Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 23, 16:08)
kaip tai, kas toliau? rytinis pykinimas, pilvo didėjimas ir galų gale baisusi gimdymas ir  va tada jau MAMA.  bigsmile.gif

aukščiau nosiuką  mirksiukas.gif  4u.gif 
stryga, sveika atvykus  4u.gif linkiu neužsibūt....

biggrin.gif biggrin.gif Tavo optimizmas begalinis kaip ir mano. Tuoj ir tavo planas pradės veikti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 23, 16:33)
biggrin.gif  biggrin.gif Tavo optimizmas begalinis kaip ir mano. Tuoj ir tavo planas pradės veikti. 4u.gif

tyliai seku cia visa situacija ir stipriai spaudziu kumstukus 4u.gif tikiu, kad stebukliukas jau po tavo sirdele.kitaip ir but negali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 23, 08:35)
Na, dviejų tai tikrai nenusimato, dabar jau nors vienas liktų, nes skaičiukai nedideli. Pasidariau šiandien NT, tai jau rodo, nors ir neryškią, antrą juostelę. Vis tiek dar nuleist kraujo lėksiu dėl šventos ramybės.

Kristinuke sveikinimai 4u.gif wub.gif jau gal galetum pradeti virusuoti , man ryt IUI tai labai reiktu, kad kas apciaudetu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2011 09 23, 13:05)
Merginos, cia vel as nerimstu blush2.gif , gal galetumete truputi papasakoti, kada itaria endometrioze?.. Kaip jums buvo? Nes man is visu pozymiu tik "sokoliadas" ir tai, kad nesusilaukiame leliaus, o gine mato ka nors be laparoskopijos?.. Nes man itaria kiausintakiu nepraeinamuma, cia tas pats ar ne?..

Na man simptomai buvo tik ivairus tepliojimai: mm su visais sokoladiniais tepliojimais trukdavo apie 10 dienu, dar patepliodavo vidury ciklo ar po isdykavimu..taciau mano gine i siuos simtomus nekreipe demesio..kol neatsirado cista ir vienintelis budas ja pasalint buvo LP smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 23, 12:31)
Žinai, man net nakčia nesimiegojo... Pykau ant savęs, kad išvis skaičiau ir kad kreipiu dėmesį į tas merginas, kurios užuot sakiusios, kad viskas bus gerai, sako, jog dar nė vienai su tokiais skaičiais nepasisekė. Psichologiniai dalykai...  unsure.gif Žinoma, niekas nesako, kad reikia skatinti kvailą tikėjimą, bet ramybė dar niekam nepakenkė. Be to, negali žinoti, kaip viskas eisis toliau. Pamačiusi antrą juostelę nurimau kažkaip. Duos dievas, džiaugsimės, bumbtels per galvą, atlaikysim. Tik jau tiek kelio nueita, kad gręžiotis atgal nėra nei prasmės, nei noro - tik į priekį  smile.gif

Niu va...zinai, nestukes simta kartu jautresnes biggrin.gif Dabar niekur savo nosiuko nekisk ir viskas bus gerai biggrin.gif Ramaus tau savaitgalio wub.gif
Pasidaryk dar ryt NT, pamatysi ryskesni vaiduokliuka mirksiukas.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 23, 14:08)
kaip tai, kas toliau? rytinis pykinimas, pilvo didėjimas ir galų gale baisusi gimdymas ir  va tada jau MAMA.  bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2011 09 23, 10:05)
Merginos, cia vel as nerimstu blush2.gif , gal galetumete truputi papasakoti, kada itaria endometrioze?.. Kaip jums buvo? Nes man is visu pozymiu tik "sokoliadas" ir tai, kad nesusilaukiame leliaus, o gine mato ka nors be laparoskopijos?.. Nes man itaria kiausintakiu nepraeinamuma, cia tas pats ar ne?..

Pas mane endo isvis jokiu pozymiu nebuvo (nebent viduriu uzkietejimas)
Nuvariau pas gine gimdos kaklelio vezio tyrimo pasidaryti, o ji prie to pacio pas mane 2 cistas atrado ,su tamsiu dariniu viduje, nusiunte kraujo tyrima pasidaryti (CA125) tas parode 79,2 (norma 35) tada skubus siuntimas LP daryti ir po LP diagnoze IV stadijos endo, LP metu apziurejo kiausintakiu praeinamuma , tai aciu D su jais viskas tvarkoj , dabar jau puse metu leliuka planuojam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 23, 17:06)
Pas mane endo isvis jokiu pozymiu nebuvo (nebent viduriu uzkietejimas)
Nuvariau pas gine gimdos kaklelio vezio tyrimo pasidaryti, o ji prie to pacio pas mane 2 cistas atrado ,su tamsiu dariniu viduje, nusiunte kraujo tyrima pasidaryti (CA125) tas parode 79,2 (norma 35) tada skubus siuntimas LP daryti ir po LP diagnoze IV stadijos endo, LP metu apziurejo kiausintakiu praeinamuma , tai aciu D su jais viskas tvarkoj , dabar jau puse metu leliuka planuojam  4u.gif

pas mane ca125 buvo tik 38m ir tai 4 st endo smile.gif idomiai nuo ko jis taip priklauso...linkiu kuo greiciau nestuke.gif o planuojat naturaliai ar su pagalba?
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 23, 16:59)
Na man simptomai buvo tik ivairus tepliojimai: mm su visais sokoladiniais tepliojimais trukdavo apie 10 dienu, dar patepliodavo vidury ciklo ar po isdykavimu..taciau mano gine i siuos simtomus nekreipe demesio..kol neatsirado cista ir vienintelis budas ja pasalint buvo LP smile.gif

