QUOTE(kokyte @ 2011 09 23, 17:26)
po LP bandem 5men naturaliai, bet nieko nesigavo, o laiko laukti nera, tai ryt bandysim IUI , tikiuosi, kad pirma ir paskutine
pas mane endo isplitimas buvo uzgimdineje sienoje ir zarnyne ir gana didelis gal del to taip
o kokie jusu planai?
Na su gyd. Meskauskienes palaiminimu puse metu bandom naturaliai
tai labai tikiuos pamatyti II
jei ne, eisiu pas ja del tolimesniu planu. Bet labai tikiu, kad pavyks
Kai dare LP, tai turejau tokia faina palatos drauge, ji biski burimais uzsiima, tarp draugiu jau pagarsejus
tai pazejo man i akis ir sako-tu per kaledas jau zinosi kad laukies
na sakysit kvaila galbut..as pati taip manau..bet uztat tas ikvepia vilties, o jos labai reik
Papildyta:
QUOTE(Amarok @ 2011 09 23, 17:22)
Pas mene ta pati situacija..vaikščiojau pas gyd. kokius septynis metus. Ji vis sakydavo cista nedingo, mm turbūt skausmingos ir gausios...ir tiek..tik kai kilo problemų dėl pastojimo, sumąstė, kad man reik išsioperuoti endometriozinę cistą. pasakė:"susitvarkyk ir tada ateisi..
eina sau kaip supykau tada..po šitiek laiko sumąstė..
tai nusprendžiau, jog laikas keist gydytoją į atidesnę ir rūpestingesnę
kaip pagalvoju, tai košmaras
aš buvau jauna, kvaila, nesiaiškinau kokios gali būti pasėkmės. O juk jau seniai galėjau pasidaryti lp ir gal jau gandrai būtų aplankę..dabar gavosi begalinis laiko tempimas.
naujoji gyd iškart pasakė, jog būtina operuoti, tokios negalima palikti..tai va morališkai nusiteikinėju
ojei kiek laiko
ir tiek laiko tau ta cista laike? sakes..kokiu tik sundaktariu yra..ir dar susitvarkyk ir ateisi...nuo tokios kuo toliau..man tai bande 2 men gydyt vaistais, bet kai pamate , kad nemazeja, tai paskyre LP iskart. gal ir gerai ta cista, o tai kitaip buciau endo toliau savy auginus. o kada tau LP?