Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

aha tikrai, kristinuke, tas laukimas baigia damusti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 27, 10:15)
klausykit, o jums nebūna atminties sutrikimų?
pastebėjau, kad neatsimenu ką sakiau/ dariau arba ką man sakė....  unsure.gif

tai va, drąsiai galiu būti paslapčių saugotoja. galit visus savo griekus išpasakot, vis vien neatsiminsiu  lotuliukas.gif

Būna dar ir kaip unsure.gif Palieku mobilų darbe, po valandos apsižiūriu... Pasiparkuoju dviratį neįprastoj vietoj, kitą dieną galvoju,kad pavogė ir t.t. doh.gif Bet aš tikiuosi, kad maniškiai su nesveiku darbo/poilsio režimu ir nereguliariu darbu naktimis susiję ir kad jei kada išsikrapštysiu iš šito maratono, vėl bus gerai. O tu endo įtari kaip kaltininkę ar ką, kad mūsų klausi? lotuliukas.gif

Kristinuke, tark bent žodį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 09 27, 19:53)
Būna dar ir kaip  unsure.gif Palieku mobilų darbe, po valandos apsižiūriu... Pasiparkuoju dviratį neįprastoj vietoj, kitą dieną galvoju,kad pavogė ir t.t.  doh.gif Bet aš tikiuosi, kad maniškiai su nesveiku darbo/poilsio režimu ir nereguliariu darbu naktimis susiję ir kad jei kada išsikrapštysiu iš šito maratono, vėl bus gerai. O tu endo įtari kaip kaltininkę ar ką, kad mūsų klausi?  lotuliukas.gif

Kristinuke, tark bent žodį  4u.gif

man irgi prastai su atmintimi, bet as ta labiau su narkozes poveikiu sieju. nes po pirmosios LP vis pamirsdavau ka nors, bet paskui su laiku atmintis kazkiek buvo atsistaciusi. dabar po antrosios LP vel prastokai (tiesa pasakius pakankamai prastai, nes ne tik pamirstu, bet ir esu labai issiblaskiusi, kartais ir susikoncentruoti sunku), bet tikiuosi, kad greitai bus geriau thumbup.gif
na aisku jei pavyks nestuke.gif , tai bus vel blogai su atmintim lotuliukas.gif, bet esu pasiryzusi tai iskesti mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai po narkozes taip buvo doh.gif totaliai viska uzmirsdavau doh.gif bet jau po biski atsigauna ta mano atmintis ax.gif aciu D ax.gif
Papildyta:
ziurkyte, malonu susipazinti 4u.gif grazi motera esi ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 27, 18:00)
ziurkyte, malonu susipazinti 4u.gif grazi motera esi ax.gif  blush2.gif

aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 09 27, 19:17)
Kristinuke, aparato dar nesutaise? skaiciuku nezinai? g.gif

Ką tik sužinojau thumbup.gif 899,7
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai džiaugiuosi, kristinuke bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 16:47)
Ką tik sužinojau  thumbup.gif  899,7

As tai jau senai zinojau mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Dar karta sveikinimai wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 19:47)
Ką tik sužinojau  thumbup.gif  899,7

clap.gif clap.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif PAGALIAU...spiegiu ant viso SM...jetus kaip gera zinoti...MUSU KRISTINUKAS LAUKIASI....DEKOJU D uz tokia dovana tau yahoo.gif yahoo.gif po tiek vargo nusipelnei mergyt yahoo.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos. Ką aš be jūsų. Virusuoju, nes pagaliau galiu tai padaryti wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Visos būkit nestuke.gif , nes tikrai to nusipelnot, tikrai ateis laikas ir jums 4u.gif
Atsakyti
kristinuke VALIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO thumbup.gif tikėjau tavo sėkme wub.gif
Atsakyti
jau ikeliau musu kristinuka i pasisekusiu sarseli bigsmile.gif wub.gif tik butinai lankyk mus...juk ka mes be jusu musu nestuliukai wub.gif Ice Tea, Kristinuk, siguliuk...juk jus musu atgaiva wub.gif
Atsakyti