QUOTE(Ice tea @ 2011 09 22, 10:35)
Skaiciukai nera kosminiai, tikrai ne triju , bet.... Kada tavo tariama mmm diena Kiek dabar DPI Viskas cia normoj - 20 TIKRAI geriau, nei 0,1 Kol kas nesokinek iki lubu, bet cyptelt is laimes gali Del sventos ramybes pasikartok hCG pirmadieni, o savaite po tariamu mmm nueik ant skano- jau turetu pusliuka matyti
Žinai, su mano mm išvis neaišku, nes, kai normaliam cikle su stimuliacijomis O būna, tarkime, 14 c. d., tai maniškės kaiušialąstės buvo išpunktuotos mano ciklo 19 d., o embrioniukai trijų dienų įsodinti 22 c. d. Tada po savaitės, 28 c.d. padarytas HCG tyrimas rodė 0,100. Vadinasi, tada arba buvo implantacija, arba dar embrioniukai, nesuprasdami, į kokią čia gimdą įmesti, galvojo, ką toliau daryti - kibti ar vis dėlto neprasidėti.
Vakar buvo 35 c. d. , bet ciklo dienos mano atveju, pati supranti, kad nieko neduoda, nes planavo ne natūraliai pats kūnas, o gydytojų apskaičiuotos vaistų dozės.
Taip kad aš nešokinėju iš laimės, bet bent jau ramu, kad kibo, užkibo ir, jei dievas panorės, augs toliau.
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 09 22, 10:52)
Iki 5.
As irgi galvoju, kad viskas bus gerai Ir jokiu kitu minciu neturiu Bet.... Kaip sakoma, mes ZINOM, o ji lai neisisvaigsta O jei rimciau, tai labai sunku nezinant kiek jai cia DPI ka nors kalbeti- kibimas kad yra, tai faktas Dabar svarbu sulaukti 6-7 savaites, kad zirniukas(ai) isitvirtintu ten kur reikia, tvirtai ir smagiai
Del neigiamo NT, nors nelabai tikiu, jog ten nera net menkiausio vaiduokliuko , nesinervuociau, nes daugelis panu po IUI ar IVF nemato ankstyvu NT (cia is nestukiu ta suzinojau ) ir jos pasikliauja tik hCG
As irgi galvoju, kad viskas bus gerai Ir jokiu kitu minciu neturiu Bet.... Kaip sakoma, mes ZINOM, o ji lai neisisvaigsta O jei rimciau, tai labai sunku nezinant kiek jai cia DPI ka nors kalbeti- kibimas kad yra, tai faktas Dabar svarbu sulaukti 6-7 savaites, kad zirniukas(ai) isitvirtintu ten kur reikia, tvirtai ir smagiai
Del neigiamo NT, nors nelabai tikiu, jog ten nera net menkiausio vaiduokliuko , nesinervuociau, nes daugelis panu po IUI ar IVF nemato ankstyvu NT (cia is nestukiu ta suzinojau ) ir jos pasikliauja tik hCG
NT kurį dariausi, rodo nuo 25, vadinasi, nė negalėjo rodyti.