Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 18, 20:02)
Ačiukas:)  4u.gif O kiek laiko praėjus po laparoskopijos vartosi difą? Gal atsilieptų tos kurios vartojo...kokie šalutiniai poveikiai nuo jo pasireiškė dažniausiai? Atsiprašau, kad tiek daug klausimų...tiesiog toks metas, kai nežinau ko imtis..šiandien jau ir bliovimo priepuoliai užeina:( bet aišku aš čia dar naujokė pagal išlietų emocijų kiekį smile.gif

Man ir įdomu. 4u.gif Nes ir aš pradėsiu vartoti difa. ax.gif Man liepė jį pradeti vartoti po pirmų mmm 16 ciklo dieną, ir gerti 10 dienų. ir taip kas mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 18, 21:02)
O kiek laiko praėjus po laparoskopijos vartosi difą? Gal atsilieptų tos kurios vartojo...kokie šalutiniai poveikiai nuo jo pasireiškė dažniausiai? Atsiprašau, kad tiek daug klausimų...tiesiog toks metas, kai nežinau ko imtis..šiandien jau ir bliovimo priepuoliai užeina bet aišku aš čia dar naujokė pagal išlietų emocijų kiekį

man paskyre vartoti 6 men po LP nes man nustatyta III stadija ax.gif zinok tai labai blogas, slykstus vaistas, kuris numusa visus moteriskus hormonus iki nulio t.y estrogena ir progesterona, nes endometrioze minta estrogenu...tad sitas vaistas trumpiau tariant sukelia menopauze verysad.gif cray.gif nes tik tokiu budu galima uzmigdyti endo doh.gif o menopauzes salutiniai poveikiai manau nereikia aiskinti...karscio pylimas, nuotaiku kaita, o basiausias - kaulu retejimas blink.gif doh.gif bet tai vienintelis vaistas kuris gali bent kazkiek padeti...dar KT bet jie maziau efektyvus arba visai neefektyvus doh.gif as tai labiausiai bijau kaulu retejimo verysad.gif as nedaug skiriuosi nuo taves amziumi todel man taip baisu...jei kyla klausimu tu tik klausk 4u.gif mes cia tam ir esam...zinok skausmas musu ne ka mazesnis nei tavo ir bliovimo stadijos pas mus kiekviena ateina...gerai dar kad tik bliovimo...buna taip blogai, kad ir blogiau negali buti doh.gif buna taip kad verki ir galvoji ir prasai, kad D atsiustu mirti... doh.gif buna ir taip zinok...o mes skiriames nuo taves tik tuo, kad esam daugiau pasikausciusios, bet butinai bet kokiu klausimu kreikis i mus 4u.gif visada padesim...ir pabliaut atbek kai bus labai sunku...tam ir esam mes...nes kiti to nesupranta...netgi vyrai ir tie nevisada supranta kaip mums is tikro sunku verysad.gif

QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 18, 21:13)
Man ir įdomu.  4u.gif Nes ir aš pradėsiu vartoti difa.  ax.gif Man liepė jį pradeti vartoti po pirmų mmm 16 ciklo dieną, ir gerti 10 dienų. ir taip kas mėnesį.

nea tau tikrai ne ta paskyre lotuliukas.gif tau stadija per maza mirksiukas.gif mes cia snekam apie diphereline o ne apie duphastone mirksiukas.gif musus atveju kazin tau ar bepadetu duphastonas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 18, 20:27)
nea tau tikrai ne ta paskyre lotuliukas.gif tau stadija per maza mirksiukas.gif mes cia snekam apie diphereline o ne apie duphastone mirksiukas.gif musus atveju kazin tau ar bepadetu duphastonas mirksiukas.gif

aaa blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ziurkyte* @ 2011 09 18, 21:32)
aaa  blush2.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

duphastonas padeda maziui isitvirtinti ir mazina estrogeno kieki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 18, 20:36)
duphastonas padeda maziui isitvirtinti ir mazina estrogeno kieki mirksiukas.gif

