Sveikos
Kristinuke tai siandien jau ir mes zinosime skaiciukus
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 09 21, 16:38)
Aš jau vakar išsitraukiau toj pačioj ligininėj kur operavo.
Man jau vakar irgi istrauke
, tik gimos kaklelyje dar neistirpo siulai
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 09 21, 21:20)
Sveikutes merginos,
Mano gydytoja buvo isvykusi i seminara apie endometrioze ir gryzusi pasake,kad yra vaistas kuris turetu man tikti ir pristatomas kaip geras vaistas.Sake kad viena ginekologe minejo,kad is 10 pacienciu vartojusiu siuos vaistus 4 menesius(toks kursas) pastojo net 6.Zinoma,ji sake kad tai nera pagrindinis rodiklis nes nera jis statistikai taip tirtas kiek pavyko su juo pastoti.Bet tai vaistas nuo endo.Kadangi mums nepadejo nei IUI,nei IVF.Tai po snaiguciu dejimo-jei nepavyks zadu pradeti vartoti si vaista.Gal kas esate girdejusios ar net vartojusios?Kalbu apie
Visannette 2mg tabletės N28 (dienogest)
Nieko negirdejau apie sios vaistus, bet paskaicius informacija isgasdino sie zoodziai
:
Vartojant Visannette galimybė pastoti sumažėja, nes Visannette gali paveikti ovuliaciją.
Jeigu, vartodama Visannette, pastojote, šiek tiek padidėja rizika, kad nėštumas bus negimdinis (embrionas vystysis už gimdos ribų). Prieš pradėdama vartoti Visannette pasakykite gydytojui, jeigu anksčiau jau buvo negimdinis nėštumas arba yra sutrikusi kiaušintakių funkcija.O as po LP kuo greciau noriu
, kol prideginti endo zidiniai ir autostrada paravalyta
nenoriu lauktu puse metu
O penlige ir as anksciau turejau daznai
, bet dabar aciu D senai neturiu ( tfu,tfu,tfu), gal todel kad profilaktiskai du kart per metus vartoju zvakutes
Specialu prausikli nauduodavau visa laika, stringus niesioju istisus metu
, tik per mmm paprastus triusikus