buvau Eastcon prezentacijoj, pribūrė mamai, kad jei ateis ir atsives žmogų gaus kuprinę, o gavo nieko, nes ne su antra puse nuėjo (ne su vyru) , išdūrė ale gavom biznų salotų, kavos ir su tais mandrais puodais ruošto maistelio - pora mažų kumpukų padalino ant 10 galvų , nu aišku ne paėst giėjom, kuprinės pasiimt, ale kam ta kuprinė, nebuvo kam parnešt- gi reik vyriškų pečių .
Nu žodžiu pasiūlė nusipirkt puodus TIK už 6 tūkst. litų, bet dabar duoda 1 tūkst LT nuolaidą ir dar dovanoją konvekcinę krosnelę . Stebuklingi puodai, plaut nereik, aliejaus nereik, prieskonių nereik...
Nu reziume šieną ir taip galim valgyt, o už 5 tūkst per 10 metų nesuėsi
QUOTE(rugsėjė @ 2011 10 18, 20:21)
Mano sesikė tai Zepterių visą komplektą susipirkus,tai labai patenkinta,bet man tai ir gaila pinigėlių... Man Berghofo vieną puodą,tiksliau troškintuvą,prieš kelis metus padovanojo.Tai ir populiariausias puodas mano virtuvėj.Norėčiau dar bent vieno-didesnio,bet ir va tų litų neatlieka,nors tu ką
Na bet Zepter tai beveik perpus kainuoja nei tie eastcon. O dar, kad pavarė ten an zepterio, tipo prasta produkcija ir t.t. ir kad 6000 lt labai menki pinigai sveikatos sąskaita. Tipo va čia nereik prieskonių, maistas ir be jų skanus. Nu man reik prieskonių, bet aš naudoju prieskonines žoleles kurias galima užsiaugint, česnaką, svogūnus, kmynus, krapus, petražoles ir šiaip pirmenybę teikiu liesai mėsai, paukštienai ir pan, daug daržovių.
Berghofo puodų rinkinį mama pirko prieš pora metų gal už 1 tūkst litų. Tai nežinau ar daug ar mažai, ba kainų neteko matyt, gavo dideliam čimodane supakuotą ir dar įrankių rinkinį lyg. Kažkoks ant kiemo pasigavo, pribūrė, kad labai pigiai atiduoda, nes paskutinis liko, o išvažiuoja naują partiją iš gamyklos parsivežt.
Renata , o kiek tie Berghofo puodai kainuoja gal žinai?
Ir aš noriu gerų puodų , ypač keptuvės, bet tūkstantį litų už keptuvę mokėt rankos nekyla
Berghofo puodų rinkinį mama pirko prieš pora metų gal už 1 tūkst litų. Tai nežinau ar daug ar mažai, ba kainų neteko matyt, gavo dideliam čimodane supakuotą ir dar įrankių rinkinį lyg. Kažkoks ant kiemo pasigavo, pribūrė, kad labai pigiai atiduoda, nes paskutinis liko, o išvažiuoja naują partiją iš gamyklos parsivežt.
Ir aš noriu gerų puodų , ypač keptuvės, bet tūkstantį litų už keptuvę mokėt rankos nekyla
QUOTE(rugsėjė @ 2011 10 19, 14:46)
Jei neklystu,mano troškintuvas 250lt kainavo. Man bendradarbė gal prieš porą metų sakė,kad brangiausias 400Lt kainuoja. IKI parduotuvėse kartais su lipdukais būna Berghofo produkcijai nuolaidos. Dabar kaip tik vyksta (aš va ką tik iš IKInės),bet man atrodo dabar ne puodam... O be to,aš labai jau retai IKInėj apsipirkinėju.. O šiaip Kaune yra pardė Metalo amžius,va joj gerų puodų yra,paskui bazėse sakė net keliose vietose Berghofo skyriai yra.
Va,žiūrėk http://www.geri-inda...uodu-rinkiniai/
prienietes kaip pas jus...? pas mus gyvatukas atsales nuo pacio ryto, net silto vandens nera.. radiatoriai ir salti
QUOTE(kristynka* @ 2011 10 20, 11:21)
prienietes kaip pas jus...? pas mus gyvatukas atsales nuo pacio ryto, net silto vandens nera.. radiatoriai ir salti
Tai maž kau ruošia pajungimui šilumos O pas mus jau normaliai šildo Namuose šilta,gera..Naktį jau po pūkinuke per šilta buvo..Va ir dieną jau megztinį nusiėmiau
nu pas mane išvis nešilo dar normaliai ir karšto vandens nera
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 10 20, 11:40)
Tai maž kau ruošia pajungimui šilumos O pas mus jau normaliai šildo Namuose šilta,gera..Naktį jau po pūkinuke per šilta buvo..Va ir dieną jau megztinį nusiėmiau
QUOTE(rugsėjė @ 2011 10 20, 12:22)
nu pas mane išvis nešilo dar normaliai ir karšto vandens nera
pas mus buvo drugnoki toki radiatoriai 2dienas, o siandien ziuriu visai viskas dinge, net vanduo siltas
QUOTE(kristynka* @ 2011 10 20, 12:34)
pas mus buvo drugnoki toki radiatoriai 2dienas, o siandien ziuriu visai viskas dinge, net vanduo siltas
tai maž gedimas koks
skambinau į šiluminius, žadėjo , kad popiet šils visi Prienai
Žiauru, va "Saulutės" daržiukas dar nepradėtas šildyt
QUOTE(rugsėjė @ 2011 10 20, 13:16)
skambinau į šiluminius, žadėjo , kad popiet šils visi Prienai
pradeda silti potruputi
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2011 10 20, 13:16)
vai tai maziukams salta
Panos ar gyvos
Nu šiandien tai griūk negyvas veiksmas vyko , beveik kaip per "Kobra 11" serialą - įsukant į Statybininkų g. mašina tieisiai į medį įvarius, iškviesta policija važiuoja, prie Cento vyras užlaužtom rankom paguldytas kitų, policija kaip tik pro šoną lekia, sustabdoma visokiais gestais, policininkas vos ne iš važiuojančios mašinos bėgte
Ir šiaip kažkokia keista diena šiandien ir ne pilnatis, ne 13 ir net ne penktadienis
Nu šiandien tai griūk negyvas veiksmas vyko , beveik kaip per "Kobra 11" serialą - įsukant į Statybininkų g. mašina tieisiai į medį įvarius, iškviesta policija važiuoja, prie Cento vyras užlaužtom rankom paguldytas kitų, policija kaip tik pro šoną lekia, sustabdoma visokiais gestais, policininkas vos ne iš važiuojančios mašinos bėgte
Ir šiaip kažkokia keista diena šiandien ir ne pilnatis, ne 13 ir net ne penktadienis