Įkraunama...
Įkraunama...

Prienai ir Prienietės

QUOTE(rugsėjė @ 2011 10 18, 09:09)
nu ką panos spektaklioj rytoj turbūt nebus  g.gif

???????? g.gif
Atsakyti
šylam... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2011 10 18, 09:11)

kaip suprast klaustukus g.gif
"Meilė ir taika" Prienuose, na bet lyg ir įvyks.
Gali būt , kad Palionis bus šarvojamas irgi kultūros namuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 18 spalio 2011 - 10:18
QUOTE(kristynka* @ 2011 10 18, 10:44)

kaip faina thumbup.gif , valio ryt namie šiltai tupėsiu, o pas mus darbe tik savaitgalį turbūt šils doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2011 10 18, 11:19)
kaip faina  thumbup.gif , valio ryt namie šiltai tupėsiu, o pas mus darbe tik savaitgalį turbūt šils  doh.gif

jau pats laikas sildyt, nes susale vaikstom... einu rengtis tik i vone, nes cia neina kambari apsirengti baisiausiai salta doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2011 10 18, 10:50)
kaip suprast klaustukus g.gif
"Meilė ir taika" Prienuose, na bet lyg ir įvyks.
Gali būt , kad Palionis bus šarvojamas irgi kultūros namuose

niekaip nesupratau apie ka tu blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2011 10 18, 14:21)
niekaip nesupratau apie ka tu  blush2.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nu jei aš gerai supratau,Prienų kultūros namuose turėjo būt spektaklis "Meilė ir taika",bet sprendžiasi klausimas,ar nešarvos ten žuvusio parlamentaro Palionio.Bent aš tai taip supratau ax.gif
Atsakyti
Teisingai Renata surašei smile.gif
Bet Palionis turbūt bus disko salėje, o spektaklis ten kur priklauso- didžiojoje

Kumpiene tu visiškai apolitiška? Ar nesikultūrini Prienuose? (nors kai namie tupėjau tai žiauriai nesigaudžiau kas mieste vyksta doh.gif )
Aš tai apolitiška sakyčiau, tik žinias beveik kasdien žiūriu ax.gif , nu jei aš nežiūriu tai mano vaikis papasakoja kas apie Prienus darosi ir orų prognozes, nes tas žiūri žinias
Papildyta:
ui panos, jaučiat jėgą - aš paskutinį puodą vakavimų šiemet verdu doh.gif thumbup.gif . Vakar cukinijas su citrinom damušiau, o šiandien burokus baigiu ir vsio thumbup.gif . Nes teko viską vidun iš balkono sutempt, kad neužšaltų doh.gif . Tik klausimas kur stiklainius sudėt doh.gif turbūt didesnė pusė virtuvės užstatyta, netelpu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 18 spalio 2011 - 14:37
QUOTE(rugsėjė @ 2011 10 18, 15:42)

Kumpiene tu visiškai apolitiška? Ar nesikultūrini Prienuose? (nors kai namie tupėjau tai žiauriai nesigaudžiau kas mieste vyksta doh.gif )
Aš tai apolitiška sakyčiau, tik žinias beveik kasdien žiūriu ax.gif , nu jei aš nežiūriu tai mano vaikis papasakoja kas apie Prienus darosi ir orų prognozes, nes tas žiūri žinias
Papildyta:
ui panos, jaučiat jėgą - aš paskutinį puodą vakavimų šiemet verdu  doh.gif  thumbup.gif . Vakar cukinijas su citrinom damušiau, o šiandien burokus  baigiu ir vsio thumbup.gif . Nes teko viską vidun iš balkono sutempt, kad neužšaltų  doh.gif . Tik klausimas kur stiklainius sudėt  doh.gif turbūt didesnė pusė virtuvės užstatyta, netelpu  lotuliukas.gif

Pas mus su žinių žiūrėjimu panaši situacija_merginai šventas dalykas,tai visas pasaulio svarbiausias naujienas ji man praneša smile.gif
O su vekavimu pas mane šiemet kūdai-rūsyj turbūt viena lentyna pilna susidarytų smile.gif
Atsakyti
nu jei jau badausit, tai rek, sušelpsiu smile.gif
ar jei apsisargaliosit tai kokiu aviečių stiklainiuką drasiai galiu perleist.
Uošvis labai jau prigyrė burokus, agurkus ir cukinijas, tai reiks pasigerint ir lauktuvių nuvešt, nes jo antra puselė nelabai mėgsta vakuot
Atsakyti
o atgijo prienietes biggrin.gif va as tai kazkaip dabar retai cia uzsuku. rugseje tu man per skaipa ka nors parasyk nes taves nematau as. mirksiukas.gif
Atsakyti
pjurgituk žiūrėk, ba prikonstruota buvo, kažką dabar niurkiau ir visai išdingai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti