Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Pilkos akys, nesakau, kad endo kalta dėl atminties sutrikimų... tiesiog 3 operacijos per 4 metus.... o dar ir vaistai...

KRISTINUKE, o ką aš tau sakiau? bus Tau manim netikėti ! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 27, 21:53)
Pilkos akys, nesakau, kad endo kalta dėl atminties sutrikimų... tiesiog 3 operacijos per 4 metus.... o dar ir vaistai...

KRISTINUKE, o ką aš tau sakiau? bus Tau manim netikėti !  wub.gif

O aš tau sakau - paskui mane smile.gif
Gavau sveikinimų krūvą iš Lv. Žinoma, nuorodų, ką toliau daryti.
Ech, merginos, mano kieme šiandien šventė bis.gif Bet kol kas žinot tik jūs gossip.gif
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimu Kristinukei wub.gif
Saunuoliai judu ir LV komanda thumbup.gif
Atsakyti
Bet tai kaip šaunu, kristinuke, kad pasiryžot. Ir pavyko. Aš dar amo neatgavus, kažkaip net žodžių trūksta. Tiesiog norisi tyliai pasidžiaugti už tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 18:47)
Ką tik sužinojau  thumbup.gif  899,7

Vos nenuvirtau pamacius skaiciukus thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Va jau dabar tai kuo didziausi SVEIKINIMAI wub.gif Ne veltui visos sitaip tikejom tavo sekme, tiesiog kitaip ir negalejo but wub.gif
Papildyta:
Kokyte, kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 21:19)
O aš tau sakau - paskui mane  smile.gif
Ech, merginos, mano kieme šiandien šventė  bis.gif Bet kol kas žinot tik jūs  gossip.gif

zinok ir mes virtualios draugutes begalo dziaugiames wub.gif wub.gif patikek manim nuostabi naujiena mums visoms wub.gif wub.gif
tiesa papasakok kaip TB reaguoja?kaip jauciasi? bigsmile.gif
nerealus jausmas tarsi buciau pati pamacius pati tuos II bruksniukus bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 09 27, 19:15)
Vos nenuvirtau pamacius skaiciukus thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif
Va jau dabar tai kuo didziausi SVEIKINIMAI wub.gif Ne veltui visos sitaip tikejom tavo sekme, tiesiog kitaip ir negalejo but wub.gif
Papildyta:
Kokyte, kaip tu?

Nezinau, turbut gerai, siandien pradejau gerti dupha, truputi sonus vis pamaudzia, o siaip jokiu nauju pojuciu, zodziu visa laukime dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 27, 21:21)
nerealus jausmas tarsi buciau pati pamacius pati tuos II bruksniukus bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nu zinok is tiesu biggrin.gif As net balsu suklykiau biggrin.gif

QUOTE(kokyte @ 2011 09 27, 21:22)
Nezinau, turbut gerai, siandien pradejau gerti dupha, truputi sonus vis pamaudzia, o siaip jokiu nauju pojuciu, zodziu visa laukime dabar  ax.gif

Viskas bus gerai, va kristinuke pavirusuos thumbup.gif Kazkaip sitoj temukej pastebejau, kad jei jau pabyra nestukes tai pabyra thumbup.gif Dabar tavo eile mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 09 27, 19:26)
Nu zinok is tiesu biggrin.gif As net balsu suklykiau biggrin.gif
Viskas bus gerai, va kristinuke pavirusuos thumbup.gif Kazkaip sitoj temukej pastebejau, kad jei jau pabyra nestukes tai pabyra thumbup.gif Dabar tavo eile mirksiukas.gif

Nu Kristinukes sekme as nuo pat pradziu buvau isitikinusi thumbup.gif vis prasiau pavirusuoti, tai labai tikiuosi, kad pavyko uzsikresti 4u.gif
Man testa darytis 10.08 reikes, bet busiu isvykusi vacation1.gif , kazi jei krauja priduoti kokia spalio 6 diena butu iskart atsakymas ir ar rodytu jis ka nors? blush2.gif
Sorry uz kvailus klausimus, o kai ima krauja tai is venos ar is pirsto? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 27, 21:36)
Nu Kristinukes sekme as nuo pat pradziu buvau isitikinusi  thumbup.gif vis prasiau pavirusuoti, tai labai tikiuosi, kad pavyko uzsikresti  4u.gif
Man testa darytis 10.08 reikes, bet busiu isvykusi vacation1.gif  , kazi jei krauja priduoti kokia spalio 6 diena butu iskart atsakymas ir ar rodytu jis ka nors?  blush2.gif
Sorry uz kvailus klausimus, o kai ima krauja tai is venos ar is pirsto?  blush2.gif

Is esmes spalio 6d gali ir NT pasidaryti. O jei nuspresi kraujuka priduot, tai ji ima is venos.
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 09 27, 19:42)
Is esmes spalio 6d gali ir NT pasidaryti. O jei nuspresi kraujuka priduot, tai ji ima is venos.

Nu del to kraujo pridavimo dar pagalvosiu, vis dar nepriprantu prie tu badymu doh.gif o naujienas geras ar blogas betkuriuo atveju pranesiu, nes kompa vesiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 21:19)
O aš tau sakau - paskui mane  smile.gif
Ech, merginos, mano kieme šiandien šventė  bis.gif Bet kol kas žinot tik jūs  gossip.gif

kaip smagu kristnuke, kad pagaliau i tavo kiema atejo svente thumbup.gif . as tik siandien pabaigiau skaityti visa jusu skyreli, tad daug maz jau susipazinau , kas kaip. na bet tau tai tikrai kuo nuosirdziausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti