Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

[/quote]

QUOTE(kristinuke @ 2011 09 22, 12:07)
Neramu, tai neramu, dar pasižiūrėjau į IVF statistiką, tai išvis nieko gero nežada tokie skaičiai. Tik tiek, kad vakar pajautrėjo ir speneliai, bet pilvą maudžia antra diena tikrai nelabai jau švelniai  doh.gif Užvakar įžvelgiau vieną nedorėlį požymį- išlkilusį spuogą ant žando (prieš mm taip būna).
O HCG nesidarysiu vien dėl to, kad iki laboratorijos galas, aš šią savaitę , kaip tyčia, neturiu mašinos. O užuot kulniavusi kelis km pėsčiomis, pagulėsiu, ramiai pabūsiu.

Greiciausiai su IVF truputuka kitaip, bet man 12 diena po IUI, HCG buvo 23. Rezultatas - dabar laksto kaip pasiutes biggrin.gif
Taip, kad tyliai tyliai sveikinu wub.gif Dar vis nekarksesiu, bet jauciu po keliu dienu visa gerkle suksiu VALIOOOOOO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Dabar galvoju, o Mezeniene man siule gimdos nuotrauka darytis, nu ir ka jinai parodytu-kiausintakiai praeinami...o endo is I st. augtu toliau doh.gif
[/quote]

Panasu, kad man dar ne taip prastai... Isvis kazkaip vis dar gaivinu savyje tikejima, kad lelius ateis tada, kada jam bus geriausias laikas, kad jis dar nenori ir kad jam geriau zinoti, kada ateiti... tik pozityvios mintys! bet verkt kazkodel vis vien norisi... ir pykstu ant saves, nes tie nervai nieko gero neduoda, bet va vis vien... zodziu, darau isvada, kad pries laparoskopija ir smegenu operacija nepakenktu... doh.gif
Atsakyti
[quote=avvka,2011 09 22, 16:03]
[/quote]
Greiciausiai su IVF truputuka kitaip, bet man 12 diena po IUI, HCG buvo 23. Rezultatas - dabar laksto kaip pasiutes biggrin.gif
Taip, kad tyliai tyliai sveikinu wub.gif Dar vis nekarksesiu, bet jauciu po keliu dienu visa gerkle suksiu VALIOOOOOO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
[/quote]

Va čia jau kur kas didesnis padrąsinimas smile.gif nes lig šiol skaičiai bent dvigubi kaip pavyzdžiai. Tiek, kad niekad man nebuvo kaip visam svietui, tai nereikia ir čia tikėtis chrestomatinio pavyzdžio. Praktiškai tik savaitės užkibimą būtų galima paskaičiuoti, nes prieš savaitę juk nerodė nieko unsure.gif Jau dabar galvoju, kad gal ir gerai,kad žinau, koks rezultatas buvo pirmos savaitės po IVF.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 22 rugsėjo 2011 - 14:11
QUOTE(stryga @ 2011 09 22, 14:22)
O man Vanagas kazkodel paskyre operacija pries pat mm, spalio 3, mano gydytoja pries pradedant tirtis perspejo, jei visi tyrimai bus geri, laukia laparoskopija, tai soko kaip ir nebuvo, bet... bet kai reikalas jau ant nosies, tai ir nerimas cia pat. Labai sunku darbe isbut, jokie darbai i galva neina...

hm, na idomu, man kazkodel gine sake kad reiketu po menesiniu. Gal cia tiesiog svarbu kad nebutu per ovuliacija LP? pakomentuokit please kam jau daryta LP
Atsakyti
O mano nuotaikėlė šiandien labai pagerėjo..aišku sprendžiant iš savo psichikos būsenos, tai gali būt tik laikinas pagerėjimas. Buvau aš vaisingumo klinikoj pas gydytoja Meškauskienė. Tai kažkaip tikrai vilčių suteikė. apžiūrėjo echoskopu, pasakė, kad mano dešinė kiaušidė pakankamai didelė kaip pašalinus cistą ir net parodė man ja smile.gif dėl difrelino, jos nuomonė, tai tokia, kad čia nėr panacėja. Gali padėt, o gali ir ne, o šalutiniai poveikiai dideli. Ji man davė pusmetį bandyt pastot natūraliai, tada jeigu ne-darytis kitus tyrimus. apžiūrėjus mano operacijos aprašymą, ji net pasakė, kad jūsų atveju netgi negalima teigti, kad jums to difrelino reik. Nes gimda paslanki, ir tos sąaugos pavienės, nebuvo taip, kad viskas suaugę į viena gumulą. Labai patiko šita gydytoja. Viską išsamiai išaiškino, atsakė į visus rūpimus klausimus. Kaip papildą parekomendavo gert phlogenzym'ą ir folio rūgštį ir iškart bandyt pastoti..Aš tikiu, kad man pavyks, labai noriu tuo tikėti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 22, 14:11)

Va čia jau kur kas didesnis padrąsinimas  smile.gif nes lig šiol skaičiai bent dvigubi kaip pavyzdžiai. Tiek, kad niekad man nebuvo kaip visam svietui, tai nereikia ir čia tikėtis chrestomatinio pavyzdžio. Praktiškai tik savaitės užkibimą būtų galima paskaičiuoti, nes prieš savaitę juk nerodė nieko   unsure.gif Jau dabar galvoju, kad gal ir gerai,kad žinau, koks rezultatas buvo pirmos savaitės po IVF.

