Pilkos akys, nesakau, kad endo kalta dėl atminties sutrikimų... tiesiog 3 operacijos per 4 metus.... o dar ir vaistai...
KRISTINUKE, o ką aš tau sakiau? bus Tau manim netikėti !
QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 27, 21:53)
Pilkos akys, nesakau, kad endo kalta dėl atminties sutrikimų... tiesiog 3 operacijos per 4 metus.... o dar ir vaistai...
O aš tau sakau - paskui mane
Gavau sveikinimų krūvą iš Lv. Žinoma, nuorodų, ką toliau daryti.
Ech, merginos, mano kieme šiandien šventė Bet kol kas žinot tik jūs
Bet tai kaip šaunu, kristinuke, kad pasiryžot. Ir pavyko. Aš dar amo neatgavus, kažkaip net žodžių trūksta. Tiesiog norisi tyliai pasidžiaugti už tave
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 18:47)
Ką tik sužinojau 899,7
Vos nenuvirtau pamacius skaiciukus
Va jau dabar tai kuo didziausi SVEIKINIMAI Ne veltui visos sitaip tikejom tavo sekme, tiesiog kitaip ir negalejo but
Papildyta:
Kokyte, kaip tu?
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 21:19)
zinok ir mes virtualios draugutes begalo dziaugiames patikek manim nuostabi naujiena mums visoms
tiesa papasakok kaip TB reaguoja?kaip jauciasi?
nerealus jausmas tarsi buciau pati pamacius pati tuos II bruksniukus
QUOTE(avvka @ 2011 09 27, 19:15)
Vos nenuvirtau pamacius skaiciukus
Va jau dabar tai kuo didziausi SVEIKINIMAI Ne veltui visos sitaip tikejom tavo sekme, tiesiog kitaip ir negalejo but
Papildyta:
Kokyte, kaip tu?
Papildyta:
Kokyte, kaip tu?
Nezinau, turbut gerai, siandien pradejau gerti dupha, truputi sonus vis pamaudzia, o siaip jokiu nauju pojuciu, zodziu visa laukime dabar
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 27, 21:21)
nerealus jausmas tarsi buciau pati pamacius pati tuos II bruksniukus
Nu zinok is tiesu As net balsu suklykiau
QUOTE(kokyte @ 2011 09 27, 21:22)
Nezinau, turbut gerai, siandien pradejau gerti dupha, truputi sonus vis pamaudzia, o siaip jokiu nauju pojuciu, zodziu visa laukime dabar
Viskas bus gerai, va kristinuke pavirusuos Kazkaip sitoj temukej pastebejau, kad jei jau pabyra nestukes tai pabyra Dabar tavo eile
QUOTE(avvka @ 2011 09 27, 19:26)
Nu zinok is tiesu As net balsu suklykiau
Viskas bus gerai, va kristinuke pavirusuos Kazkaip sitoj temukej pastebejau, kad jei jau pabyra nestukes tai pabyra Dabar tavo eile
Nu Kristinukes sekme as nuo pat pradziu buvau isitikinusi vis prasiau pavirusuoti, tai labai tikiuosi, kad pavyko uzsikresti
Man testa darytis 10.08 reikes, bet busiu isvykusi , kazi jei krauja priduoti kokia spalio 6 diena butu iskart atsakymas ir ar rodytu jis ka nors?
Sorry uz kvailus klausimus, o kai ima krauja tai is venos ar is pirsto?
QUOTE(kokyte @ 2011 09 27, 21:36)
Nu Kristinukes sekme as nuo pat pradziu buvau isitikinusi vis prasiau pavirusuoti, tai labai tikiuosi, kad pavyko uzsikresti
Man testa darytis 10.08 reikes, bet busiu isvykusi , kazi jei krauja priduoti kokia spalio 6 diena butu iskart atsakymas ir ar rodytu jis ka nors?
Is esmes spalio 6d gali ir NT pasidaryti. O jei nuspresi kraujuka priduot, tai ji ima is venos.
QUOTE(avvka @ 2011 09 27, 19:42)
Is esmes spalio 6d gali ir NT pasidaryti. O jei nuspresi kraujuka priduot, tai ji ima is venos.
Nu del to kraujo pridavimo dar pagalvosiu, vis dar nepriprantu prie tu badymu o naujienas geras ar blogas betkuriuo atveju pranesiu, nes kompa vesiuosi
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 21:19)
kaip smagu kristnuke, kad pagaliau i tavo kiema atejo svente . as tik siandien pabaigiau skaityti visa jusu skyreli, tad daug maz jau susipazinau , kas kaip. na bet tau tai tikrai kuo nuosirdziausi sveikinimai