Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 30, 11:44)
as tai be saldumynu niekur..stengiuosi db sokolada pakeist saldziu obuoliuku ar kitu vaisiu,kavos gali man nebut..o kava galima pakeist zalia arbata,tiesa granatu mums irgi patartina vengt
Papildyta:
aha viena diena susinervinau kai perskaiciau laikrasty,kad modifikuotos sojos yra net 25tukst produktu!nesistebiu,kad endo daugeja..zinokit reikia ziuret sudeti,bet daugiausia aisku tuose kepsniuose kur is sojos padaryta,buna visokie sojos padazai

***** vat , kad granatu negalima tai labai gaila verysad.gif ir dar vakar MB parnese 2 galvojau pasmaguriausiu, dabar sedziu ir ziuriu i jas schmoll.gif
O del saldumynu ir kavos tai man ju gali isvis nebuti, niekada nemegau, tikras pragaras kai per koki baliu kas nors ikyriai torta siulo doh.gif
o vat mesytes su kokiais marinuotais agurkeliais tai niekada neatsisakau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(<LaPeLis> @ 2011 09 30, 08:30)
O tai vel kt israsymas tai jau cia gydymas? as kazkaip neramiai jauciuosi, bet nezinau nei kur kreiptis nieko, itariu, kol nepradesim planuot  nestuke.gif  tol niekas ir nekreips demesio... g.gif

Ne mūsų reikalas, bet tai palnuokit- kol nevėlu biggrin.gif

O kaip tu nori, kad tave gydytų? Jei vėžinio ar infekcinio nieko nėra, kraujo pasirodo truputį, ne tiek, kad mažakraujystė būtų, tai ką turi gydytojas tau išrašyti: Operaciją? Intensyvų hormoninį gydymą su begale šalutinių poveikių? Niu nepykit, merginos, bet aš jūsų ir jūsų varymo ant gydytojų kartais nesuprantu... Va kai jau bandysi pastoti ir nepastosi, tada kitas reikalas. Sutikti galiu tik su tuo, kad gydytojai per mažai aiškina, per mažai argumentuoja savo sprendimus, bet į šuns dienas beveik visus išdėti tai gal nereikia? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 09 30, 08:00)
Kristinuke, pilvo pamaudimai pradzioj TIKRAI normalu ir netgi sveikintina- reiskiasi zirniukas kuiciasi ir tvirtinasi kuo stipriau mirksiukas.gif Aisku, jei prasides kiti negerumai (tepliones) tada jau alio visiems daktarams kuriuos pazisti mirksiukas.gif Bet ir tai, jei teplios rudai, tai irgi dar ne striokas, ale gali pasisakyti- blogiau nebus rolleyes.gif O siaip viskas bus gerai- juk JAU thumbup.gif  Jei turesi kokiu kad ir durniausiu klausimu- klausk mirksiukas.gif

O Ice tea gyvena puikiai- silpnumai vis retesnis reiskinys, vis daugiau galiu kur nors islisti, nebereikalinga lova thumbup.gif Visa po truputi isisuku i namo reikalus- dizaineriuoju tongue.gif  lotuliukas.gif Siaip fainai gyvenu thumbup.gif Tik jei nebutu to kvailo jausmo, kad antro vaiko nelaukiu TAIP stipriai kaip pirmo, tai is viso butu super doh.gif Jo jo, turiu tokiu durnu minciu, kad ir MB ne taip myli pilvuza, kaip pirma, ir kad mane ne taip dziugina tas storejantis pilvuzas.... Bet gal cia taip visoms su antrais blush2.gif Arba cia gal ta baime vis dar manes nepalieka, kad nera reikalo isisvaigti, kad maza kas  doh.gif Nu ZINAU, kad durna esu ir kad taip galvot NEGALIMA doh.gif , bet....parasiau kaip jauciuosi blush2.gif

Apcyyyy wub.gif

Įdomios mintys, Ice Tea! Bet čia gal visai normaliai viskas tau? smile.gif Juk šitą nėščiosios būseną jau pažįsti, o va kai susitiksit su savo visai nauju žmogučiu, kuris bus nepažįstamas, ypatingas, žavintis savo atsineštomis dovanomis, kiekvieną dieną stebinantis, va tada ir eisit abu su TB iš proto wub.gif

Nėštumas gal tikrai su skaičiumi vis mažesnis įvykis darosi. Va, kai lauksiesi penkto ar šešto, taip savaime suprantama bus, kad net mums neparašysi lotuliukas.gif
Atsakyti
Atitrukau nuo mokslu, tai paskaitinejau.. Nu galvokit Jus apie mane ka norit! Nuskriaude mane gyvenimas, kad negaliu vaiku susilaukti, o dar cia kazkokia suk. endo doh.gif Tegul Ji buna, tegul Ji gyvena, gyvensiu ir as! Kiek jau galima visko atsisakineti! (palaukit, gal man taip pat mmm ant nosies, kad tiek sauktuku dedu g.gif ) Myletis jau nesmagu, nepatogu, viskas ten iskrapstineta, israkineta, istisai kazka skauda! Vakareliai, alkoholio kiekis zymiai sumazintas del istiso planavimo! Saltesniu oru bijau, iskylu taip pat, nes neduok D pasturgali nusalsi, taigi blogai, ne i pliusa mums!
NE!
Tegul negyvai uzpjauna mane ta endo, valgysiu ka noriu ir darysiu ka noriu!

Beje, siulyciau ir Jums ta pati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 09 30, 18:12)
Atitrukau nuo mokslu, tai paskaitinejau.. Nu galvokit Jus apie mane ka norit! Nuskriaude mane gyvenimas, kad negaliu vaiku susilaukti, o dar cia kazkokia suk. endo doh.gif Tegul Ji buna, tegul Ji gyvena, gyvensiu ir as! Kiek jau galima visko atsisakineti! (palaukit, gal man taip pat mmm ant nosies, kad tiek sauktuku dedu g.gif ) Myletis jau nesmagu, nepatogu, viskas ten iskrapstineta, israkineta, istisai kazka skauda! Vakareliai, alkoholio kiekis zymiai sumazintas del istiso planavimo! Saltesniu oru bijau, iskylu taip pat, nes neduok D pasturgali nusalsi, taigi blogai, ne i pliusa mums!
NE!

Va cia tai thumbup.gif drinks_cheers.gif einu granatos valgyti, gana kankintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 30, 20:14)
Va cia tai  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  einu granatos valgyti, gana kankintis  lotuliukas.gif

Net klausimu tegul nekyla mad.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 09 30, 20:12)

Mes su tavim drinks_cheers.gif thumbup.gif Manau, su tokiu požiūriu greitai galėsi mus apčiaudinėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 09 30, 20:28)
Mes su tavim  drinks_cheers.gif  thumbup.gif Manau, su tokiu požiūriu greitai galėsi mus apčiaudinėti  biggrin.gif

Jei noresit- ir apspjaudysiu lotuliukas.gif

Juokauju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 09 30, 18:35)
Jei noresit- ir apspjaudysiu lotuliukas.gif

Juokauju mirksiukas.gif

nu siandien nuotaika matau paturbinta lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 30, 20:37)
nu siandien nuotaika matau paturbinta  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Uzteks liudet, pradekim save mylet! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 09 30, 18:39)
Uzteks liudet, pradekim save mylet! mirksiukas.gif

Mane tai laukimas zudo blink.gif Pati nezinau ar juoktis ar verkti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 09 30, 20:12)
NE!

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 30, 20:47)
Mane tai laukimas zudo  blink.gif Pati nezinau ar juoktis ar verkti  doh.gif  lotuliukas.gif

Zinai Kokyte, pagavau save kelis kartus galvojancia, kad MAN JAU VISKAS GERAI!, na ta prasme nepjauna mintis, kad NU KADA GI TURESIME MES TA VAIKELI?! Ir aciu D, dekuju Jam, kad Jis pamazu mane atveda i prota, nes jei ne, tai visa tai mane ISVESTU IS PROTO!
Bet negaliu sakyti, vis dar pagrauzia taip lengvai pagrauzia, bet akimirkom.
Ir as zinau is kur pas mane visa tai atejo.. Ogi po paskutines operacijos. Ziauriai jauciausi, daug negalavimu ir nervu buvo ir dabar nekas.. bet as supratau viena!- KAD MAN MANO SVEIKATA YRA DAUG BRANGESNE UZ TA LAUKIMA, UZ TA VILIMASI IR PASTANGAS. Palieku viska lemciai, jei bus lemta, ateis vaikelis i musu seima, ne- ka padarysi..
Gal isvados liudnos, kad pavargau, negaliu, sveikata neleidzia, bet man tai betkokiu atveju i nauda mirksiukas.gif

Ka patarti Jums? Nezinau.
g.gif
Gal susilaukti vaikelio mirksiukas.gif
Ir mane apsjaudyti biggrin.gif
Atsakyti