Pas mene ta pati situacija..vaikščiojau pas gyd. kokius septynis metus. Ji vis sakydavo cista nedingo, mm turbūt skausmingos ir gausios...ir tiek..tik kai kilo problemų dėl pastojimo, sumąstė, kad man reik išsioperuoti endometriozinę cistą. pasakė:"susitvarkyk ir tada ateisi..
eina sau kaip supykau tada..po šitiek laiko sumąstė.. doh.gif
tai nusprendžiau, jog laikas keist gydytoją į atidesnę ir rūpestingesnę smile.gif
kaip pagalvoju, tai košmaras doh.gif aš buvau jauna, kvaila, nesiaiškinau kokios gali būti pasėkmės. O juk jau seniai galėjau pasidaryti lp ir gal jau gandrai būtų aplankę..dabar gavosi begalinis laiko tempimas.
naujoji gyd iškart pasakė, jog būtina operuoti, tokios negalima palikti..tai va morališkai nusiteikinėju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 23, 14:15)
pas mane ca125 buvo tik 38m ir tai 4 st endo smile.gif idomiai nuo ko jis taip priklauso...linkiu kuo greiciau  nestuke.gif o planuojat naturaliai ar su pagalba?

po LP bandem 5men naturaliai, bet nieko nesigavo, o laiko laukti nera, tai ryt bandysim IUI , tikiuosi, kad pirma ir paskutine ax.gif
pas mane endo isplitimas buvo uzgimdineje sienoje ir zarnyne ir gana didelis gal del to taip g.gif
o kokie jusu planai?
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 23, 11:35)
Na, dviejų tai tikrai nenusimato, dabar jau nors vienas liktų, nes skaičiukai nedideli. Pasidariau šiandien NT, tai jau rodo, nors ir neryškią, antrą juostelę. Vis tiek dar nuleist kraujo lėksiu dėl šventos ramybės.

Na, tebūnie kad ir vienas žirniukas, bet stiprus ir sveikas. Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 23, 18:26)
po LP bandem 5men naturaliai, bet nieko nesigavo, o laiko laukti nera, tai ryt bandysim IUI , tikiuosi, kad pirma ir paskutine  ax.gif
pas mane endo isplitimas buvo uzgimdineje sienoje ir zarnyne ir gana didelis gal del to taip  g.gif
o kokie jusu planai?

Žinai, dar nelabai jaučiuosi sloguojanti, bet dėl tavo rytojaus sėkmės aaaaaaapčyyyyyyyy topsecret.gif

EI, NĖŠTESNĖS UŽ MANE PAVIRUSUOKIT aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 09 23, 17:26)
po LP bandem 5men naturaliai, bet nieko nesigavo, o laiko laukti nera, tai ryt bandysim IUI , tikiuosi, kad pirma ir paskutine  ax.gif
pas mane endo isplitimas buvo uzgimdineje sienoje ir zarnyne ir gana didelis gal del to taip  g.gif
o kokie jusu planai?

Na su gyd. Meskauskienes palaiminimu puse metu bandom naturaliai smile.gif tai labai tikiuos pamatyti II blush2.gif jei ne, eisiu pas ja del tolimesniu planu. Bet labai tikiu, kad pavyks smile.gif Kai dare LP, tai turejau tokia faina palatos drauge, ji biski burimais uzsiima, tarp draugiu jau pagarsejus smile.gif tai pazejo man i akis ir sako-tu per kaledas jau zinosi kad laukies smile.gif na sakysit kvaila galbut..as pati taip manau..bet uztat tas ikvepia vilties, o jos labai reik smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarok @ 2011 09 23, 17:22)
Pas mene ta pati situacija..vaikščiojau pas gyd. kokius septynis metus. Ji vis sakydavo cista nedingo, mm turbūt skausmingos ir gausios...ir tiek..tik kai kilo problemų dėl pastojimo, sumąstė, kad man reik išsioperuoti endometriozinę cistą. pasakė:"susitvarkyk ir tada ateisi..
eina sau kaip supykau tada..po šitiek laiko sumąstė.. doh.gif
tai nusprendžiau, jog laikas keist gydytoją į atidesnę ir rūpestingesnę  smile.gif
kaip pagalvoju, tai košmaras  doh.gif  aš buvau jauna, kvaila, nesiaiškinau kokios gali būti pasėkmės. O juk jau seniai galėjau pasidaryti lp ir gal jau gandrai būtų aplankę..dabar gavosi begalinis laiko tempimas.
naujoji gyd iškart pasakė, jog būtina operuoti, tokios negalima palikti..tai va morališkai nusiteikinėju  biggrin.gif

ojei kiek laiko schmoll.gif ir tiek laiko tau ta cista laike? sakes..kokiu tik sundaktariu yra..ir dar susitvarkyk ir ateisi...nuo tokios kuo toliau..man tai bande 2 men gydyt vaistais, bet kai pamate , kad nemazeja, tai paskyre LP iskart. gal ir gerai ta cista, o tai kitaip buciau endo toliau savy auginus. o kada tau LP?
Atsakyti