QUOTE(kristinuke @ 2011 09 23, 13:31)
Žinai, man net nakčia nesimiegojo... Pykau ant savęs, kad išvis skaičiau ir kad kreipiu dėmesį į tas merginas, kurios užuot sakiusios, kad viskas bus gerai, sako, jog dar nė vienai su tokiais skaičiais nepasisekė. Psichologiniai dalykai...
Žinoma, niekas nesako, kad reikia skatinti kvailą tikėjimą, bet ramybė dar niekam nepakenkė. Be to, negali žinoti, kaip viskas eisis toliau. Pamačiusi antrą juostelę nurimau kažkaip. Duos dievas, džiaugsimės, bumbtels per galvą, atlaikysim. Tik jau tiek kelio nueita, kad gręžiotis atgal nėra nei prasmės, nei noro - tik į priekį
Taip ir bus, svarbiausia tikėk ir eik į priekį, o kad jau rodo II, tai manau, kad šia nakti miegosi ramiai
Belieka tave pasveikinti
Labai už Jus džiaugiuos
Papildyta:
[quote=stryga,2011 09 23, 13:05]
Merginos, cia vel as nerimstu
, gal galetumete truputi papasakoti, kada itaria endometrioze?.. Kaip jums buvo? Nes man is visu pozymiu tik "sokoliadas" ir tai, kad nesusilaukiame leliaus, o gine mato ka nors be laparoskopijos?.. Nes man itaria kiausintakiu nepraeinamuma, cia tas pats ar ne?..
Man taip pat ciklo vidury būna "šokoladinių" išskyrų ir kas kokius 3 ar 4 mėn. skausmingos mmm, pagrindinė šios ligos pasekmė man, ta kad negaliu turėti vaikučių, o šiaip nieko nejaučiu blogo. Kai tai pasakiau ginei ji sakė, kad vienos nieko nejaučia, o kitos pastoviai būna skausmuose turėdamos endo. Nepraeinamumas dėl sąaugų. Be laporaskopijos mato problemą kiaušintakiuose (jie gali būti pritraukti) ir gimdoje, t.y. kelių ji sluoksnių (na pas mane jų per daug......), o visą kitą mato tik LP metu.