Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Kuisis @ 2011 09 26, 15:02)
Sveikos mergiotės. matau visos užsikrėtusios puikiom nuotaikom nuo kristinukės thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kad nuotaikos negadinti toliau skaityti tik tom, kurios nuotaikų svyravimam atsparios blush2.gif
jau antra savaitė eina, kaip pastovų skausmą jaučiu šone...bet jau tokį bjaurų, lyg kas peilį būtų inkišęs ir sukinėtų doh.gif ir nenurimsta jis nė akimirkai, tieisog dieną naktį...nu atrodo tuoj iš proto išsikraustysiu...jis nėra toks labai labai stiprus, bet vaistai nepadeda jokie..turbūt esat kas susidūrusios...ar čia pas gydytoją lėkti ar dar palaukti mmm...niu gal kas patartų, o tai tiesiog nežinau kur dėtis doh.gif

Ot tas moteriskas kantrumas, senai reikejo pas gydytoja lekti, o ne vaistais organizma nuodyti, o kas jei ir per mm nepraeis? Gal jau geriau dabar lek ir kuo greiciau tuo geriau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 26, 15:01)
Tai mano kraujo tyrimas jau atšauktas, ryt pakartosiu. Bet kad jau LV manęs klausia, kaip reikalai, ar pakartojau tyrimą... Ne, nu ką gali šitoj Marijos žemėj... Arba tas mano  nestuke.gif  kažkoks slaptas reikalas, kad pats likimas nerodo skaičių, arba čia jau nežinau ką sakyt. Sarmata už save, už mūsų sveikatos sistemą ir apskritai už Lietuvą, jei jau atvirai. Šitiek porų nesusilaukia vaikelio, LV užkišta. Berazumių kraštas... Atsiprašau, šiaip tai dar patriotiškų jausmų nepateriojau, bet...  šiandien man jau pikta oh  doh.gif

Dzin tas kraujo tyrimas, testukas viska rodo kuo puikiausiai thumbup.gif neveltui prasiau paciaudeti biggrin.gif 4u.gif
Tik baisiai idomu viengubas ar dvigubas tas tavo ciaudulys g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 09 26, 07:59)
Turint endo JOKIU perlu, jokiu tamponu NEGALIMA naudoti schmoll.gif Konsultavausi konkreciai ir del situ perlu- patys gamintojai nerekomenduoja turint endo.

Oi ačiū už info 4u.gif gerai kad ir nenaudojau jų. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 09 26, 18:02)
Sveikos mergiotės. matau visos užsikrėtusios puikiom nuotaikom nuo kristinukės thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kad nuotaikos negadinti toliau skaityti tik tom, kurios nuotaikų svyravimam atsparios blush2.gif
jau antra savaitė eina, kaip pastovų skausmą jaučiu šone...bet jau tokį bjaurų, lyg kas peilį būtų inkišęs ir sukinėtų doh.gif ir nenurimsta jis nė akimirkai, tieisog dieną naktį...nu atrodo tuoj iš proto išsikraustysiu...jis nėra toks labai labai stiprus, bet vaistai nepadeda jokie..turbūt esat kas susidūrusios...ar čia pas gydytoją lėkti ar dar palaukti mmm...niu gal kas patartų, o tai tiesiog nežinau kur dėtis doh.gif

idomus tas skausmas g.gif o pas tave apendicitas isoperuotas? g.gif o gal kokia cista atsirado...tu zinok su tais skausmais nejuokauk doh.gif ir as kentedavau kol galu gale zaliuot akyse pradedavo ir zinok visi skausmai tikrai verti demesio buvo ir hailedavausi galu gale kad tiek ilgai laukdavau...tikrai nejuokauk doh.gif gausi subinen su tokiais laukimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 26, 19:15)
Papildyta:
Tik baisiai idomu viengubas ar dvigubas tas tavo ciaudulys  g.gif  wub.gif

aha, as irgi nekantrauju suzinoti wub.gif
Atsakyti
Kusi, cia nera normalu. Eik pas gydytoja, kol mmm neprasidejo!
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 09 26, 20:11)
aha, as irgi nekantrauju suzinoti wub.gif

