Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2011 09 27, 09:29)
Gal mityba g.gif

va, apie mitybą aš irgi mąstau, ale, kad jei, laikytis tos endmoetriozinės dietos, tai nieko valgyti nebelieka...miltinių produktų negalima, pieno produktų negalima, mėsos negalima...belieka: ryžiai, daržovės ir žuvis...nugi nuo tokios dietos tai pas Abraomą iškeliausiu lotuliukas.gif

Tai ginius išrašė dabar trim mėnesiam KT, paskui žiūrės kas ten vyksta pas mane. nors cista jo manymu grynai endometriozinė. bet operuotis nesiūlo, nes tik dar labiau sumažinsiu galimybę pastoti..IVF po tų trijų mėn. siūlo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuisis: 27 rugsėjo 2011 - 08:40
QUOTE(Kuisis @ 2011 09 27, 09:39)
Tai ginius išrašė dabar trim mėnesiam KT, paskui žiūrės kas ten vyksta pas mane. nors cista jo manymu grynai endometriozinė. bet operuotis nesiūlo, nes tik dar labiau sumažinsiu galimybę pastoti..IVF po tų trijų mėn. siūlo..

Nu jei planas yra sudarytas, tai tada viskas ciki mirksiukas.gif Tada kentek doh.gif
O del dietos, tai nera jau ji tokia baisi ax.gif Pradzioj bandyk kiaulienos, jautienos atsisakyti- vien tas jau pagerins busena mirksiukas.gif Nu laikykis mirksiukas.gif

Apcyyyy wub.gif
Atsakyti
klausykit, o jums nebūna atminties sutrikimų?
pastebėjau, kad neatsimenu ką sakiau/ dariau arba ką man sakė.... unsure.gif

tai va, drąsiai galiu būti paslapčių saugotoja. galit visus savo griekus išpasakot, vis vien neatsiminsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 09 27, 10:16)
Nu jei planas yra sudarytas, tai tada viskas ciki mirksiukas.gif Tada kentek doh.gif
O del dietos, tai nera jau ji tokia baisi ax.gif Pradzioj bandyk kiaulienos, jautienos atsisakyti- vien tas jau pagerins busena mirksiukas.gif Nu laikykis  mirksiukas.gif

Apcyyyy wub.gif

niu bandau bandau, bet po truputį, nes jei taip kardinaliai keist tai nušokčiau nuo proto doh.gif tai va, kad ir kenčiu, ir pergyvenu, kad per daug neprisikentėčiau paskui doh.gif
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 27, 11:15)
klausykit, o jums nebūna atminties sutrikimų?
pastebėjau, kad neatsimenu ką sakiau/ dariau arba ką man sakė....  unsure.gif

tai va, drąsiai galiu būti paslapčių saugotoja. galit visus savo griekus išpasakot, vis vien neatsiminsiu  lotuliukas.gif

būna ir dar kaip blush2.gif blush2.gif bet griekų tau nepasakosiu, nes pati savų nebeatsimenu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laba diena, mergaites 4u.gif

Vakar laukiausi pas ginekologę, dėl dubens skausmų..tikėjausi, jog kažkoks uždegimas, o visdėlto man įtaria Endometriozę. Rytoj jau daro laparoskopinę operaciją.. Man buvo toks šokas, jog net nieko nepasiklausinėjau .. Norėjau jūsų paklausti kiek laiko po operacijos laikys ligoninėje? kiek bus nedarbingumas? ar labai po jos skauda? as niekada su tuo nesusidurusi, labai nerimauju ..
Atsakyti
Visų pirma tai labai nepergyvenk, ši operacija nėra labai sudėtinga. daugiau apie šią operaciją, tai gali pasiskaityti laparaskopijos temelėje, tau ten mergaitės plačiau papasakos mirksiukas.gif

