Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2011 09 22, 10:35)
Skaiciukai nera kosminiai, tikrai ne triju rolleyes.gif , bet.... Kada tavo tariama mmm diena g.gif  Kiek dabar DPI g.gif  Viskas cia normoj  mirksiukas.gif - 20 TIKRAI geriau, nei 0,1 thumbup.gif Kol kas nesokinek iki lubu, bet cyptelt is laimes gali biggrin.gif  wub.gif Del sventos ramybes pasikartok hCG pirmadieni, o savaite po tariamu mmm nueik ant skano- jau turetu pusliuka matyti wub.gif

Žinai, su mano mm išvis neaišku, nes, kai normaliam cikle su stimuliacijomis O būna, tarkime, 14 c. d., tai maniškės kaiušialąstės buvo išpunktuotos mano ciklo 19 d., o embrioniukai trijų dienų įsodinti 22 c. d. Tada po savaitės, 28 c.d. padarytas HCG tyrimas rodė 0,100. Vadinasi, tada arba buvo implantacija, arba dar embrioniukai, nesuprasdami, į kokią čia gimdą įmesti, galvojo, ką toliau daryti - kibti ar vis dėlto neprasidėti.
Vakar buvo 35 c. d. , bet ciklo dienos mano atveju, pati supranti, kad nieko neduoda, nes planavo ne natūraliai pats kūnas, o gydytojų apskaičiuotos vaistų dozės.
Taip kad aš nešokinėju iš laimės, bet bent jau ramu, kad kibo, užkibo ir, jei dievas panorės, augs toliau.
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 09 22, 10:52)
Iki 5.
As irgi galvoju, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif Ir jokiu kitu minciu neturiu rolleyes.gif Bet.... Kaip sakoma, mes ZINOM, o ji lai neisisvaigsta  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif O jei rimciau, tai labai sunku nezinant kiek jai cia DPI ka nors kalbeti- kibimas kad yra, tai faktas thumbup.gif Dabar svarbu sulaukti 6-7 savaites, kad zirniukas(ai) isitvirtintu ten kur reikia, tvirtai ir smagiai wub.gif
Del neigiamo NT, nors nelabai tikiu, jog ten nera net menkiausio vaiduokliuko blush2.gif , nesinervuociau, nes daugelis panu po IUI ar IVF nemato ankstyvu NT (cia is nestukiu ta suzinojau mirksiukas.gif ) rolleyes.gif ir jos pasikliauja tik hCG mirksiukas.gif

NT kurį dariausi, rodo nuo 25, vadinasi, nė negalėjo rodyti.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 22, 12:51)
NT kurį dariausi, rodo nuo 25, vadinasi, nė negalėjo rodyti.

Ir ka per nejautruma tu cia naudojai blink.gif Dar tokiu NT buna g.gif biggrin.gif lotuliukas.gif As matai, kai tik su 10- tiniais zaisdavau, tai.... lotuliukas.gif
Nu joooo, i tavo CD nera ko ziureti mirksiukas.gif Tai realiai dabar kazkur dvi savaites po isodinimo. Tai nera cia ko noreti kosminiu skaiciuku bigsmile.gif Dabar svarbu, kad jie augtu thumbup.gif Kada kartosi hCG bigsmile.gif Nerealiai jusu seimynai linkiu SIOS sekmes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 22 rugsėjo 2011 - 12:03
ikisau nosi kaip tik ant TOOOOKIU naujienu wub.gif kristinuke, spaudziu smarkiai smarkiai kumscius uz jus, kad tik viskas butu gerai notworthy.gif

karts nuo karto pasiskatitineju kaip gyvuojat, iskeiciau savo nedekinga nika i kita, nes telefonu, ar kompu be lt klaviaturos negaliu prisijungti mad.gif plepu daugiausiai pas nestukes, mums jau 12 savaiteliu wub.gif ta proga pasimatem su mazyliu, bet vis dar labai sunku patiketi, kad vaizdas ekrane transliuojamas is mano endo apgriauzto pilvelio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 09 22, 14:01)
Nu joooo, i tavo CD nera ko ziureti mirksiukas.gif Tai realiai dabar kazkur dvi savaites po isodinimo. Tai nera cia ko noreti kosminiu skaiciuku bigsmile.gif Dabar svarbu, kad jie augtu thumbup.gif Kada kartosi hCG bigsmile.gif Nerealiai jusu seimynai linkiu SIOS sekmes wub.gif

