aha tikrai, kristinuke, tas laukimas baigia damusti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 27, 10:15)
klausykit, o jums nebūna atminties sutrikimų?
pastebėjau, kad neatsimenu ką sakiau/ dariau arba ką man sakė....
tai va, drąsiai galiu būti paslapčių saugotoja. galit visus savo griekus išpasakot, vis vien neatsiminsiu
pastebėjau, kad neatsimenu ką sakiau/ dariau arba ką man sakė....
tai va, drąsiai galiu būti paslapčių saugotoja. galit visus savo griekus išpasakot, vis vien neatsiminsiu
Būna dar ir kaip Palieku mobilų darbe, po valandos apsižiūriu... Pasiparkuoju dviratį neįprastoj vietoj, kitą dieną galvoju,kad pavogė ir t.t. Bet aš tikiuosi, kad maniškiai su nesveiku darbo/poilsio režimu ir nereguliariu darbu naktimis susiję ir kad jei kada išsikrapštysiu iš šito maratono, vėl bus gerai. O tu endo įtari kaip kaltininkę ar ką, kad mūsų klausi?
Kristinuke, tark bent žodį
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 09 27, 19:53)
Būna dar ir kaip Palieku mobilų darbe, po valandos apsižiūriu... Pasiparkuoju dviratį neįprastoj vietoj, kitą dieną galvoju,kad pavogė ir t.t. Bet aš tikiuosi, kad maniškiai su nesveiku darbo/poilsio režimu ir nereguliariu darbu naktimis susiję ir kad jei kada išsikrapštysiu iš šito maratono, vėl bus gerai. O tu endo įtari kaip kaltininkę ar ką, kad mūsų klausi?
man irgi prastai su atmintimi, bet as ta labiau su narkozes poveikiu sieju. nes po pirmosios LP vis pamirsdavau ka nors, bet paskui su laiku atmintis kazkiek buvo atsistaciusi. dabar po antrosios LP vel prastokai (tiesa pasakius pakankamai prastai, nes ne tik pamirstu, bet ir esu labai issiblaskiusi, kartais ir susikoncentruoti sunku), bet tikiuosi, kad greitai bus geriau
na aisku jei pavyks , tai bus vel blogai su atmintim , bet esu pasiryzusi tai iskesti
man tai po narkozes taip buvo totaliai viska uzmirsdavau bet jau po biski atsigauna ta mano atmintis aciu D
Papildyta:
ziurkyte, malonu susipazinti grazi motera esi
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 27, 18:00)
aciu
QUOTE(malvina @ 2011 09 27, 19:17)
Kristinuke, aparato dar nesutaise? skaiciuku nezinai?
Ką tik sužinojau 899,7
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 16:47)
Ką tik sužinojau 899,7
As tai jau senai zinojau
Dar karta sveikinimai
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 19:47)
Ką tik sužinojau 899,7
PAGALIAU...spiegiu ant viso SM...jetus kaip gera zinoti...MUSU KRISTINUKAS LAUKIASI....DEKOJU D uz tokia dovana tau po tiek vargo nusipelnei mergyt
Ačiū, merginos. Ką aš be jūsų. Virusuoju, nes pagaliau galiu tai padaryti
Visos būkit , nes tikrai to nusipelnot, tikrai ateis laikas ir jums
Visos būkit , nes tikrai to nusipelnot, tikrai ateis laikas ir jums
kristinuke VALIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO tikėjau tavo sėkme
jau ikeliau musu kristinuka i pasisekusiu sarseli tik butinai lankyk mus...juk ka mes be jusu musu nestuliukai Ice Tea, Kristinuk, siguliuk...juk jus musu atgaiva