QUOTE(Kuisis @ 2011 09 26, 15:02)
Sveikos mergiotės. matau visos užsikrėtusios puikiom nuotaikom nuo kristinukės
kad nuotaikos negadinti toliau skaityti tik tom, kurios nuotaikų svyravimam atsparios
jau antra savaitė eina, kaip pastovų skausmą jaučiu šone...bet jau tokį bjaurų, lyg kas peilį būtų inkišęs ir sukinėtų ir nenurimsta jis nė akimirkai, tieisog dieną naktį...nu atrodo tuoj iš proto išsikraustysiu...jis nėra toks labai labai stiprus, bet vaistai nepadeda jokie..turbūt esat kas susidūrusios...ar čia pas gydytoją lėkti ar dar palaukti mmm...niu gal kas patartų, o tai tiesiog nežinau kur dėtis
kad nuotaikos negadinti toliau skaityti tik tom, kurios nuotaikų svyravimam atsparios
jau antra savaitė eina, kaip pastovų skausmą jaučiu šone...bet jau tokį bjaurų, lyg kas peilį būtų inkišęs ir sukinėtų ir nenurimsta jis nė akimirkai, tieisog dieną naktį...nu atrodo tuoj iš proto išsikraustysiu...jis nėra toks labai labai stiprus, bet vaistai nepadeda jokie..turbūt esat kas susidūrusios...ar čia pas gydytoją lėkti ar dar palaukti mmm...niu gal kas patartų, o tai tiesiog nežinau kur dėtis
Ot tas moteriskas kantrumas, senai reikejo pas gydytoja lekti, o ne vaistais organizma nuodyti, o kas jei ir per mm nepraeis? Gal jau geriau dabar lek ir kuo greiciau tuo geriau
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 26, 15:01)
Tai mano kraujo tyrimas jau atšauktas, ryt pakartosiu. Bet kad jau LV manęs klausia, kaip reikalai, ar pakartojau tyrimą... Ne, nu ką gali šitoj Marijos žemėj... Arba tas mano kažkoks slaptas reikalas, kad pats likimas nerodo skaičių, arba čia jau nežinau ką sakyt. Sarmata už save, už mūsų sveikatos sistemą ir apskritai už Lietuvą, jei jau atvirai. Šitiek porų nesusilaukia vaikelio, LV užkišta. Berazumių kraštas... Atsiprašau, šiaip tai dar patriotiškų jausmų nepateriojau, bet... šiandien man jau pikta oh
Dzin tas kraujo tyrimas, testukas viska rodo kuo puikiausiai neveltui prasiau paciaudeti
Tik baisiai idomu viengubas ar dvigubas tas tavo ciaudulys