QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 18, 21:02)
O kiek laiko praėjus po laparoskopijos vartosi difą? Gal atsilieptų tos kurios vartojo...kokie šalutiniai poveikiai nuo jo pasireiškė dažniausiai? Atsiprašau, kad tiek daug klausimų...tiesiog toks metas, kai nežinau ko imtis..šiandien jau ir bliovimo priepuoliai užeina bet aišku aš čia dar naujokė pagal išlietų emocijų kiekį
man paskyre vartoti 6 men po LP nes man nustatyta III stadija
zinok tai labai blogas, slykstus vaistas, kuris numusa visus moteriskus hormonus iki nulio t.y estrogena ir progesterona, nes endometrioze minta estrogenu...tad sitas vaistas trumpiau tariant sukelia menopauze
nes tik tokiu budu galima uzmigdyti endo
o menopauzes salutiniai poveikiai manau nereikia aiskinti...karscio pylimas, nuotaiku kaita, o basiausias - kaulu retejimas
bet tai vienintelis vaistas kuris gali bent kazkiek padeti...dar KT bet jie maziau efektyvus arba visai neefektyvus
as tai labiausiai bijau kaulu retejimo
as nedaug skiriuosi nuo taves amziumi todel man taip baisu...jei kyla klausimu tu tik klausk
mes cia tam ir esam...zinok skausmas musu ne ka mazesnis nei tavo ir bliovimo stadijos pas mus kiekviena ateina...gerai dar kad tik bliovimo...buna taip blogai, kad ir blogiau negali buti
buna taip kad verki ir galvoji ir prasai, kad D atsiustu mirti...
buna ir taip zinok...o mes skiriames nuo taves tik tuo, kad esam daugiau pasikausciusios, bet butinai bet kokiu klausimu kreikis i mus
visada padesim...ir pabliaut atbek kai bus labai sunku...tam ir esam mes...nes kiti to nesupranta...netgi vyrai ir tie nevisada supranta kaip mums is tikro sunku
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 18, 21:13)
Man ir įdomu.
Nes ir aš pradėsiu vartoti difa.
Man liepė jį pradeti vartoti po pirmų mmm 16 ciklo dieną, ir gerti 10 dienų. ir taip kas mėnesį.
nea tau tikrai ne ta paskyre
tau stadija per maza
mes cia snekam apie diphereline o ne apie duphastone
musus atveju kazin tau ar bepadetu duphastonas