Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kokyte @ 2011 09 30, 21:47)
Mane tai laukimas zudo  blink.gif Pati nezinau ar juoktis ar verkti  doh.gif  lotuliukas.gif

oi kaip as jus suprantu mane irgi tos bedos ukniso juodai... doh.gif atsibodo tie kartojimai kad viskas bus gerai,,, nu netikiu as tuo tai ka man dabar daryt???bus nebus...nebus gerai bus dar geriau....cia kartais taip galvoju bet kartais pagalvoju kad senatvej bus liudna nes su MB esam vienturciai ir turto uzgyvento nebus kam palikt lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet zinot ka pavargau....surambejau juodai...net nekyla rankos kanors daryti...manau ir MB tas pats ir tos krizes jam nuo to pacio nes abu jau uzkniso juodai....o del valgio as irgi tai galvoju...galima prisilaikyt...nu bet kiek gi galima...zodziu....zinot ka?ogi liuks nuotaika lotuliukas.gif alc.gif alc.gif davai nusitasom virtualiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 30, 21:10)
nu bet kiek gi galima...zodziu....zinot ka?ogi liuks nuotaika lotuliukas.gif  alc.gif  alc.gif davai nusitasom virtualiai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Laura, as tai zinok net ne virtualiai poster_dont.gif
Bet ne ne, rasau blaiva blink.gif , nes tik dabar issipyliau.
Siaip geriu antibus ir dar velniai zino ka.O ant tu "velniai zino ka" parasyta, jog grieztai negalima alkoholio.
irnesakyk.gif
Nieko tokio, as nedaug mirksiukas.gif

Kitos prasom traukti saldainius is stalciu, granatus lupti ir sololadini torta pjaustyti!
Tiesa, kava irgi geras dalykas. O su soja,- nerealu! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanzile: 30 rugsėjo 2011 - 21:24
kaip tik grauziu saldainius su kokosu...kavute butu gerai bet paskui neuzmigsiu lotuliukas.gif
Papildyta:
zinok ir as ziauriai pavargau o ir pasakot ka db nuveikiam nera...sakau kaip kokie seniukai...jokios iniciatyvos....gal ir gerai nes jau uzkniso ND pgl grafika....CD skaiciavimas...o jau tas sakymas kad viskas bus ok net bloga darosi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 30, 21:50)
kaip tik grauziu saldainius su kokosu...kavute butu gerai bet paskui neuzmigsiu lotuliukas.gif

Saunuole Laura bis.gif
Musu metai, musu laikas! nail.gif flirt.gif
Atsakyti
Na ir prajuokinot.

O aš kažko netikėtai apsižliumbiau šįryt, nes parakalbau pakeliui į darbą apie vaikus su MB. Ale darbas gydo thumbup.gif . Įsikniaubiau į kompiuterį ir praėjo pesimizmas. Kažko labai jautri pasidariau, bežiūrėdama į svetimus vaikus, labai sustiprėjo motinystės poreikis. Jaučiuosi tokia pasiruošus, o va kaip nėr taip nėr to lialiaus.

Laura, bioenergetikai tiki, kad negerai, jei pyktį laikai ant tėvų. Kad tai gali įtakos nepastojimui turėti. Gal padėtų atleidimas. Nors tai labai sunku padaryti, bet gyvenimo kokybė po to pagerėja. Pati kažkada labai pykau ant savo tėvų. Kai jiems atleidau, per kokį keletą metų santykiai pasitaisė, ypač su mama. Tavo mamos psichologija kažkiek primena hiperbolizuotą knygos "Blogoms mergaitėms dangus, geroms- nieko" interpretaciją. Pasiskaityk ir tu tą knygą, gal labiau suprasi savo mamą ir šiaip dėl bendro išprūsimo verta.
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif Ziuriu vakar cia tusas buvo biggrin.gif ***** gaila kad neteko sudalyvaut blush2.gif na uztat snd keliu kavos puodeli i visu jusu sveikatele drinks_cheers.gif ir pazadu nekaltint saves uz silpnuma, kad kavos atsisakyt negaliu smile.gif kaip ir daugelio kitu gyvenimo malonumu mirksiukas.gif
Atsakyti
Smagiai jūs čia vakar pasitūsinot thumbup.gif Gaila, kad vakar neužsukau, būčiau prisijungusi lotuliukas.gif Iš tikrųjų, aš tai galvoju, kad negalima taip save užblokuoti visais draudimais. Aišku aš ir prisilaikau- vengiu pirčių, vonių, valgydama saldumynus vis prisimenu endo, tačiau geriu kiekvieną dieną kavą, nes man tai malonumas, savaitgaliais gurkšnoju vynelį arba šampą ir t.t. Nes kitaip turbūt jau būčiau išprotėjus. Ir kas čia per gyvenimas, jeigu nieko negalima. Beto, aš klausiau gydytojo, ar turėčiau kažko vengti iš maisto, sakė, kad tikra ne, tas neįtakoja endo:hm Tai va tokios mintys, nors kartais save graužiu, kad galėčiau griežčiau save prisilaikyti.
Va spalis, tai man bus sunkus, nes darysiu IVF. Tai jau turėsiu pasistengti iš širdies.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 30, 13:16)
ir kava deja irgi neieina i musu raciona.