Neramu, tai neramu, dar pasižiūrėjau į IVF statistiką, tai išvis nieko gero nežada tokie skaičiai. Tik tiek, kad vakar pajautrėjo ir speneliai, bet pilvą maudžia antra diena tikrai nelabai jau švelniai doh.gif Užvakar įžvelgiau vieną nedorėlį požymį- išlkilusį spuogą ant žando (prieš mm taip būna).
O HCG nesidarysiu vien dėl to, kad iki laboratorijos galas, aš šią savaitę , kaip tyčia, neturiu mašinos. O užuot kulniavusi kelis km pėsčiomis, pagulėsiu, ramiai pabūsiu.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 22, 13:07)
Neramu, tai neramu, dar pasižiūrėjau į IVF statistiką, tai išvis nieko gero nežada tokie skaičiai. Tik tiek, kad vakar pajautrėjo ir speneliai, bet pilvą maudžia antra diena tikrai nelabai jau švelniai  doh.gif Užvakar įžvelgiau vieną nedorėlį požymį- išlkilusį spuogą ant žando (prieš mm taip būna).
O HCG nesidarysiu vien dėl to, kad iki laboratorijos galas, aš šią savaitę , kaip tyčia, neturiu mašinos. O užuot kulniavusi kelis km pėsčiomis, pagulėsiu, ramiai pabūsiu.

Speneliai GERAI thumbup.gif Spuogelis- nieko tokio, man iki siol tai vienas tai du rupuzes iskyla doh.gif O irgi buvo mmm pirmasis pranasas, ir irgi ta cikla rupuzes buvo iskile doh.gif Pilva, kad maudzia, tai GERAI- juk veiksmas vyksta thumbup.gif Man netgi spazmuodavo pradzioj doh.gif Zodz viskas cia su tavim bus gerai thumbup.gif Ir neik tu to kraujo nuleisti- tikrai geriau pagulek ir pilveli paglostinek mirksiukas.gif wub.gif Gali pirmadieni ar sestadieni NT apsiusioti- jau turetum matyti II wub.gif

Margumeli, smagu, kad augat thumbup.gif Viskas toliau bus tik geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 22, 12:22)
Žinau kad pasakymas nėr jau taip baisu neguodžia..Aš pati irgi iki operacijos 2 savaites nemiegojau normaliai, emocijų ir minčių buvo belekiek..Prieš pat operaciją kai jau gulėjau ligoninės lovoj ir laukiau, rašiau savąjam atsisveikinomo žinutes, maniau jau basta man biggrin.gif nebijok 4u.gif viskas praeina tikrai labai greit.

Aciu, Irmuciukasss, as irgi vakar pasivarciau lovoj, kol uzmigau, galvoju, gal reikia koki testamenta surasyti smile.gif ir juokinga, ir graudu, ir nors karta turejau laparoskopija pereinancia i laparotomija, tai man ta patirtis nelabai patiko... uf... o dar gydytojas perspejo, kad operacija nebus labai lengva, nes po laparotomijos laparoskopija - "tas pats, kaip skristi pagal prietaisus", galimos komplikacijos fear.gif, na bet vis vien drasinu save, kad viskas bus gerai, protu suvokiu, o jausmai nusprende gyventi savaip...
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 22, 13:07)
Neramu, tai neramu, dar pasižiūrėjau į IVF statistiką, tai išvis nieko gero nežada tokie skaičiai. Tik tiek, kad vakar pajautrėjo ir speneliai, bet pilvą maudžia antra diena tikrai nelabai jau švelniai  doh.gif Užvakar įžvelgiau vieną nedorėlį požymį- išlkilusį spuogą ant žando (prieš mm taip būna).

Kristinuke, 20 skamba optimistiskai thumbup.gif Treijsas is Rygos sako, kad 14 dpi turi buti ne maziau 10, bet tokiu atveju toliau reikia atidziai sekti. O kokioje klinikoje tu dareisi IVF? Ka sako gyd.?
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 09 22, 15:03)
Kristinuke, 20 skamba optimistiskai  thumbup.gif  Treijsas is Rygos sako, kad 14 dpi turi buti ne maziau 10, bet tokiu atveju toliau reikia atidziai sekti. O kokioje klinikoje tu dareisi IVF? Ka sako gyd.?

