) galvojau nueisiu ir generaliskai pasitikrinsiu pas gine.Apziurejo ar cistu nera,viskas ok.Rado nedideli uzdegimuka..o onkocitologini dariau mokamai is tikruju nedaug sumokejau uz ji ir..gavau atsakyma.
Dabar buvau susitarusi jau savo meiste darytis,bet teai nepasitiki musu miesto medikais ir apsitare su Vilniaus onkologiniu.Ryt issiunciu israsa onkocitologinio ir gal tada bus aisku kada operuos, doh.gif durniausias dalykas tas laukimas...as jau buvau nusiteikusi kad operacija darys si penktadieni ar pirmadieni-o dabar vel nezinia kiek laukti reiks doh.gif
Bet pasitikrinti butinai reikia-tiesiog profilaktiskai..ne kiekveinai juk buna blogi atsakymai,bet stebeti save del saves,del seimos,vaiku reikia butinai. 4u.gif
SIGULIUK sveikinimai tapus mamyte wub.gif Ir kuo greiciau ieiti i ritma ir kad eitusi viskas sklandziai,ramiai 4u.gif Aukit,stiprekit ir dziugaukite wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Jei galima į Jūsų kompaniją 4u.gif 4u.gif . Pasirodo ir manęs neaplenkė ši liga.
Leliuką planuojam jau metus. Šeštadienį apsilankiau pas R. Gricių, echo metu rado 4 endocistas vienoj kiaušidėj (kokio dydžio nesakė, bet pati mačiau - parodė, kaip atrodė 10 mm folis, o jos buvo bent jau dvigubai didesnės verysad.gif ). Paskyrė LAP spalio 28 d. Lap darys jis pats AK. Po to sakė kokius 3 mėn. endo slopinimas, o jau tada bandysim pastot.
Lap gal ir nebijau, baisiausia, ką ten ras verysad.gif
O dėl endo įtarimų visada turėjau, nes požymių buvo daug unsure.gif , bet nei viena ginė niekada nesiųlė jokių tyrimų, jokių lap. KT niekada negėriau, o kaip dabar suprantu, jos gal net būtų buvę geriau g.gif Pataisykit, jei klystu 4u.gif .
Merginos, ar lankotės kas pas R.Gricių dėl nevaisingumo, ar darė jis jums LAP. Kažkaip info apie jį labai mažai, todėl nerimauju. Nors man kaip gydytojas ir kaip žmogus jis pasirodė thumbup.gif .
Beje, noriu pasitikslinti, ar tas endo slopinimas po lap, tai čia tas kiaušidžių užmigdymas g.gif unsure.gif Esu skaičiusi, kad jos gali ir nebeatsibusti.
Baisi labai ta nežinomybė....
Bet visdėlto tikiu, turiu tikėti, kad kadanors ir mes turėsim savo vaikutį wub.gif Lygiai to paties iš visos širdies ir jums linkiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dormeja: 03 spalio 2011 - 11:51
sheila,as dar nesveikinu,bet vakare butinai kokia super dovanele imesiu!
Siguli,nugi nugi kas ten per nauji pomegiai?na bet ir auga tavo pupa!
Afrodite,mes su tavim ir mano koju ir ranku pirstai sukryziuoti,kad tik viskas pasibaigtu laimingai..Jusu seima to nusipelne!
QUOTE(Vir81 @ 2011 10 03, 10:32)
Zodziu turejau laparaskopija,beveik pries metus,4stadija endo,po operacijos viskas buvo normaliai,paskui po keliu menesiu pradejau Kt kursa puse metu.  Ir dabar po mmm mazdaug po 10 dienu baisus skausmai sonuose ir net pakraujuoju. Tai idomu kas cia darosi,ar vel ta endo grista visu greiciu,ar tiesiog organizmas valosi nuo KT? Ar kitoms irgi panasiai buvo?

zinok turiu tave nuliudinti,bet tikrai taip..endo tikrai galejo issiepti savo nasrus..tuo labiau su tokia auksta stadija..idomiai,kad su tokia stadija tau neisrase kito gydymo..nes su KT gydoma tik 1-2stadija..aukstesnese stadijose KT gali buti neefektyvios,kas pas tave speju ir yra..lb delto liudna..idomu kodel tau nepaskyre stipresnio gydymo..
Atsakyti
zinok turiu tave nuliudinti,bet tikrai taip..endo tikrai galejo issiepti savo nasrus..tuo labiau su tokia auksta stadija..idomiai,kad su tokia stadija tau neisrase kito gydymo..nes su KT gydoma tik 1-2stadija..aukstesnese stadijose KT gali buti neefektyvios,kas pas tave speju ir yra..lb delto liudna..idomu kodel tau nepaskyre stipresnio gydymo..
[/quote]
Ka as zinau,kodel neskyre g.gif bet kai geriau KT ir lankiausi pas gine(geriau jau apie 5men.),tai sake viskas ok. Atseit nieko blogo nematyti. Nors ta pati gine man ir pamate ,kad endo pas mane. Nezinau,zodziu laukiu mm,kurios turi ant dienu prasideti ir po to varysiu pas gyd.
Atsakyti