Sėdžiu dabar kavos puodą apsikabinus blush2.gif Ir galvoju, kad ko jau ko, jos neatsisakysiu niekada. Jau kažkada ir dėl skrandžio uždraudė ją gerti...Bet nesugebėjau. Vienintelis laikas kai jos nesinorėjo tai buvo pirmas nėštumas bigsmile.gif

Smagiai Jūs čia vakar paplepėjot. lotuliukas.gif O aš vakar kad alc.gif pirmą kart po operacijos. Taurę šampano išlenkiau ir susikalbėti negalėjau lotuliukas.gif Gal kad savaitę tiek mažai valgius? g.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif užtikau jūsų temutę, tad nusprendžiau užsukti blush2.gif jau kokie 4 mėn, kaip pastebiu tepliojimus (rudas išskyras) prieš mm verysad.gif mm metu skausmai didžiuliai doh.gif kitą savaitę eisiu pas šeimos gydytoją dėl siuntimo pas ginekologę. Esu pasimetusi, galvoju, ar čia tikrai endometriozė, ar kažkas kita gali būti. Vaikutį žadėjom pradėti planuoti nuo gruodžio mėn, o dabar neaišku, kaip bus verysad.gif O visoms Jums linkiu neprarasti vilties ir kad viskas būtų gerai console.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 10 01, 07:53)
Smagiai jūs čia vakar pasitūsinot thumbup.gif  Gaila, kad vakar neužsukau, būčiau prisijungusi lotuliukas.gif Iš tikrųjų, aš tai galvoju, kad negalima taip save užblokuoti visais draudimais. Aišku aš ir prisilaikau- vengiu pirčių, vonių, valgydama saldumynus vis prisimenu endo, tačiau geriu kiekvieną dieną kavą, nes man tai malonumas, savaitgaliais gurkšnoju vynelį arba šampą ir t.t. Nes kitaip turbūt jau būčiau išprotėjus. Ir kas čia per gyvenimas, jeigu nieko negalima. Beto, aš klausiau gydytojo, ar turėčiau kažko vengti iš maisto, sakė, kad tikra ne, tas neįtakoja endo:hm Tai va tokios mintys, nors kartais save graužiu, kad galėčiau griežčiau save prisilaikyti.
Va spalis, tai man bus sunkus, nes darysiu IVF. Tai jau turėsiu pasistengti iš širdies.

Labas rytas 4u.gif
Viltele thumbup.gif lauksim paciu geriausiu naujienu nestuke.gif Laikau kumstukus 4u.gif
Kur darysite jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(light clouds @ 2011 10 01, 11:01)
Sveikos, mergaitės 4u.gif  užtikau jūsų temutę, tad nusprendžiau užsukti blush2.gif  jau kokie 4 mėn, kaip pastebiu tepliojimus (rudas išskyras) prieš mm verysad.gif  mm metu skausmai didžiuliai doh.gif  kitą savaitę eisiu pas šeimos gydytoją dėl siuntimo pas ginekologę. Esu pasimetusi, galvoju, ar čia tikrai endometriozė, ar kažkas kita gali būti. Vaikutį žadėjom pradėti planuoti nuo gruodžio mėn, o dabar neaišku, kaip bus verysad.gif O visoms Jums linkiu neprarasti vilties ir kad viskas būtų gerai console.gif  4u.gif

Na nenusiteik blogiausiam, kai sake viena gydytoja tamsus tepliojimas kartais buna del kazkokio hormono trukumo..tik dabar nepamenu kaip jis vadinas blush2.gif manau tik gydytojas gali pasakyt tikslia diagnoze..nors ir tai nevisad..Man irgi budavo tepliojimai pries ir po mm, bet tai tesesi daugiau nei metus laiko..menesines nebuvo skausmingos, na gal tik koki pora kartu per metus per jas prireikdavo vaistu nuo skausmo..tad labai visom skirtingai pasireiskia tie pozymiai..
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 01, 10:12)
Labas rytas  4u.gif
Viltele  thumbup.gif  lauksim paciu geriausiu naujienu  nestuke.gif Laikau kumstukus  4u.gif
Kur darysite jei ne paslaptis?

Kadangi man i Latvija per daug sudetinga vazineti, tai darysiu MirV klinikoje pas gyd Z.Z. Gal bus jo laiminga ranka smile.gif
Atsakyti