Įkraunama...
Įkraunama...

Prienai ir Prienietės

QUOTE(rugsėjė @ 2011 10 25, 21:14)
Panos ar gyvos  g.gif

gal todel kad antradienis biggrin.gif biggrin.gif
gyvos gyvos, kodel as tokiu situaciju nemaciau, o laukia tai buvom net kelis syk lotuliukas.gif
Atsakyti
LAbas rytas
Panos ar gyvos  g.gif
Nu šiandien tai griūk negyvas veiksmas vyko  doh.gif  lotuliukas.gif , beveik kaip per "Kobra 11" serialą - įsukant į Statybininkų g. mašina tieisiai į medį įvarius, iškviesta policija važiuoja, prie Cento vyras užlaužtom rankom paguldytas kitų, policija kaip tik pro šoną lekia, sustabdoma visokiais gestais, policininkas vos ne iš važiuojančios mašinos bėgte  doh.gif
Ir šiaip kažkokia keista diena šiandien ir ne pilnatis, ne 13 ir net ne penktadienis

blink.gif blink.gif
Atsakyti
Panos ar gyvos  g.gif
Nu šiandien tai griūk negyvas veiksmas vyko  doh.gif  lotuliukas.gif , beveik kaip per "Kobra 11" serialą - įsukant į Statybininkų g. mašina tieisiai į medį įvarius, iškviesta policija važiuoja, prie Cento vyras užlaužtom rankom paguldytas kitų, policija kaip tik pro šoną lekia, sustabdoma visokiais gestais, policininkas vos ne iš važiuojančios mašinos bėgte  doh.gif
Ir šiaip kažkokia keista diena šiandien ir ne pilnatis, ne 13 ir net ne penktadienis

Oho...Nu tai gal žinai kas,kaip,už ką g.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 10 26, 08:58)
Oho...Nu tai gal žinai kas,kaip,už ką  g.gif

tai va ciekava, ale dar nieko nežinau doh.gif lotuliukas.gif pavežė pas veterinarą su šunim, tai tik pravažiuojant mačiau.
Eina sau kiek mums lakstymo su ta mūsų kaliuke doh.gif , vasarą lakstėm dėl vienų ligų ir gydymas kelis mėnesius, dabar žiūrim kažkoks augliukas kaip vyšnia dydžio išlindo doh.gif , gali būt, kad čia pašalinis vaistų poveikis, dabar kitus vaistus reik leist unsure.gif ir reiks stebėt ar nereiks operuot, labai bjaurioj vietoj - po akim doh.gif ir jei operuot tai vėl gali ataugt, nu žodžiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2011 10 26, 10:15)
tai va ciekava, ale dar nieko nežinau doh.gif  lotuliukas.gif pavežė pas veterinarą su šunim, tai tik pravažiuojant mačiau.
Eina sau kiek mums lakstymo su ta mūsų kaliuke  doh.gif , vasarą lakstėm dėl vienų ligų ir gydymas kelis mėnesius, dabar žiūrim kažkoks augliukas kaip vyšnia dydžio išlindo  doh.gif , gali būt, kad čia pašalinis vaistų poveikis, dabar kitus vaistus reik leist unsure.gif  ir reiks stebėt ar nereiks operuot, labai bjaurioj vietoj - po akim doh.gif ir jei operuot tai vėl gali ataugt, nu žodžiu verysad.gif

verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Panos ar gyvos  g.gif

tai kaip as vaikstau vis lauke su mergom tai siaubas kaip visi laksto kaip nesveiki. ir as sau einu per pereje o invalidas (nu yra zenkliukas) man rodo kur cia vaikstau, zodziu parodziau as jam kad nedazlibina o jis vistiek bamba. galejau mentus iskviest jei nemoki vaziuot tai geriau nevazinek. vos nenuteske musu su vezimuku gerai kad babce sedinti salia jam ten sureke. va taip
Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2011 10 30, 14:31)
tai kaip as vaikstau vis lauke su mergom tai siaubas kaip visi laksto kaip nesveiki

vat vat... istiesu laksto ir nedamato... anadien ejau per pereja jau buvau daugiau nei puse perejus perejus, bet golfukas dar sugebejo pralysti ciut man neprokojas blink.gif blink.gif gal as nematoma kokia buvau g.gif biggrin.gif jau norejau su skeciu barkstelt per masina... blink.gif pasakyciau kad jaunumelis koks vairavo, bet senis sedi sau uz vairo ir lekia per zmonis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 10 30, 15:20)
vat vat... istiesu laksto ir nedamato... anadien ejau per pereja jau buvau daugiau nei puse perejus perejus, bet golfukas dar sugebejo pralysti ciut man neprokojas blink.gif  blink.gif  gal as nematoma kokia buvau  g.gif  biggrin.gif  jau norejau su skeciu barkstelt per masina...  blink.gif pasakyciau kad jaunumelis koks vairavo, bet senis sedi sau uz vairo ir lekia per zmonis blink.gif

tai sitie pencininkai ir pavepe yra. akliorius nesioja 10 dioptriju ir nemato. ai kuo toliau tuo baisiau.
Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2011 10 30, 17:36)
tai sitie pencininkai ir pavepe yra. akliorius nesioja 10 dioptriju ir nemato. ai kuo toliau tuo baisiau.

cia jiems jau reiktu persilaikyt teises, o ne tie kur gauna 2m... tie dieduliai vaziuoja i kur nori ir pro kur biggrin.gif nevisi, bet yra tikrai keletas
Atsakyti
Panos būkit tolerantiškos smile.gif , gi ir per žinias pranešė- atsargiai vairuotojų pilnos gatvės , kurie per metus tik 2 kartus išvažiuoja, lapkričio 1 ir gegužės pirma savaitgali. Nu čia kaip gamtos stichija - neišvengiama lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(rugsėjė @ 2011 10 31, 09:14)
Panos būkit tolerantiškos smile.gif , gi ir per žinias pranešė- atsargiai vairuotojų pilnos gatvės , kurie per metus tik 2 kartus išvažiuoja, lapkričio 1 ir gegužės pirma savaitgali. Nu čia kaip gamtos stichija - neišvengiama lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos.Nepykit, kad įsibroviau į Jūsų namučius, bet turiu klausimą - gal kas žinot kas parduodą kiaulę skerdimui? thumbup.gif
Atsakyti