Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kristinuke @ 2011 09 22, 09:12)
Atlendu ir pati, nors laiko neturiu, bet gal protingos  nestuke.gif  pasakys, kiek čia  man toliau nervintis, kiek džaiugtis.
HCG Chorioninis gonadotropinas (IU/l) 20,5 

Skaiciukai nera kosminiai, tikrai ne triju rolleyes.gif , bet.... Kada tavo tariama mmm diena g.gif Kiek dabar DPI g.gif Viskas cia normoj mirksiukas.gif - 20 TIKRAI geriau, nei 0,1 thumbup.gif Kol kas nesokinek iki lubu, bet cyptelt is laimes gali biggrin.gif wub.gif Del sventos ramybes pasikartok hCG pirmadieni, o savaite po tariamu mmm nueik ant skano- jau turetu pusliuka matyti wub.gif
Atsakyti
Ice Tea, o tai koks didžiausias skaičius, reiškiantis, kad visgi nėr nėštumo ?

aš tai galvoju, kad Kristinukei, viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 09 22, 09:45)
Ice Tea, o tai koks didžiausias skaičius, reiškiantis, kad visgi nėr nėštumo ?

aš tai galvoju, kad Kristinukei, viskas bus gerai.

Iki 5.
As irgi galvoju, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif Ir jokiu kitu minciu neturiu rolleyes.gif Bet.... Kaip sakoma, mes ZINOM, o ji lai neisisvaigsta mirksiukas.gif lotuliukas.gif O jei rimciau, tai labai sunku nezinant kiek jai cia DPI ka nors kalbeti- kibimas kad yra, tai faktas thumbup.gif Dabar svarbu sulaukti 6-7 savaites, kad zirniukas(ai) isitvirtintu ten kur reikia, tvirtai ir smagiai wub.gif
Del neigiamo NT, nors nelabai tikiu, jog ten nera net menkiausio vaiduokliuko blush2.gif , nesinervuociau, nes daugelis panu po IUI ar IVF nemato ankstyvu NT (cia is nestukiu ta suzinojau mirksiukas.gif ) rolleyes.gif ir jos pasikliauja tik hCG mirksiukas.gif
Atsakyti
kristinuke, laikom kumščius, oi laikom. man regis viskas bus čiki wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 09 21, 16:25)
Uffff, na ir senai buvau uzsukus. Bandysiu ka atsimenu pakomentuot.
Mano atveju hormonai ir dar keli tyrimai idealus buvo, bet endo turiu.
Geriau ir Gintarita, bet....... Suma pasirode perdidele, kad sulaukciau rezultatu. Geriau tris menesius, bet.... nieko nepajutau.
Kas dar cia.... Ai, va- Kristinuke, kaip tu??? Labai laikau kumstukus uz tave.

Na o mes esam jau 6,25 cm ugio ir mamukas jau po truputi jaucia svelnius pakutenimus is vidaus.

Linkejimai visoms. Ai, dar noriu pasakyti, kad sita liga pazabosit tik tada, kai su ja susigyvensit, nes kiekvienas jusu nervukas endo tik maitina ir dziugina.

sveikute. o kiek laiko rekomenduojama gerti Gintarita? Nusipirkau as jo, geriu dabar 2 kartus per diena. Bet abejoju ar kazka pades, LP greiciausiai darys man spalio pradzioj..

QUOTE(kokyte @ 2011 09 21, 16:42)
Sveika pasidaryk kraujo tyrima CA125 jis dazniausiai teisingai parodo yra endo ar nera, o LP metu nustatoma stadija ir isplitimas, bent man taip gine aiskino ir visiskai neklydo  g.gif

o kur ta kraujo tyrima pasidaryt galima, savo poliklinikoj?
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2011 09 22, 11:21)
sveikute. o kiek laiko rekomenduojama gerti Gintarita? Nusipirkau as jo, geriu dabar 2 kartus per diena. Bet abejoju ar kazka pades, LP greiciausiai darys man spalio pradzioj..
o kur ta kraujo tyrima pasidaryt galima, savo poliklinikoj?

aš dariausi sorpo. kainavo 52 lt. Kažin ar poliklinikose daro jį, bet manojoje tai ne.
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 22, 11:37)
aš dariausi sorpo. kainavo 52 lt. Kažin ar poliklinikose daro jį, bet manojoje tai ne.

dekui. bet gal jei LP man ne uz kalnu neverta leist pinigeliu, juk po LP tiksliausiai nustatys ar turiu endometrioze?
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2011 09 22, 11:39)
dekui. bet gal jei LP man ne uz kalnu neverta leist pinigeliu, juk po LP tiksliausiai nustatys ar turiu endometrioze?

na iš dalies aš nelabai supratau, kam man tas tyrimas..nes pasidariau aš jį prieš LP, jis buvo 37,8, nuėjau pas savo ginę, o ji sako: na truputi pakilęs, tai tik parodo kad operacijos buvo reikalinga, gali but endometriozė jum. Po operacijos viskas pasitvirtino. jokio skirtumo ar būčiau darius ar nedarius to tyrimo..Nors žinau, kad bent jau toj ligoninėj , kur aš operavausi, tą tyrimą būtina turėti.
Atsakyti
Kristinuke bigsmile.gif nuosirdziai linkiu kad skaiciukai su kiekviena diena tik didetu 4u.gif Praejote labai ilga ir skausminga kelia link savo tikslo nestuke.gif ...
Atsakyti
Na as irgi nusprendziau to tyrimo vis gi nesidaryti - vis vien pati ten nieko nesuprasiu, o pas gydytoja ir taip ant operacinio stalo greit pateksiu... Erzina mane tas priesoperacinis nerimas, kazkoks emociju perteklius, br... Suprantu, kad viskas bus gerai, bet taip noretusi, kad ryt isoperuotu ir kuo greiciau viskas baigtusi... Maidala, o kada tave operuoja ir kur?..
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2011 09 22, 12:16)
Na as irgi nusprendziau to tyrimo vis gi nesidaryti - vis vien pati ten nieko nesuprasiu, o pas gydytoja ir taip ant operacinio stalo greit pateksiu... Erzina mane tas priesoperacinis nerimas, kazkoks emociju perteklius, br... Suprantu, kad viskas bus gerai, bet taip noretusi, kad ryt isoperuotu ir kuo greiciau viskas baigtusi... Maidala, o kada tave operuoja ir kur?..

Žinau kad pasakymas nėr jau taip baisu neguodžia..Aš pati irgi iki operacijos 2 savaites nemiegojau normaliai, emocijų ir minčių buvo belekiek..Prieš pat operaciją kai jau gulėjau ligoninės lovoj ir laukiau, rašiau savąjam atsisveikinomo žinutes, maniau jau basta man biggrin.gif nebijok 4u.gif viskas praeina tikrai labai greit.
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2011 09 22, 11:21)
sveikute. o kiek laiko rekomenduojama gerti Gintarita?

Tikrai neatsimenu doh.gif

Kristinute, kada hCG kartosi bigsmile.gif ar kada pas gine eisi bigsmile.gif Jergau, kaip norisi greiciau TIKRAI buti blush2.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti