Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 18, 22:41)
zinau ir as tokia situacija irgi is savo seimos...tip top tokia kaip tu cia parasei mirksiukas.gif tik buvo su berniukais mirksiukas.gif pernai metais vasara teko viena gandra nuo kelio net vos ne su rankom stumti kad pravaziuot butu galima lotuliukas.gif bet deja matyt ne pas mane jis buvo atskrides lotuliukas.gif

as tiesiog labai suprantu, kaip sunku yra tokioje situacijoje ir visom jegom noriu padeti, nes esu laiminga kai viskas puikiai baigiasi wub.gif kazkada pykau ant  nestuke.gif  ar mamu su vaikiukais, bet dabar gyvenu ju emocijom,,,,dziaugiuosi kai kiti dziaugiasi suzinoje kad nestuke.gif  juk tai taip nuostabu...stebuklinga wub.gif

o man tai pastebiu tokia situacija, kad kai pamatau nestuke.gif ar motina su vaikučiu, tai pradeda akyse ašaros kauptis..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 18, 22:45)
o man tai pastebiu tokia situacija, kad kai pamatau  nestuke.gif  ar motina su vaikučiu, tai pradeda akyse ašaros kauptis..sad.gif

praejau ir as tai...liudesys man buvo dar pries pykti ax.gif doh.gif pirma liudesys paskui pyktis...paskui jei ismoksti su tuo gyventi ir dziaugtis gyvenimu tada labai gera dziaugtis kitu laime...nes asmeniskai jau nebetikiu ax.gif nebetikiu kad ivyks stebuklas ax.gif bet gyvenu kaip gyvenusi jei draskysiuos ir nuolat verksiu nieks nuo to nesikeis...tik bloges, nes endo megsta neigiamas emocija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 18, 22:55)
praejau ir as tai...liudesys man buvo dar pries pykti ax.gif  doh.gif pirma liudesys paskui pyktis...paskui jei ismoksti su tuo gyventi ir dziaugtis gyvenimu tada labai gera dziaugtis kitu laime...nes asmeniskai jau nebetikiu ax.gif nebetikiu kad ivyks stebuklas ax.gif bet gyvenu kaip gyvenusi jei draskysiuos ir nuolat verksiu nieks nuo to nesikeis...tik bloges, nes endo megsta neigiamas emocija doh.gif

kodėl nebetiki? Juk tu labai jauna, dar turi laiko...Gal sulauksim dar kol Lietuvėlėj priims įstatymą, kuriuo kompensuos dirbtinį apvaisinimą 4u.gif Aišku čia Lt čia lietūs lyja..bet..gal kai būsiu praėjusi tiek kiek tu, tai irgi nebetikėsiu..o kiek laiko bandai pastoti?
Atsakyti
juostelej turetum pamatyti 4u.gif ax.gif blush2.gif
na tiesiog kaip tu sakai labai daug praejau..kad zinok jau nebetikiu...negaliu nieko sau padaryti,,,, nebetikiu ir viskas...na bet nuo to gyventi nenustojau ax.gif gyvenu sau...nesiplesau....bet visko buna dar...
Atsakyti
Vis dar mmm nesulaukiau, o skausmas nesiliauja. doh.gif ir svarbiausia jaučiu pati kalta. doh.gif verysad.gif Gydytojas liepė mėnesį su vyru smileysex.gif neturėti, o aš nesusilaikiau. doh.gif blush2.gif Gerai jaučiausi.... O va nuo vakar pietų dabar nebesiliauja skaudėti, vaistai nuo skaumo kiek apmalšina ir vėl. doh.gif Kodėl buvau tokia kvaila, ir gydytojo neklausiau. verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 19, 08:50)
Vis dar mmm nesulaukiau, o skausmas nesiliauja.  doh.gif ir svarbiausia jaučiu pati kalta.  doh.gif  verysad.gif Gydytojas liepė mėnesį su vyru  smileysex.gif neturėti, o aš nesusilaikiau.  doh.gif  blush2.gif Gerai jaučiausi.... O va nuo vakar pietų dabar nebesiliauja skaudėti, vaistai nuo skaumo kiek apmalšina ir vėl.  doh.gif Kodėl buvau tokia kvaila, ir gydytojo neklausiau.  verysad.gif  doh.gif

Čia po LP liepė mėn laiko susilaikyti?
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 18, 23:07)
juostelej turetum pamatyti 4u.gif  ax.gif  blush2.gif
na tiesiog kaip tu sakai labai daug praejau..kad zinok jau nebetikiu...negaliu nieko sau padaryti,,,, nebetikiu ir  viskas...na bet nuo to gyventi nenustojau ax.gif gyvenu sau...nesiplesau....bet visko buna dar...

