Sveikutes
Nu ir prijuokinot
Na va, pasirodo vakar visos nusitasem, kai kurios virtualiai, kai kurios ir ne As taip pat vakar biski pasilinksminau O siandie ryta pradejau nuo saldumynu, kuriu niekada ir nebuvau atsisakius
Na ka, grazaus visom savaitgalio Geru nuotaikyciu
Merginos, viskas bus OK
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 01, 09:53)
Labas rytas visoms Ziuriu vakar cia tusas buvo ***** gaila kad neteko sudalyvaut na uztat snd keliu kavos puodeli i visu jusu sveikatele ir pazadu nekaltint saves uz silpnuma, kad kavos atsisakyt negaliu kaip ir daugelio kitu gyvenimo malonumu
Na va, atvedziau moteris i prota
Papildyta:
QUOTE(Viltelė @ 2011 10 01, 09:53)
Viltele, spali pasistenk! O paskui toliau vaziuojam
Papildyta:
QUOTE(avvka @ 2011 10 01, 11:32)
Merginos, viskas bus OK
O ka as sakiau
[quote=sanzile,2011 10 01, 12:44]
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Estrela_ @ 2011 10 01, 17:41)
Gal žinote kiek laiko užtrunka endometriozės ir laparaskopijos operacijos?
LP uztrunka pagal situacija, nuo 1h ir ilgiau, priklauso nuo to ka randa viduje, kiek endo zidiniu ir koks isplitimas , apie LP daugiau info gali rasti Laparaskopojos skyrelija
QUOTE(Estrela_ @ 2011 10 01, 20:41)
Gal žinote kiek laiko užtrunka endometriozės ir laparaskopijos operacijos?
man laparoskopijos metu šąlino endometriozinę cistą, pridegino židinukus, patikrino pratekamumą. Nuo išvežimo į operacinę iki grąžinimo į palatą užtruko apie 2,5val. Pati operacija užtruko 30min. Tiesiog aš pooperacinėj palatoj ilgokai pagulėjau
QUOTE(Amarok @ 2011 10 01, 17:49)
man laparoskopijos metu šąlino endometriozinę cistą, pridegino židinukus, patikrino pratekamumą. Nuo išvežimo į operacinę iki grąžinimo į palatą užtruko apie 2,5val. Pati operacija užtruko 30min. Tiesiog aš pooperacinėj palatoj ilgokai pagulėjau
Tai viena trumpesniu LP manyciau, man ispjove 2 cistas , paziurejo pratekamuma ir pridegino zidinius , atsibudau tik po 3ju valandu , o pooperacinej teko visa para pragulet su drenais ir pajungtai prie aparatu
QUOTE(kokyte @ 2011 10 01, 20:56)
Tai viena trumpesniu LP manyciau, man ispjove 2 cistas , paziurejo pratekamuma ir pridegino zidinius , atsibudau tik po 3ju valandu , o pooperacinej teko visa para pragulet su drenais ir pajungtai prie aparatu
Mane pirmą operavo, tai gal greičiau ir grąžino į palatą (su visais drenais). Ištraukė tik kitą dieną po pietų
QUOTE(Amarok @ 2011 10 01, 18:08)
Mane pirmą operavo, tai gal greičiau ir grąžino į palatą (su visais drenais). Ištraukė tik kitą dieną po pietų
Ir mane pirma operavo, gal pas tave stadija mazesne? Pas mane IV
Sveikos merginos,
gal esat aptikusios rysi tarp endo ir lytinio potraukio?
ieskau priezasciu, kodel jis gali mazeti - radau testosterono trukuma, padidejusi prolaktino kieki, liuteinizuojancio hormono gamybos pakitimus, o apie estrogenus nieko
gal esat aptikusios rysi tarp endo ir lytinio potraukio?
ieskau priezasciu, kodel jis gali mazeti - radau testosterono trukuma, padidejusi prolaktino kieki, liuteinizuojancio hormono gamybos pakitimus, o apie estrogenus nieko
QUOTE(kokyte @ 2011 10 01, 20:56)
man tikrino kiausintakius ir endo pridegino kelis zidinukus. vyras sake operacinej buvau apie 40min bet pasui 4 val poopercinej. paskui i palata su visais drenais parveze ir tik kita diena istrauke .