QUOTE(Ice tea @ 2011 09 30, 10:00)
O siaip viskas bus gerai- juk JAU Jei turesi kokiu kad ir durniausiu klausimu- klausk
O Ice tea gyvena puikiai- silpnumai vis retesnis reiskinys, vis daugiau galiu kur nors islisti, nebereikalinga lova Visa po truputi isisuku i namo reikalus- dizaineriuoju Siaip fainai gyvenu Tik jei nebutu to kvailo jausmo, kad antro vaiko nelaukiu TAIP stipriai kaip pirmo, tai is viso butu super Jo jo, turiu tokiu durnu minciu, kad ir MB ne taip myli pilvuza, kaip pirma, ir kad mane ne taip dziugina tas storejantis pilvuzas.... Bet gal cia taip visoms su antrais Arba cia gal ta baime vis dar manes nepalieka, kad nera reikalo isisvaigti, kad maza kas Nu ZINAU, kad durna esu ir kad taip galvot NEGALIMA , bet....parasiau kaip jauciuosi
Apcyyyy
O Ice tea gyvena puikiai- silpnumai vis retesnis reiskinys, vis daugiau galiu kur nors islisti, nebereikalinga lova Visa po truputi isisuku i namo reikalus- dizaineriuoju Siaip fainai gyvenu Tik jei nebutu to kvailo jausmo, kad antro vaiko nelaukiu TAIP stipriai kaip pirmo, tai is viso butu super Jo jo, turiu tokiu durnu minciu, kad ir MB ne taip myli pilvuza, kaip pirma, ir kad mane ne taip dziugina tas storejantis pilvuzas.... Bet gal cia taip visoms su antrais Arba cia gal ta baime vis dar manes nepalieka, kad nera reikalo isisvaigti, kad maza kas Nu ZINAU, kad durna esu ir kad taip galvot NEGALIMA , bet....parasiau kaip jauciuosi
Apcyyyy
Gerai, kad esi ICE TEA Užkrėtei virusu, tai ir toliau paskui tave . Žinau, kad maudimas ir kiti dalykai yra natūralu, tai per daug nesibaiminu. Bet visada išlieka budėjimo rėžimas.
Juokingiausias pastebėjimas pastaruoju metu, atsikėlus nakčia ar ryte jaučiu, kaip prieky eina mano (.)(.). Paskui viskas susitvarko, bet toks skausmingas pilnumas būna Dvi savaites ryte rijau lašišą, šįryt supratau, kad gal aš jos jau nebenoriu
Ir nuotaika mano puikiausia kol kas. Buvau išsigandusi, kad visą laiką būsiu žvėris, o anksčiau įsivaizduodavau, kaip bus gera ir ramu, kai būsiu Tai gerai, kad ta žiauri nuotaika baigėsi su dideliais skaičiukais. Man tai ši būsena laaaaabai patinka, bet, žinoma, niekada nežinai, kas bus toliau
O galvot turbūt galima visaip, kaip ir jaustis. Ir kai pasakai apie tai garsiai, pasidaro ne tik lengviau, bet ir galvojimas keičiasi. Argi ne? Viskas Ice Tea bus gerai ir su meile, ir su vyro dėmesiu, ir su visu kuo kitu.