Taigi vat, pries savaite gi nieko nerode. Kad kabinasi tai net kalbu nera thumbup.gif As irgi issigandusi mazu skaiciuku skambyjau gydei, o ji pasake, kad viskas puiku. Taip, kad viskas bus gerai.
O progesterono nesidarei? Maniskis labai zemas buvo, tai vietoj dufo paskyre crinona.

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 22, 14:26)
O mano nuotaikėlė šiandien labai pagerėjo..aišku sprendžiant iš savo psichikos būsenos, tai gali būt tik laikinas pagerėjimas. Buvau aš vaisingumo klinikoj pas gydytoja Meškauskienė. Tai kažkaip tikrai vilčių suteikė. apžiūrėjo echoskopu, pasakė, kad mano dešinė kiaušidė pakankamai didelė kaip pašalinus cistą ir net parodė man ja  smile.gif dėl difrelino, jos nuomonė, tai tokia, kad čia nėr panacėja. Gali padėt, o gali ir ne, o šalutiniai poveikiai dideli. Ji man davė pusmetį bandyt pastot natūraliai, tada jeigu ne-darytis kitus tyrimus. apžiūrėjus mano operacijos aprašymą, ji net pasakė, kad jūsų atveju netgi negalima teigti, kad jums to difrelino reik. Nes gimda paslanki, ir tos sąaugos pavienės, nebuvo taip, kad viskas suaugę į viena gumulą. Labai patiko šita gydytoja. Viską išsamiai išaiškino, atsakė į visus rūpimus klausimus. Kaip papildą parekomendavo gert phlogenzym'ą ir folio rūgštį ir iškart bandyt pastoti..Aš tikiu, kad man pavyks, labai noriu tuo tikėti. 4u.gif

Pasitikiu sia gydytoja besalygiskai. Jos deka dabar laksto mano dziaugsmas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 09 22, 16:38)
Taigi vat, pries savaite gi nieko nerode. Kad kabinasi tai net kalbu nera thumbup.gif As irgi issigandusi mazu skaiciuku skambyjau gydei, o ji pasake, kad viskas puiku. Taip, kad viskas bus gerai.
O progesterono nesidarei? Maniskis labai zemas buvo, tai vietoj dufo paskyre crinona.
Pasitikiu sia gydytoja besalygiskai. Jos deka dabar laksto mano dziaugsmas wub.gif

Mano progesteronas 61,98. Nemanau, kad žemas, bet aš naudoju ir ''Utrogestaną'', ir ''Crinoną''. ''Crinoną'' kur pirkai? LT?
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 09 22, 15:38)

avka, labai džiaugiuosi dėl tavo džiaugsmelio 4u.gif tikiuosi šios gydytojos dėka ir aš tokį turėsiu rolleyes.gif Man ji pasakė jūs neužsiciklinkit, kad nepastosit, juk net nebandėte to daryti..būna atvejų, kad moterys pastoja net nežinodamos apie savo ligą.
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2011 09 22, 15:25)
hm, na idomu, man kazkodel gine sake kad reiketu po menesiniu. Gal cia tiesiog svarbu kad nebutu per ovuliacija LP? pakomentuokit please kam jau daryta LP

lp daro siaip ciklo pradzioj,bet buna kad daro bet kada.
Kristinuke,jungiuosi ir as i kumstuku kluba!laukiam kito HCG !
Ziurkyte,dziaugiuosi,kad reikalai pasistumejo i prieki,nes tokias kancias kentet tai neduok D doh.gif: negalima but savanaudziu tokioj situacijoj!
Irmuciuk,pagooglink ir pamatysi,kad pienlige neuzkreciama,pas mane ji irgi ji pastoviai buna,o kas ta lemia nezinau..atrodo ir vit vartoju..antibu 100metu nenaudojau o vistiek ji par mane..
Afrodite del tu visannette vaistu,kazkuriai mergaitei gyd siule juos,bet as pasinagrinejau ju anotacija tai pirma dalyka ka pastebejau,vai kad skliausteliuos parasyta kad jie mazina simptomus,tai koks cia gydymas!?!antra paziurejau,kad jis is progestinu grupes,kaip ir duphastone,tik pastarasis 4 kart pigesnis tai as skeptiskai ziuriu i ta visannette.
Kimberley,apie kokiu ten skaiciukus kalbi?a?slapukauli ka tais? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 22, 14:44)
Mano progesteronas 61,98. Nemanau, kad žemas, bet aš naudoju ir ''Utrogestaną'', ir ''Crinoną''. ''Crinoną'' kur pirkai? LT?