baik..tu dar jauna labai..turi dar pakankamai laiko bandymams..tikrai tikiu kad tau pavyks..gal ne po metu, gal ir ne po 2..bet mes turime laiko bandymams.. 4u.gif dziaugiuosi, kad ta cista atsirado, tik dėl jos man viską atrado...jei ne ji, tai butumem lauke dar keletą metų, kol susituoktumėm, kol moklsus baigtumėm, o pradėjus bandymus būt nepavykę..o ir metų jau būt ne 25..
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 18, 21:02)
Ačiukas:)  4u.gif O kiek laiko praėjus po laparoskopijos vartosi difą? Gal atsilieptų tos kurios vartojo...kokie šalutiniai poveikiai nuo jo pasireiškė dažniausiai? Atsiprašau, kad tiek daug klausimų...tiesiog toks metas, kai nežinau ko imtis..šiandien jau ir bliovimo priepuoliai užeina:( bet aišku aš čia dar naujokė pagal išlietų emocijų kiekį smile.gif

Sveika,
aš taip pat turiu IV st. daug praėjau....ir tik visai neseniai pasiūlė gine difą...jį susileidus esu jau antrą mėnesį, labai didelių pokyčių nejaučiu išskyrus naktinį karščio pylimą, tenka keltis naktį net po 5 kartus, kad atauštum ax.gif
Žinau, kad šis vaistas nepridės sveikatos, bet apnaikins tą bjaurastį, tam nusprendžiau dar du mėnesius jį leistis, nes jaučiu ir pagerėjimus....
Su tokia stadija tik difą reikia naudoti, na gal ir klystu, būna juk stebuklų, kad pastoja net nežinodamos, kad turi endo.
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 19, 08:14)
Čia po LP liepė mėn laiko susilaikyti?

Taip, po LP, išleidžiant iš ligoninės, mėnesį liepė susilaikyti. unsure.gif Na galvojau kaip dažnai buna, perdeda gydytojai... Bet rezultatas akivaizdus šį kartą, kad reikėjo dar pakentėti. Kaip man nusibodo tie skausmai, as nebegaliu. doh.gif Šiandien nuo pat ryto žliumbiu, ir nieko nebesinori jau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 19, 08:50)
Vis dar mmm nesulaukiau, o skausmas nesiliauja.  doh.gif ir svarbiausia jaučiu pati kalta.  doh.gif  verysad.gif Gydytojas liepė mėnesį su vyru  smileysex.gif neturėti, o aš nesusilaikiau.  doh.gif  blush2.gif Gerai jaučiausi.... O va nuo vakar pietų dabar nebesiliauja skaudėti, vaistai nuo skaumo kiek apmalšina ir vėl.  doh.gif Kodėl buvau tokia kvaila, ir gydytojo neklausiau.  verysad.gif  doh.gif

Tu saves nekaltink, nes mums pvz. gyd. P. V po laporaskopines op. liepe kaip tik pasimylet, nes mate aiskia ovuliacija, tai 09.12 operavo, o 09.13 mes jau ir ....Savijauta puiki, jokiu skausmu, kraujavimu, dar po gimdos nuotraukos blogiau jauciausi, nei po LP. Skirtumas gal tik tas, kad LP metu nieko nerado, viskas normos ribose, o gimdos nuortrauka rode nepratekamus kiausintakius. Tad jokiu saves kaltinimu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 19, 09:42)
Taip, po LP, išleidžiant iš ligoninės, mėnesį liepė susilaikyti.  unsure.gif Na galvojau kaip dažnai buna, perdeda gydytojai... Bet rezultatas akivaizdus šį kartą, kad reikėjo dar pakentėti. Kaip man nusibodo tie skausmai, as nebegaliu.  doh.gif Šiandien nuo pat ryto žliumbiu, ir nieko nebesinori jau.  verysad.gif

vargsiuke 4u.gif net nezinau ka patart..as lp apturejau trec, tai maniau siandien jau
smileysex.gif svelniai pasismaginsim biggrin.gif db jau dvejoju biggrin.gif
Atsakyti
Mane tie skausmai ištisai kamuoja, nesibaigiantys uždegimai. Galvojau po LP bus kitaip.....
Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 19, 09:50)

Mums irgi liepe sulaukti pirmu mmm ir tik tada ND ( jie bus tik spalio pradzioj doh.gif ), is operacijos protokolo- desine kiausine su O pozymiais ( kaires k. liko tik apie 1,5 cm ir O joje niekada nebus), tai si treciadieni turi buti O, tai kaip galima praleisti tokia proga bigsmile.gif Butent si treciadieni eisi pas gyd. siulus traukti, jinai dar paziures kaip gyja mano uzsiutas gimdos kaklelis ta proga dar paklausiu ar galesim smileysex.gif
Su sunum pastojau siom dienom ir noriu tiketi kad stebuklas pasikartuos wub.gif
Kol kas dar turiu optimizmo blush2.gif
Atsakyti