Ką tik gavau el. paštu LV atsakymą, kad laukia koordinatorė mano gydytojo komentarų telefonu, nes jo darbo laiaks tik po pietų. Bet šiuo metu ji mano kad ryt turėčiau pasidaryti HCG tyrimą, kad būtų aišku, gerti man toliau vaistus ar ne...
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2011 09 22, 12:16)
Na as irgi nusprendziau to tyrimo vis gi nesidaryti - vis vien pati ten nieko nesuprasiu, o pas gydytoja ir taip ant operacinio stalo greit pateksiu... Erzina mane tas priesoperacinis nerimas, kazkoks emociju perteklius, br... Suprantu, kad viskas bus gerai, bet taip noretusi, kad ryt isoperuotu ir kuo greiciau viskas baigtusi... Maidala, o kada tave operuoja ir kur?..

as su gydytoja tarsiuos spalio 3 d., kai ji gris po atostogu. Galbut ta savaite ir operuos, nes bus kaip tik po mm.
Man tai pirma reakcija buvo sokas, kai pasake daktare kad rekomenduoja operuot. o dabar kazkaip susigyvenau su ta mintim ir kazkaip mazai apie tai galvoju. Kai suzinosiu tiksliai termina gal tada ateis ir nerimas ax.gif
Laikykis, viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 09 22, 14:10)
Ką tik gavau el. paštu LV atsakymą, kad laukia koordinatorė mano gydytojo komentarų telefonu, nes jo darbo laiaks tik po pietų. Bet šiuo metu ji mano kad ryt turėčiau pasidaryti HCG tyrimą, kad būtų aišku, gerti man toliau vaistus ar ne...

Na, tikriausiai ir gydytojas ta pati parekomenduos del HCG. Sekiau tavo istorija, kad 6 dpi dar nieko nerode, todel labai tikiu, kad skaiciukai toliau graziai augs. Ramybes, kantrybes ir optimizmo tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2011 09 22, 14:16)
as su gydytoja tarsiuos spalio 3 d., kai ji gris po atostogu. Galbut ta savaite ir operuos, nes bus kaip tik po mm.
Man tai pirma reakcija buvo sokas, kai pasake daktare kad rekomenduoja operuot. o dabar kazkaip susigyvenau su ta mintim ir kazkaip mazai apie tai galvoju. Kai suzinosiu tiksliai termina gal tada ateis ir nerimas ax.gif
Laikykis, viskas bus ok 4u.gif

O man Vanagas kazkodel paskyre operacija pries pat mm, spalio 3, mano gydytoja pries pradedant tirtis perspejo, jei visi tyrimai bus geri, laukia laparoskopija, tai soko kaip ir nebuvo, bet... bet kai reikalas jau ant nosies, tai ir nerimas cia pat. Labai sunku darbe isbut, jokie darbai i galva neina...
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2011 09 22, 15:02)
na bet vis vien drasinu save, kad viskas bus gerai, protu suvokiu, o jausmai nusprende gyventi savaip...

Pries pirma LP vos sau depresija neivariau, pastoviai verkdavau ir sunkiai istveriau tos LP, savaite pragulejau ligoninej, vaiksciuoti pradejau tik kita diena po LP doh.gif O dabar labai laukiau LP, nes nuo noro tureti vaikuti jau is proto einu, visai nebijojau, net MB salia nebuvo-nenorejau kad mane kazkas gailetu, nu ir atsigavau greitai ir lengvai ( pykinimas nesiskaito biggrin.gif ), kita diena buvau jau namie, o 4 diena po LP sedejau darbe thumbup.gif
Tai kad nusiteikimas duoda dideli poveiki musu organizmui ir sielai, reikia tiketi kad viskas bus tiesiog thumbup.gif
Papildyta:
Dabar galvoju, o Mezeniene man siule gimdos nuotrauka darytis, nu ir ka jinai parodytu-kiausintakiai praeinami...o endo is I st. augtu toliau doh.gif
Atsakyti