Tai tada taviskis geras, pas mane berods tik 34 bebuvo. As crinona pirkau VK, nes ten lankiausi. Net nezinau ar jie dar parduoda, po to girdejau pletkus, kad lyg ir nebeprekiauja..O tu LT pirkai?

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 22, 14:44)
avka, labai džiaugiuosi dėl tavo džiaugsmelio 4u.gif  tikiuosi šios gydytojos dėka ir aš tokį turėsiu rolleyes.gif  Man ji pasakė jūs neužsiciklinkit, kad nepastosit, juk net nebandėte to daryti..būna atvejų, kad moterys pastoja net nežinodamos apie savo ligą.

Tuomet linkiu kuo greiciau nestuke.gif Viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 22, 15:26)
O mano nuotaikėlė šiandien labai pagerėjo..aišku sprendžiant iš savo psichikos būsenos, tai gali būt tik laikinas pagerėjimas. Buvau aš vaisingumo klinikoj pas gydytoja Meškauskienė. Tai kažkaip tikrai vilčių suteikė. apžiūrėjo echoskopu, pasakė, kad mano dešinė kiaušidė pakankamai didelė kaip pašalinus cistą ir net parodė man ja  smile.gif dėl difrelino, jos nuomonė, tai tokia, kad čia nėr panacėja. Gali padėt, o gali ir ne, o šalutiniai poveikiai dideli. Ji man davė pusmetį bandyt pastot natūraliai, tada jeigu ne-darytis kitus tyrimus. apžiūrėjus mano operacijos aprašymą, ji net pasakė, kad jūsų atveju netgi negalima teigti, kad jums to difrelino reik. Nes gimda paslanki, ir tos sąaugos pavienės, nebuvo taip, kad viskas suaugę į viena gumulą. Labai patiko šita gydytoja. Viską išsamiai išaiškino, atsakė į visus rūpimus klausimus. Kaip papildą parekomendavo gert phlogenzym'ą ir folio rūgštį ir iškart bandyt pastoti..Aš tikiu, kad man pavyks, labai noriu tuo tikėti. 4u.gif

Sveika,
nuo ko tau skyrė phlogenzimą? Kad kraujas nekrešėtų?

Kristinuke visą laiką skaitau tavo postus, nes ateity galvoju, kad man teks taip pat kaip ir tau darytis tokį IVFą.....papulių skausmas laaabai geras ženklas, su žemu HCG yra ir daugiau pavyzdžių, kurioms pavyko, kiek pamenu Sesitai taip buvo.
Kuo didžiausios sėkmės jums linkiu ir gulėk, gulėk ir ramiai gulėk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 22, 16:27)
lp daro siaip ciklo pradzioj,bet buna kad daro bet kada.
Kristinuke,jungiuosi ir as i kumstuku kluba!laukiam kito HCG !
Ziurkyte,dziaugiuosi,kad reikalai pasistumejo i prieki,nes tokias kancias kentet tai neduok D doh.gif: negalima but savanaudziu tokioj situacijoj!
Irmuciuk,pagooglink ir pamatysi,kad pienlige neuzkreciama,pas mane ji irgi ji pastoviai buna,o kas ta lemia nezinau..atrodo ir vit vartoju..antibu 100metu nenaudojau o vistiek ji par mane..
Afrodite del tu visannette vaistu,kazkuriai mergaitei gyd siule juos,bet as pasinagrinejau ju anotacija tai pirma dalyka ka pastebejau,vai kad skliausteliuos parasyta kad jie mazina simptomus,tai koks cia gydymas!?!antra paziurejau,kad jis is progestinu grupes,kaip ir duphastone,tik pastarasis 4 kart pigesnis tai as skeptiskai ziuriu i ta visannette.
Kimberley,apie kokiu ten skaiciukus kalbi?a?slapukauli ka tais? hihihi.gif

na pagooglinau..net Sm raso mergaites, kad gydytojai pataria gydyt ir vyrą, jei pienligė dažnai kartojasi, nes jie nejaučia simptomų, tik yra ligos nešiotojai..na bet anyway nesvarbu smile.gif svarbiausia, kažkaip išsigydyt..man atrodo, kad man pienligę ir visas kitas ligas išprovokuoja stresas..kažkaip kuo toliau tuo linkt to suku..

Papildyta:
[quote=irmuse2,2011 09 22, 16:39]
Sveika,
nuo ko tau skyrė phlogenzimą? Kad kraujas nekrešėtų?

kaip gydytoja sakė, jis kažkiek pristabdo sąaugų susidarymą.

Papildyta:
QUOTE(avvka @ 2011 09 22, 16:30)
Tai tada taviskis geras, pas mane berods tik 34 bebuvo. As crinona pirkau VK, nes ten lankiausi. Net nezinau ar jie dar parduoda, po to girdejau pletkus, kad lyg ir nebeprekiauja..O tu LT pirkai?
Tuomet linkiu kuo greiciau  nestuke.gif Viskas bus gerai wub.gif

aciū už linkėjimus..kad jie tiesiai kaikam į ausį blush2.gif
Atsakyti