Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Sveikutes 4u.gif
Nu ir prijuokinot lotuliukas.gif
Na va, pasirodo vakar visos nusitasem, kai kurios virtualiai, kai kurios ir ne thumbup.gif As taip pat vakar biski pasilinksminau assa.gif O siandie ryta pradejau nuo saldumynu, kuriu niekada ir nebuvau atsisakius tongue.gif
Na ka, grazaus visom savaitgalio thumbup.gif Geru nuotaikyciu thumbup.gif
Merginos, viskas bus OK 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 01, 09:53)
Labas rytas visoms 4u.gif  Ziuriu vakar cia tusas buvo biggrin.gif  ***** gaila kad neteko sudalyvaut blush2.gif  na uztat snd keliu kavos puodeli i visu jusu sveikatele drinks_cheers.gif ir pazadu nekaltint saves uz silpnuma, kad kavos atsisakyt negaliu smile.gif  kaip ir daugelio kitu gyvenimo malonumu mirksiukas.gif

Na va, atvedziau moteris i prota biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Viltelė @ 2011 10 01, 09:53)

Viltele, spali pasistenk! O paskui toliau vaziuojam mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(avvka @ 2011 10 01, 11:32)
Merginos, viskas bus OK 4u.gif  wub.gif

O ka as sakiau biggrin.gif
Atsakyti
[quote=sanzile,2011 10 01, 12:44]
Na va, atvedziau moteris i prota biggrin.gif
Papildyta:
4u.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 01, 11:48)

oro_buckis.gif
Atsakyti
Gal žinote kiek laiko užtrunka endometriozės ir laparaskopijos operacijos?
Atsakyti
QUOTE(Estrela_ @ 2011 10 01, 17:41)

LP uztrunka pagal situacija, nuo 1h ir ilgiau, priklauso nuo to ka randa viduje, kiek endo zidiniu ir koks isplitimas , apie LP daugiau info gali rasti Laparaskopojos skyrelija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrela_ @ 2011 10 01, 20:41)

man laparoskopijos metu šąlino endometriozinę cistą, pridegino židinukus, patikrino pratekamumą. Nuo išvežimo į operacinę iki grąžinimo į palatą užtruko apie 2,5val. Pati operacija užtruko 30min. Tiesiog aš pooperacinėj palatoj ilgokai pagulėjau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 10 01, 17:49)
man laparoskopijos metu šąlino endometriozinę cistą, pridegino židinukus, patikrino pratekamumą.  Nuo išvežimo į operacinę iki grąžinimo į palatą užtruko apie 2,5val. Pati operacija užtruko 30min. Tiesiog aš pooperacinėj palatoj ilgokai pagulėjau  rolleyes.gif

Tai viena trumpesniu LP manyciau, man ispjove 2 cistas , paziurejo pratekamuma ir pridegino zidinius , atsibudau tik po 3ju valandu , o pooperacinej teko visa para pragulet su drenais ir pajungtai prie aparatu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 01, 20:56)
Tai viena trumpesniu LP manyciau, man ispjove 2 cistas , paziurejo pratekamuma ir pridegino zidinius , atsibudau tik po 3ju valandu , o pooperacinej teko visa para pragulet su drenais ir pajungtai prie aparatu  doh.gif

Mane pirmą operavo, tai gal greičiau ir grąžino į palatą (su visais drenais). Ištraukė tik kitą dieną po pietų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarok @ 2011 10 01, 18:08)
Mane pirmą operavo, tai gal greičiau ir grąžino į palatą (su visais drenais). Ištraukė tik kitą dieną po pietų  doh.gif

Ir mane pirma operavo, gal pas tave stadija mazesne? Pas mane IV verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
gal esat aptikusios rysi tarp endo ir lytinio potraukio?
ieskau priezasciu, kodel jis gali mazeti - radau testosterono trukuma, padidejusi prolaktino kieki, liuteinizuojancio hormono gamybos pakitimus, o apie estrogenus nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 01, 20:56)
Tai viena trumpesniu LP manyciau, man ispjove 2 cistas , paziurejo pratekamuma ir pridegino zidinius , atsibudau tik po 3ju valandu , o pooperacinej teko visa para pragulet su drenais ir pajungtai prie aparatu  doh.gif

man tikrino kiausintakius ir endo pridegino kelis zidinukus. vyras sake operacinej buvau apie 40min bet pasui 4 val poopercinej. paskui i palata su visais drenais parveze ir tik kita diena istrauke .
Atsakyti