tai va, tavo postą pradėjau skaityti, net išsigandau, nes tavasis pasakojimas apie vaisto poveikį nuskambėjo visai netaip kaip man gydytojas aiškino. lotuliukas.gif
Papildyta:
Bet kaip baisu, kokia baisi liga ši doh.gif verysad.gif Kuo daugiau skaitau apie ją, tuo labiau baisu darosi.
Atsakyti
nemaloni tikrai bet visko su ja buna, nes ji mazai zinoma, mazai istirta ax.gif gydytoja net negali pasakyti tiksliai is kur ji atsiranda, kas ja lemia doh.gif kiekvienai skirtingai...bet aisku tas, kad ji minta estrogenais ax.gif todel daznai su mergaitem snekam ka valgyt, kokius papildus gert, kaip elgtis, nes kazkaip tai reikia ja kontroliuoti... ax.gif bet svarbiausia nesinervinti 4u.gif ji irgi mint tuo doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
praejo metai laiko, kai nepavyksta pastoti. Ultragarso tyrimo metu rado cista kiausideje, gydytoja siulo laparoskopija. mazdaug po menesio laukia operacija. Itaria endometrioze, po operacijos pasitvirtins arba ne.
Skaitinejausi apie sia liga, ir labai sudomino naturalus gydymas:
http://ligos.sveikas...os/endometrioze
pradejau gerti "gintarita", idomu ar kam jis realiai padejo? Gal kuri bandet si papilda?
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2011 09 18, 21:59)
Sveikos, merginos 4u.gif
praejo metai laiko, kai nepavyksta pastoti. Ultragarso tyrimo metu rado cista kiausideje, gydytoja siulo laparoskopija. mazdaug po menesio laukia operacija. Itaria endometrioze, po operacijos pasitvirtins arba ne.
Skaitinejausi apie sia liga, ir labai sudomino naturalus gydymas:
http://ligos.sveikas...os/endometrioze
pradejau gerti "gintarita", idomu ar kam jis realiai padejo? Gal kuri bandet si papilda?

musu nestuliukas Ice Tea tikriausiai bande nes ji ko tik nebande...kai kada prisijungs ka ir pakomentuos ax.gif
reikejo gyd paklausti kokio pobudzio ta tavo cistute 4u.gif gal viskas ten pas tave liuks mirksiukas.gif
laikom kustelius uz sekminga tavo LP mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 18, 21:27)
man paskyre vartoti 6 men po LP nes man nustatyta III stadija ax.gif zinok tai labai blogas, slykstus vaistas, kuris numusa visus moteriskus hormonus iki nulio t.y estrogena ir progesterona, nes endometrioze minta estrogenu...tad sitas vaistas trumpiau tariant sukelia menopauze verysad.gif cray.gif nes tik tokiu budu galima uzmigdyti endo doh.gif o menopauzes salutiniai poveikiai manau nereikia aiskinti...karscio pylimas, nuotaiku kaita, o basiausias - kaulu retejimas blink.gif  doh.gif bet tai vienintelis vaistas kuris gali bent kazkiek padeti...dar KT bet jie maziau efektyvus arba visai neefektyvus doh.gif as tai labiausiai bijau kaulu retejimo verysad.gif as nedaug skiriuosi nuo taves amziumi todel man taip baisu...jei kyla klausimu tu tik klausk 4u.gif mes cia tam ir esam...zinok skausmas musu ne ka mazesnis nei tavo ir bliovimo stadijos pas mus kiekviena ateina...gerai dar kad tik bliovimo...buna taip blogai, kad ir blogiau negali buti doh.gif buna taip kad verki ir galvoji ir prasai, kad D atsiustu mirti... doh.gif buna ir taip zinok...o mes skiriames nuo taves tik tuo, kad esam daugiau pasikausciusios, bet butinai bet kokiu klausimu kreikis i mus 4u.gif visada padesim...ir pabliaut atbek kai bus labai sunku...tam ir esam mes...nes kiti to nesupranta...netgi vyrai ir tie nevisada supranta kaip mums is tikro sunku verysad.gif

Ačiū labai 4u.gif Bijau aš to vaisto kaip velnias kryžiaus.. verysad.gif kas jei poto nebeatsinaujins man mėnesinės, kas jei visiškai tas vaistas mane pribaigs..sad.gif( bet aišku mielai viską iškęsčiau, jei žinočiau, kad po viso vargelio supuočiau angeliuką..aišku čia niekas garantijų nedalina...Jei kas išpildytų vienintelį mano norą, tai jis būtų toks, kad visom mergaitėm kurios laukia atsiųstų stebukliuką..
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 18, 22:21)
Ačiū labai 4u.gif Bijau aš to vaisto kaip velnias kryžiaus.. verysad.gif kas jei poto nebeatsinaujins man mėnesinės, kas jei visiškai tas vaistas mane pribaigs..sad.gif( bet aišku mielai viską iškęsčiau, jei žinočiau, kad po viso vargelio supuočiau angeliuką..aišku čia niekas garantijų nedalina...Jei kas išpildytų vienintelį mano norą, tai jis būtų toks, kad visom mergaitėm kurios laukia atsiųstų stebukliuką..