iš mano patirties: ligoninėje išlaikė berods 3 paras, biuletenį turėjau apie 1 mėn. Skaudėjo tik prabudus po narkozės, nes labai stipriai gimda susitraukinėjo. paskui visai neskaudėjo, tik tiek kiek pjūvių vietas. Sėkmės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuisis: 27 rugsėjo 2011 - 12:00
QUOTE(Kuisis @ 2011 09 27, 13:00)
Visų pirma tai labai nepergyvenk, ši operacija nėra labai sudėtinga. daugiau apie šią operaciją, tai gali pasiskaityti laparaskopijos temelėje, tau ten mergaitės plačiau papasakos mirksiukas.gif

iš mano patirties: ligoninėje išlaikė berods 3 paras, biuletenį turėjau apie 1 mėn. Skaudėjo tik prabudus po narkozės, nes labai stipriai gimda susitraukinėjo. paskui visai neskaudėjo, tik tiek kiek pjūvių vietas. Sėkmės

Labai ačiū už atsakymą! Nuraminot mane , tik būtų gerai kad jau kitą savaitę į darbą leistų eit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sweetness* @ 2011 09 27, 13:05)
Labai ačiū už atsakymą! Nuraminot mane , tik būtų gerai kad jau kitą savaitę į darbą leistų eit mirksiukas.gif

jei gerai jausies tai nieks ir nedraus, nors kitą dieną po ligoninės mirksiukas.gif tik savo pačios sveikatą saugodama geriau neskubėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 09 27, 10:24)
jau rašiau prieš porą savaičių, kad cistą man rado 4 cm., praėjus 4 mėn. po LP. rado tai rado, bet ką su ja toliau daryti ar gali tas skausmas savaime praeiti ar teks vis dėl to operuotis...

tiesą pasakius morališkai jau ruošiuos  vėl LP..

Kadangi aš turėjau dvi cistas, abi endo, tai man jų niekas neiškrapštė... Bet ir po to buvo atsiradusių, ir įtartų, kad taip pat endo, nes tamsus turinys buvo. Gėriau tada ''duphastoną'' nuo 16 c. d. Padėjo gal jis, o gal savaime išnyko, ko nelabai būna...
Papildyta:
QUOTE(*Sweetness* @ 2011 09 27, 14:05)

OOOO, jei darbas prioritetas, tai tikrai nenustebčiau, kad endo bus rasta.Tik neišprotėjam dėl darbų.. kiek galima moralizuot naujokes, kad sveikatos reikia žiūrėti pirmiausiai, nes kol darbas svarbiau, tai ir nestuke.gif nesiskubina.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 27, 13:21)

OOOO, jei darbas prioritetas, tai tikrai nenustebčiau, kad endo bus rasta.Tik neišprotėjam dėl darbų.. kiek galima moralizuot naujokes, kad sveikatos reikia žiūrėti pirmiausiai, nes kol darbas svarbiau, tai ir  nestuke.gif  nesiskubina.

biggrin.gif Darbas nėra svarbiau, bet labai svarbu tą darbą išsaugot smile.gif bet žinoma sveikata svarbiau, nes darbui taip pat nebūsi reikalinga be jos..
Atsakyti
kuisi,tikrai gausi subinen,skausmai tai nieko gero,jei pameni pati kankinausi 2men su skausmais baisiniais,ketanova teko leist,nes turejau 5cm endo cista.as tai vietoj taves nedelsciau su cistos skausmais brangindama sveikata,nes man gyd sake kad laukt pavojinga nes cista gali plysti o tai tas pats kaip plyses apendiksas,laukimas gali buti mirtinas..ir dar skausmas gali rodyt kad cista apsisuka aplink kiauside ir kiauside negauna maitinimo ima mirti t.y gangrenuoja,deja tokiu atveju lieka tik kiausides pasalinimas,kada mergaites suprasit,kad sveikata brangiausia ka turim..kaip galit svaigt apid vaikus jei bijot pasirupint sveikata doh.gif: kas daugiau pasirupins jei ne mes pacios?tuo labiau su tokiom problemom..
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 26, 22:10)
Nesvaikit... dėl dvigubo. Man to vieno vienintelio užteks, tegu jis tik būna  wub.gif

Kristinuke, aparato dar nesutaise? skaiciuku nezinai? g.gif
Atsakyti