Nesvaikit... dėl dvigubo. Man to vieno vienintelio užteks, tegu jis tik būna wub.gif
Atsakyti
Aš praeitą naktį sapnavau, kad laukiuosi, ir jau turiu važiuoti gimdyti...Taip gera buvo jausti pilvuką. wub.gif Labai tikiuosi kad greitai galėsiu tikrai tą jausmą patirti... wub.gif

Nors pamenu kaip laukiausi dukrelės, priaugau daug svorio. Judėti buvo be galo sunku. Kaip pagimdžiau sakiau daugiau gyvenime nenorėsiu.... O dabar trokštu to, bet.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ziurkyte*: 26 rugsėjo 2011 - 20:49
Oi jūs pleputės - nebespėju su jūsų tempais.
Kuisi, aš vietoj tavęs pas daktarą kreipčiausi 4u.gif
Kristinukės nuostabios naujienos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Laikau kumštukus, kad skaičiukai kuo didesni būtų.

Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 26, 18:41)
idomus tas skausmas g.gif o pas tave apendicitas isoperuotas? g.gif o gal kokia cista atsirado...tu zinok su tais skausmais nejuokauk doh.gif ir as kentedavau kol galu gale zaliuot akyse pradedavo ir zinok visi skausmai tikrai verti demesio buvo ir hailedavausi galu gale kad tiek ilgai laukdavau...tikrai nejuokauk doh.gif gausi subinen su tokiais laukimai ax.gif

subinen nereikia tongue.gif tai, kad kitam šone man skauda nei apendicitas schmoll.gif nu turiu aš tą cistą, bet laukiu mmm, nes kažkaip galvoju, gal pradėsiu vaistus vartoti, prasidės mmm ir gal kaip nors apsitvarkys tas reikalas...o pas gydytoją bijau eiti, jaučiu, kad prisakys operuotis...nu bijauuuuu....
Papildyta:
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 09 26, 21:05)
Kusi, cia nera normalu. Eik pas gydytoja, kol mmm neprasidejo!

o gal vis dėl to normalu, a? juk cista tupi, daktaras matyt užjudino per apžiūrą, tai va ir skauda..tik tiek, kad ta apžiūra trečiadienį bus dvi savaitės doh.gif tai ir nebžinau ką daryti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 09 26, 18:15)
Ot tas  moteriskas kantrumas, senai reikejo pas gydytoja lekti, o ne vaistais organizma nuodyti, o kas jei ir per mm nepraeis? Gal jau geriau dabar lek ir kuo greiciau tuo geriau  4u.gif

tai ir nenuodiju, pabandžiau porą kartu nesumačijo, tai nebegeriu, nu kas durniausia tai tas skausmas iškenčiamas, bet jis pastoviai yra, nė sėkundei nepraeina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuisis: 27 rugsėjo 2011 - 07:26
QUOTE(Kuisis @ 2011 09 26, 18:02)

Ieskociau cistos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 09 27, 09:11)
Ieskociau cistos verysad.gif

jau rašiau prieš porą savaičių, kad cistą man rado 4 cm., praėjus 4 mėn. po LP. rado tai rado, bet ką su ja toliau daryti ar gali tas skausmas savaime praeiti ar teks vis dėl to operuotis...

tiesą pasakius morališkai jau ruošiuos vėl LP..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuisis: 27 rugsėjo 2011 - 08:25
QUOTE(Kuisis @ 2011 09 27, 09:24)
jau rašiau prieš porą savaičių, kad cistą man rado 4 cm., praėjus 4 mėn. po LP. rado tai rado, bet ką su ja toliau daryti ar gali tas skausmas savaime praeiti ar teks vis dėl to operuotis...

Gali bandyti KT gerti. Jei tai funkcine tai pasisalins, jei endo, tai netikiu unsure.gif O ir siaip su endo cista nejuokauciau- kai plys nepades nei vaistai nei laikas schmoll.gif O ka gine sako??? Liepia laukti?? Aisku, jei gyvent gali, tai sulauk pirmu mmm, gal tikrai pasisalins, bet toliau sekit su gine jos augima- jei augs, butinai operuokis doh.gif
Nu bet siaubas- tos cistos turbut turi kvaila mada- jei jau viena uzaugo, tai kaip kitas isgeneti, kad neaugtu g.gif Matyt atsiranda kazkokia palanki terpe blink.gif Ale kuo tai gydyti g.gif Gal mityba g.gif
Atsakyti