mes dar jaunos tikrai nepergyvenk...rizika yra vyresnems nei mes, o mes tai dar jaunos...ir issinagrinek endo sarsiuka...pamatysi, kad po diferelino mergaites labai daznai pavyksta naturaliai...ir dar...tie mano mineti pozymiai pasireiskia nebutinai visoms..man atrodo Myllia vartojo ir nieko net nepajaute, jei nesumeluosiu...cia zinok viskas skirtingai...juk tu tik viska pradejai tai turi labai dideli pliusa bigsmile.gif o mes jau senos dinozaures doh.gif ypac as jau cia biski perilgai uzsisedejau doh.gif kazkaip vis prisimenu kai prisijungiau tai daug bendravau su Cyplium, Linutu, Ice Tea, Zemaiciuke.....jos jau visos nestuke.gif arba supuoja maziukus...o as taip ir likau doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 18, 22:28)
mes dar jaunos tikrai nepergyvenk...rizika yra vyresnems nei mes, o mes tai dar jaunos...ir issinagrinek endo sarsiuka...pamatysi, kad po diferelino mergaites labai daznai pavyksta naturaliai...ir dar...tie mano mineti pozymiai pasireiskia nebutinai visoms..man atrodo Myllia vartojo ir nieko net nepajaute, jei nesumeluosiu...cia zinok viskas skirtingai...juk tu tik viska pradejai tai turi labai dideli pliusa bigsmile.gif o mes jau senos dinozaures doh.gif ypac as jau cia biski perilgai uzsisedejau doh.gif kazkaip vis prisimenu kai prisijungiau tai daug bendravau su Cyplium, Linutu, Ice Tea, Zemaiciuke.....jos jau visos nestuke.gif  arba supuoja maziukus...o as taip ir likau doh.gif  verysad.gif

Lauraz nors tavęs dar nepažystu, bet sprendžiu, kad tu nuostabus žmogutis, o nuostabiem žmogučiam negali nepasisekti..Pamatysi, sugrįš gandrai ir į tavo kiemą..gal jie GPS'o neturi....užtat taip ilgai tavęs ieško 4u.gif Turiu vieną pavyzdį savo šeimoj..tėvo pusseserė neturėjo vaikiuko..Santuokoj išgyveno 10 metų ir vis bandė. nežinau kad ten buvo per bėdos, bet galų gale jie įsivaikino mergytę, po 2 mėnesių sužinojo, kad pati laukiasi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 18, 22:34)
Lauraz nors tavęs dar nepažystu, bet sprendžiu, kad tu nuostabus žmogutis, o nuostabiem žmogučiam negali nepasisekti..Pamatysi, sugrįš gandrai  ir į tavo kiemą..gal jie GPS'o neturi....užtat taip ilgai tavęs ieško 4u.gif Turiu vieną pavyzdį savo šeimoj..tėvo pusseserė neturėjo vaikiuko..Santuokoj išgyveno 10 metų ir vis bandė. nežinau kad ten buvo per bėdos, bet galų gale jie įsivaikino mergytę, po 2 mėnesių sužinojo, kad pati laukiasi.. smile.gif

zinau ir as tokia situacija irgi is savo seimos...tip top tokia kaip tu cia parasei mirksiukas.gif tik buvo su berniukais mirksiukas.gif pernai metais vasara teko viena gandra nuo kelio net vos ne su rankom stumti kad pravaziuot butu galima lotuliukas.gif bet deja matyt ne pas mane jis buvo atskrides lotuliukas.gif

as tiesiog labai suprantu, kaip sunku yra tokioje situacijoje ir visom jegom noriu padeti, nes esu laiminga kai viskas puikiai baigiasi wub.gif kazkada pykau ant nestuke.gif ar mamu su vaikiukais, bet dabar gyvenu ju emocijom,,,,dziaugiuosi kai kiti dziaugiasi suzinoje kad nestuke.gif juk tai taip nuostabu...stebuklinga wub.gif
Atsakyti