Viltele, gal gali pasidalinti kiek tau atiseis IVF MirV? jei ne paslaptis aišku...
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 02, 16:36)
Viltele, gal gali pasidalinti kiek tau atiseis IVF MirV? jei ne paslaptis aišku...
Kokia cia gali buti paslaptis Pati procedura turetu kainuoti 3910 Lt., kadangi taiko 15 proc. nuolaida VA nariams. Buvau nuvaziavus i Lenkija, nusipirkau vaistuku pigiau. Sumokejau 1820 Lt. Tai sutaupiau apie 500 Lt. Taigi dar ant vaistu apytiksliai tureciau isleisti apie 300 Lt, vizitai apie 200-300Lt. Tai atsieis apie 6400 Lt. Tai cia as taip skaiciuoju, bet gali buti ir nenumatytu dalyku, bet tikiuosi i 7000 lt tilpti.
QUOTE(Viltelė @ 2011 10 02, 17:50)
Kokia cia gali buti paslaptis Pati procedura turetu kainuoti 3910 Lt., kadangi taiko 15 proc. nuolaida VA nariams. Buvau nuvaziavus i Lenkija, nusipirkau vaistuku pigiau. Sumokejau 1820 Lt. Tai sutaupiau apie 500 Lt. Taigi dar ant vaistu apytiksliai tureciau isleisti apie 300 Lt, vizitai apie 200-300Lt. Tai atsieis apie 6400 Lt. Tai cia as taip skaiciuoju, bet gali buti ir nenumatytu dalyku, bet tikiuosi i 7000 lt tilpti.
niu kažkaip dar visai normaliai svarstau ką geriau rinktis LT ar LV. kažkaip aš susidariau įspūdį, kad be 10 tūkst. niekaip LT
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 02, 16:53)
niu kažkaip dar visai normaliai svarstau ką geriau rinktis LT ar LV. kažkaip aš susidariau įspūdį, kad be 10 tūkst. niekaip LT
As ir is pradziu taip galvojau, bet galima juk sutaupyti, o kaip as jau parasiau auksciau Latvijoje pigiau, bet reikia ivertinti tai, kad didesnes sanaudos bus kurui, galbut dar ir viesbuciui.
Afrodite69, užjaučiu dėl dar vienos diagnozės. Bet gerai, kad laiku pastebėjo. O tu stipruolė. Laikykis.
Dabar tai jau tikrai nebeatidėliosiu profilaktinio tyrimo dėl gimdos kaklelio vėžio. Pirmadienį skambinu registruotis. Berods , jei tiksliai pamenu, geriausia tirtis iškart po mmm ?
Dabar tai jau tikrai nebeatidėliosiu profilaktinio tyrimo dėl gimdos kaklelio vėžio. Pirmadienį skambinu registruotis. Berods , jei tiksliai pamenu, geriausia tirtis iškart po mmm ?
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 10 02, 12:32)
Sveikutes
Na,kas veda saraseli tai papildau,nes matau kad prirasyta yra ir IUI ir IVF.tai va man islindo dar viena bjaurybe.: žymūs plokščialąsteliniai intraepiteliniai pokyčiai (HSIL): vidutinė, ryški displazija, carcinoma in situ. -ankstyvasis gimdos kaklelio vezys.
Na,kas veda saraseli tai papildau,nes matau kad prirasyta yra ir IUI ir IVF.tai va man islindo dar viena bjaurybe.: žymūs plokščialąsteliniai intraepiteliniai pokyčiai (HSIL): vidutinė, ryški displazija, carcinoma in situ. -ankstyvasis gimdos kaklelio vezys.
Ir toliau laikykis Labai dyiaugiuosi, kad anksti priguatas nelabasis:super Dabar jau tikrai turi buti duobe, po kurios- tik aukstyn
susisuko smegenai visai del Lapelio.... galvojau, kad planuoja mergina
Afrodite69, mergyt, laikykis, as tikiu, kad viskas su jumis gerai ir pirmine diagnoze nepasitvirtins...ir butinai laikau kumstelius uz sekme tikiuosi gerai sekasi su merginute laikykis....
