Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kristinuke @ 2011 09 25, 20:14)
Ta pati... Gal ir ne ji kalta, bet po IILP mano gyvenimas persivertė.... doh.gif

Siaubas... blink.gif
Bet labai tikiu Jusu grazia pabaiga wub.gif

O Jus pas D.V. lankotes?
Skaiciau, kad griezta motera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 09 25, 16:24)
Siaubas... blink.gif

O Jus pas D.V. lankotes?
Skaiciau, kad griezta motera  unsure.gif

As pas D.V. lankausi, kas kaip ta grieztuma supranta, man visai nebuvo nei griezta nei grubi, nors ir kokius nesamoningus klausimus uzdavinejau i visus atsake , ir is vis as nesuprantu kada ji ilsisi, jei ir sestadieniais ir sekmadieniais dirba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 09 25, 20:24)
Siaubas... blink.gif

O Jus pas D.V. lankotes?
Skaiciau, kad griezta motera  unsure.gif

Buvau aš pas D. V. žiemą. Kadangi mano FSH buvo vėl pradėjęs kilti, aptarėm, kokios mano galimybės. Man ji pasirodė sava tokia, atitiko mano pačios bendravimo stilių. Ir dar prasitrarė, kad e. t. su manim neprasidėtų (tai ir taip aišku, nes po LP mane išsiuntė be dalios ir patarimo). Bet kadangi LT donorystės nepripažįsta, tai važiavau į LV.
Didelės sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2011 09 23, 09:29)
sveikos, merginos,
na siandien dar cia visokiu naujoviu suzinojau. Gal kuri bandet sias kapsules? Bendradarbes pazistama sake naudojo ir labai patenkinta rezultatu g.gif

Turint endo JOKIU perlu, jokiu tamponu NEGALIMA naudoti schmoll.gif Konsultavausi konkreciai ir del situ perlu- patys gamintojai nerekomenduoja turint endo.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 25, 19:42)

Kristinuke, grazuolis NT bigsmile.gif Augat thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Kristinuke nu ten ryskus vaizdas wub.gif

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 23, 18:48)
Kai dare LP, tai turejau tokia faina palatos drauge, ji biski burimais uzsiima, tarp draugiu jau pagarsejus smile.gif  tai pazejo man i akis ir sako-tu per kaledas jau zinosi kad laukies smile.gif na sakysit kvaila galbut..as pati taip manau..bet uztat tas ikvepia vilties, o jos labai reik smile.gif
Papildyta:

Tai reikejo ir pas mane uzsukti su bureja lotuliukas.gif
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 23, 20:36)

woba cia tai naujiena...liuks...kada zadi darytis?dufastonas tai geriamas po O nes tikrai slopina O, ir geriamas iki tol kol ateina mmm...cia kai buna ne gydymas, bet kai buna  nestuke.gif

biggrin.gif Turbut ne taip mane supratai... blush2.gif as rasiau apie Kristinukes skaiciukus mirksiukas.gif Si menesi man jokiu ND tik D biggrin.gif
Atsakyti
matai net susigedau..vista as ir ne kitaip..bet gerai butu ane?
Man E.T nepatiko pirma del to,kad susitariau su ja,kad darys man lp,o kai atvykau i ligonine suzinojau,kad jos nera ir man darys kita gyd,tas man lb nepatiko,o gal as tada buciau pasirinkus kita istaiga,manes net neispejo ir suzinojau kai pagulde..
Dar nepatiko jos grubumas,atsainumas,atmestinumas..
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 09 26, 10:33)
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 25, 19:42)

Kristinuke, grazuolis NT bigsmile.gif Augat thumbup.gif thumbup.gif

Tai bent tokia paguoda man, nes HCG skaičiukų laboratorija nesiteikia pasakyti...mat sugedo analizatorius. Tai kai man juos ryt praneš, jie turbūt per šviesmečius bus nutolę... ir kam man jų tada reikia, jei ryt jau antradienis, jei viskas gerai, bent du kartus bus pasikeitę... doh.gif Nežinau, amą atėmė.
Atsakyti
kristinuke,as tai kadangi esu arsi ir neteisybes nemegstu,tai reikalauciau grazinti pinigus arba perdaryti tyrima is naujo,tai ju beda,o tu delto neesi kalta ir jie kalti kad ismetei pinigus,as tai 100proc reikalauciau kad tvarkytu situacija
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 26, 14:14)
matai net susigedau..vista as ir ne kitaip..bet gerai butu ane?

Norejau jau mane matyt nestuke.gif biggrin.gif, pakentek dar trupuciuka biggrin.gif
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 26, 14:47)
kristinuke,as tai kadangi esu arsi ir neteisybes nemegstu,tai reikalauciau grazinti pinigus arba perdaryti tyrima is naujo,tai ju beda,o tu delto neesi kalta ir jie kalti kad ismetei pinigus,as tai 100proc reikalauciau kad tvarkytu situacija

Vertingas pastebejimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai mano kraujo tyrimas jau atšauktas, ryt pakartosiu. Bet kad jau LV manęs klausia, kaip reikalai, ar pakartojau tyrimą... Ne, nu ką gali šitoj Marijos žemėj... Arba tas mano nestuke.gif kažkoks slaptas reikalas, kad pats likimas nerodo skaičių, arba čia jau nežinau ką sakyt. Sarmata už save, už mūsų sveikatos sistemą ir apskritai už Lietuvą, jei jau atvirai. Šitiek porų nesusilaukia vaikelio, LV užkišta. Berazumių kraštas... Atsiprašau, šiaip tai dar patriotiškų jausmų nepateriojau, bet... šiandien man jau pikta oh doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergiotės. matau visos užsikrėtusios puikiom nuotaikom nuo kristinukės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

kad nuotaikos negadinti toliau skaityti tik tom, kurios nuotaikų svyravimam atsparios blush2.gif
jau antra savaitė eina, kaip pastovų skausmą jaučiu šone...bet jau tokį bjaurų, lyg kas peilį būtų inkišęs ir sukinėtų doh.gif ir nenurimsta jis nė akimirkai, tieisog dieną naktį...nu atrodo tuoj iš proto išsikraustysiu...jis nėra toks labai labai stiprus, bet vaistai nepadeda jokie..turbūt esat kas susidūrusios...ar čia pas gydytoją lėkti ar dar palaukti mmm...niu gal kas patartų, o tai tiesiog nežinau kur dėtis doh.gif
Atsakyti