Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 19:47)
Ką tik sužinojau  thumbup.gif  899,7

wub.gif Bučkis pupa, dabar ramybės, nors kai prisimenu save... Čiort znajet kas dūšioj virė wub.gif

QUOTE(kristinuke @ 2011 09 28, 17:14)
Ai, šitą tai aš žinau, kad ramybė baigiasi su vaikais. Bet taip sakau, kad man ramu, kita prasme...  smile.gif

Po gimdymo gaunam SMS:
"Sveikatos ir kantrybės, nes ramybė jau baigėsi." lotuliukas.gif

Privet panos. Mudvi augam kaime, be interneto ir prie žibalinės liktarnos. Grįšiu civilizacinoj, prisiduosiu išsamiau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 09 29, 17:06)
wub.gif  Bučkis pupa, dabar ramybės, nors kai prisimenu save... Čiort znajet kas dūšioj virė  wub.gif
Po gimdymo gaunam SMS:
"Sveikatos ir kantrybės, nes ramybė jau baigėsi."  lotuliukas.gif

Privet panos. Mudvi augam kaime, be interneto ir prie žibalinės liktarnos. Grįšiu civilizacinoj, prisiduosiu išsamiau.  lotuliukas.gif

Siguliuk, prapuolene tu mūsų... kokiam kaime spėjai užsikast biggrin.gif
Man dūšioj nieks neverda, vaikšau sau rami kaip belgė, gražus ruduo, po poros savaičių gimtadienis, kuriam dovaną įsiteikiau ochocho... Aš žinau, ko dar nežino kiti... tiesiog ypatinga būsena. Kaip bus toliau, matysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 29, 16:19)
Siguliuk, prapuolene tu mūsų... kokiam kaime spėjai užsikast  biggrin.gif

pas tėvus būnam mano, nes MMIESTE nešildo, bet tėčio taip pasiilgom kad kaip bebūtų šalta, sekmadienį komandiruojuos namo.
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 29, 15:58)
o man atrodo, kad kartais tie skausmai kažkur šone, kažkur pilve gali būti, kaip čia gražiau išsireiškus, nuo reto tualeto lankymo, na to didžiojo reikalo....
užtat šįsyk įveikė, matyt dėl to, kad cista buvo ne endo.

4u.gif

Laura, kaip tu gyveni?  4u.gif

na,man tikrai ne dėl to, jau su šitu reikalu, tai no problem lotuliukas.gif

tikiuosi, kad ir man įveiks arba bent jau zaraza nebeaugs. doh.gif o toks, durnas klausimas, su cistom IVF daro?
Atsakyti
pasislepus,gerai gyvenu galima sakyt..baigineju kt pakuote,visokie jausmai uzplusta..MB proto neknisu tik uzklausiau ar kita kt pakuote pirkt,tepasake,kad ne,tai tik mestelejau,kad detu visas pastangas..tas burbejimas irgi ne i gera..
Siguli,saulele,kaip mes pasilgom taves,nuotraukyciu,pasakojimu..ex visko visko..siurbsim visa info kaip kempines!
As irgi prie neto normaliai retai beprienu,tai per telefona su SM susisiekiu..
Idomu kaip Ice Tea savijauta?
Kristinuk,tavo pikciurniukiskos nuotaikos pasake mums kad nestukas jau..
Bet taip gera kai mergaitem tokia laime atsiranda..wub.gif
Papildyta:
tiesa tas persalimas niekaip neatskrenta..skauda gerkle,kosulys..ciobriukus geriu bet isikibes laikos nors pasiusk..
Atsakyti
merginos, kurios gėrėte Duphastone, ar Jums nuo jo dingo apetitas? Aš kai pradėjau šias tabletes gert, apetitas dingo visai. Vos ne vos prisiverčiu ką į burną įsidėti. Per savaite 5 kg pamečiau doh.gif Net neramu....
Atsakyti
man nuo to gerio augo svoris,bet nuo ju visko gali but,paskaityk info lapeli
Atsakyti
spėjau pasakyt, kad ramu, tai pasiskambinau endokrinologui, nes įpareigota prisistatyt, jei nestuke.gif . Iki pirmadienio vizito palauksiu, bet sako, jei jausčiau ką ne taip, gerti "Thybono" didesnę dozę, kad koks persileidimas neištiktų. Labai jau miela tokius pastebėjimus girdėti doh.gif Dabar trydaliosiu, jei pilvą sumaus smarkiau, nors man rodos, kad pradžioje tai normalių normaliausias dalykas. Bet vis tiek fear.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 29, 16:49)
man nuo to gerio augo svoris,bet nuo ju visko gali but,paskaityk info lapeli

skaičiau, bet apie tai nerašo ten. Reiks kokio vitamino C pagerti, kad apetitas atsirastų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 29, 17:41)
tiesa tas persalimas niekaip neatskrenta..skauda gerkle,kosulys..ciobriukus geriu bet isikibes laikos nors pasiusk..

Pabandyk pradet gert ETNOS imuno herba arbatele, as kasdien isgeriu po pora puodeliu ir daugiau, dar medaus isidedu ir slogos nei persalimo nejauciu, nors MB snarglejas, bet as nepasiduodu tam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 29, 17:46)
merginos, kurios gėrėte Duphastone, ar Jums nuo jo dingo apetitas? Aš kai pradėjau šias tabletes gert, apetitas dingo visai. Vos ne vos prisiverčiu ką į burną įsidėti. Per savaite 5 kg pamečiau  doh.gif Net neramu....

Aš jokių pokyčių nejaučiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 29, 17:53)
spėjau pasakyt, kad ramu, tai pasiskambinau endokrinologui, nes įpareigota prisistatyt, jei  nestuke.gif . Iki pirmadienio vizito palauksiu, bet sako, jei jausčiau ką ne taip, gerti "Thybono" didesnę dozę, kad koks persileidimas neištiktų. Labai jau miela tokius pastebėjimus girdėti  doh.gif Dabar trydaliosiu, jei pilvą sumaus smarkiau, nors man rodos, kad pradžioje tai normalių normaliausias dalykas. Bet vis tiek  fear.gif

tik jau nepradek galvoti apie tokius blogus dalykus 4u.gif viskas bus gerai, turi but gerai smile.gif
Atsakyti