Viltele, bet tikrai ir as isivaizdavau, kad brangiau butu butinai pasakok kaip tau sekasi
*ziurkyte*, laikykis man padeda ilgi pasivaiksciojimai nuo tokiu nuotaiku...tada iskeikiu visus ant ko pyktis labiausiai ima ir tada geriau pasidaro
o man tyrimo del kaklelio niekas net nesiule
Afrodite69, mergyt, laikykis, as tikiu, kad viskas su jumis gerai ir pirmine diagnoze nepasitvirtins...ir butinai laikau kumstelius uz sekme tikiuosi gerai sekasi su merginute laikykis....
Viltele, bet tikrai ir as isivaizdavau, kad brangiau butu butinai pasakok kaip tau sekasi
*ziurkyte*, laikykis man padeda ilgi pasivaiksciojimai nuo tokiu nuotaiku...tada iskeikiu visus ant ko pyktis labiausiai ima ir tada geriau pasidaro
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 02, 17:31)
kiek zinau, tai jis nepigiai kainuoja tas tyrimas pas mane poliklinikoj sausi buvo akcija , nemokamai dare tuos tyrimus, juos bedarant man ir rado cistas
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 02, 19:31)
O tai cia ne tas citologinis tyrimas?
QUOTE(kokyte @ 2011 10 02, 20:34)
kiek zinau, tai jis nepigiai kainuoja tas tyrimas pas mane poliklinikoj sausi buvo akcija , nemokamai dare tuos tyrimus, juos bedarant man ir rado cistas
siaip sis tyrimas siulomas nuo 25 metu nemokamai kas 3 metus
QUOTE(lauraz5 @ 2011 10 02, 20:31)
(...) o man tyrimo del kaklelio niekas net nesiule
Berods anksčiau būdavo kas du metai nemokamai. Man VK rekomendavo kasmet tirtis, nors jokių pakitimų nebuvo rasta. Dabar nė nežinau, berods du metai praėjo
Papildyta:
QUOTE(Viltelė @ 2011 10 02, 20:41)
O tai cia ne tas citologinis tyrimas?
tas pats
QUOTE(Kuisis @ 2011 10 02, 11:19)
avvka, netiesa. ši dieta būtent ir remiasi imuniteto stiprinimu. ar stiprus imunitetas juk nepriklauso nuo to kiek valgai, svarbu ką valgai
na tai ir gerai, valge valgai tas kas yra, bet bent jau namie privengi vengtinų produktų. ir nemanau, kad būtina gaminti atskirai. kalakutiena vaikui pvz. tikrai geriau nei kiauliena ir žuvis labai gerai. visos daržovės vaikui taip pat tik į naudą. na vaikui pienas reikalingas, bet tau gi nebūtina kartu jo gerti ar ne? pakeisti miltinius produktus į produktus be gluteno, vaikui tavo nuo to tik geriau
na tai ir gerai, valge valgai tas kas yra, bet bent jau namie privengi vengtinų produktų. ir nemanau, kad būtina gaminti atskirai. kalakutiena vaikui pvz. tikrai geriau nei kiauliena ir žuvis labai gerai. visos daržovės vaikui taip pat tik į naudą. na vaikui pienas reikalingas, bet tau gi nebūtina kartu jo gerti ar ne? pakeisti miltinius produktus į produktus be gluteno, vaikui tavo nuo to tik geriau
na o as siandien sau leidau torto gabaliuka sakau nors taip nuraminsiu sirdele juk gimtadienis . na o nuo rytojaus , tai jau jokiu saldumynu , o paskui prieisiu ir prie sekanciu kaip nors
Papildyta:
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 10 02, 15:09)
linkiu, kad būtų ne mm
as ir laukiu mmm (tiksliau nelaukiu), tai kazkokia piktoka ryte dar pasidariau NT sakau gal (nors BT ir krenta)... bet ir vel I bruksnelis NT. tad gimtadienio rytas prasidejo prastai, ir verkt norejau ir.... vel pykau ant visu.... ir vel visu palinkejimai ir vel prilinketa vaiku ... taip sunku , bet vyras issiveze prie juros , nes nieko kito nenorejau , tai nuotaika siek tiek pasitaise. na o vakare nusipirkom tortuka ir zvakuciu , ir pusdama jas galvojau, kad nors vienai is musu pasisektu juk visos taip norim ir laukiam tu issvajotu II NT . na o man gimtadienio dovana tikriausiai jau rytoj pasirodancios padruskes mmm nieko, ka padarysi, bet endo nezadam pasiduoti....
labai gaila kad taip afroditei ... bet ji stipri ir mes ja palaikysim, tad viskas turi buti gerai, laikom kumstukus