Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(dulsyte @ 2011 09 28, 13:47)
labas visoms,kristinuke  wub.gif  wub.gif  wub.gif  sveikinimai dideliausi,aukite ir stiprekite,kokia nuostabi zinia.dziaugiuosi,ir visoms linkiu mergytes tikejimo,ir visos svajones issipildys as irgi cia tam saraselyje buvau,laukiau ooi daug metu,pasirodo stebuklai vyksta.visoms laukiancioms siunciu glebi virusiuku  4u.gif  4u.gif  4u.gif APCYYYYYYYYYY....................................imkit mergytes ir eime i  nestuke.gif  skyriu  mirksiukas.gif

gaudau gaudau smile.gif ir kitom dar palieku smile.gif dazniau cia paciaudyt uzsuk 4u.gif
Atsakyti
Kristinuke sveikinimai wub.gif o gal net dvigubi ar trigubi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 28, 13:01)
gaudau gaudau smile.gif  ir kitom dar palieku smile.gif dazniau cia paciaudyt uzsuk 4u.gif

Gaudau ir aš virusiukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 09 28, 10:47)
labas visoms,kristinuke  wub.gif  wub.gif  wub.gif  sveikinimai dideliausi,aukite ir stiprekite,kokia nuostabi zinia.dziaugiuosi,ir visoms linkiu mergytes tikejimo,ir visos svajones issipildys as irgi cia tam saraselyje buvau,laukiau ooi daug metu,pasirodo stebuklai vyksta.visoms laukiancioms siunciu glebi virusiuku  4u.gif  4u.gif  4u.gif APCYYYYYYYYYY....................................imkit mergytes ir eime i  nestuke.gif  skyriu  mirksiukas.gif

Ir as gaudau 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kuo jus visos nestukes dazniau virusuosit tuo mums didesne tikimybe tuo virusiuku uzsikresti thumbup.gif
Atsakyti
lassie pgl skaiciukus tai viengubi sveikinimai kristinukui..4u.gif
kaip sveikatukai pacios?
Atsakyti
Taip, taip... dviejų trijų jau nebesitikėkit smile.gif Latviukai sakė tyrimus kartoti po dviejų savaitėlių, kaip ir pasidaryti echo. Vadinasi, gyvenu ramiai iki spalio viduriuko smile.gif
APČYYYYYY.....
Atsakyti
gerai kad tau gaunasi ramiai,man uz tave uztat neramu bus,nedelto,kad bus kas blogo,bet kad smalsu begalo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 28, 17:58)
gerai kad tau gaunasi ramiai,man uz tave uztat neramu bus,nedelto,kad bus kas blogo,bet kad smalsu begalo wub.gif

Kristinuke, dabar visi ateinantys maziausiai 18 metu bus neramus biggrin.gif is pradziu, kad su nestumu butu viskas gerai, paskui, kad vaikelis butu sveikas ir t.t., laukia didieji pokyciai bigsmile.gif
O aš tai toliau gyvenu laukimu, tikiuosi, kad viskas bus gerai, siaip nerealus jausmas pamatyti savo judanti leliu per echoskopa. Abu su vyru nekantraujam kada jau pagaliau jis gims biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 09 28, 18:10)
Kristinuke, dabar visi ateinantys maziausiai 18 metu bus neramus biggrin.gif  is pradziu, kad su nestumu butu viskas gerai, paskui, kad vaikelis butu sveikas ir t.t., laukia didieji pokyciai bigsmile.gif 
O aš tai toliau gyvenu laukimu, tikiuosi, kad viskas bus gerai, siaip nerealus jausmas pamatyti savo judanti leliu per echoskopa. Abu su vyru nekantraujam kada jau pagaliau jis gims biggrin.gif

Ai, šitą tai aš žinau, kad ramybė baigiasi su vaikais. Bet taip sakau, kad man ramu, kita prasme... smile.gif
Atsakyti
Kokios nuostabios zinios lotuliukas.gif Kristinuke, sveikinu labai labai 4u.gif Ir griebiu virusiukus, nes jau ir as pakeliui link IVF. Gal ir man greit nusisypsos laime wub.gif
Atsakyti
Virusuolitės į sveikatėlę. O aš bandysiu jus palaikyti, kiek tik galėsiu. Tik matau, kad pastaruoju metu forumas užima daugiau laiko, nei kad būtų galima sau leisti, dėl to linkėdama jums kuo gražiausios ateities, greitos ir sėkmingos kovos su endo, pavykusių procedūrų truputėlį keliausiu pasižvalgyti po svietą, kur kitokie rūpestėliai.
Laikykitės, merginos. MES ESAM STIPRIOS, MES GALIM, MES ESAM VERTINGOS, MES VISOS BŪSIM MAMOS 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 20:47)
Ką tik sužinojau  thumbup.gif  899,7

suuuuuper wub.gif labai labai del to dziaugiuosi wub.gif
sklandaus pilvelio auginimo nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2011 09 28, 10:27)
tfu, negąsdink tu manęs dėl visokių trūkimų ir pati panikuoju. ale, kad skausmas nėra toks stiprus, kad dvėsčiau. man regis jei kas būtų rimto, tai rimčiau ir skaudėtų ar ne? unsure.gif nors dabar pradedu mąstyti, nu gal ne endo čia kalta, a? kažkaip tas skausmas kryptį ėmė keisti, kažkaip dabar į koją pereidinėja ir į dešinę kiaušidę vis karts nuo karto. ir nugarą skauda, tai gal sakau, inkstai kiba?

Kuisis, nenoriu taves gasdinti, bet mano mama sugebejo pora dienu apendicito skausma kenteti - moterys kantrios. geriau pasirodyk gydytojui
Atsakyti