Įkraunama...
Įkraunama...

Prienai ir Prienietės

QUOTE(surviljurate @ 2013 11 26, 10:55)
Norejau pasiteirauti, ar nera labai dideles eiles pas gydytoja Bendinskiene, nes kiek pasiklausau, visos mamytes tik sita daktaryte giria, tai kiek laiko tenka pralaukti prie kabineto? o gal dar kokia kita vaiku gydytoja galit rekomenduoti?

as tik viena karta pralaukiau 1val su savo suneliu.
Gal tiesiog mes nepapuldavom ant serganciu bumo.
Pavz praeita penktadieni vazevau 11v, lauke 3zmones, as kadangi su lelium ejau iskart. blush2.gif
del kitu nieko patart negaliu.
Kazkada buvom pas MAZLAVECKIENĖ (lyg jos tokia pavarde) maniskis lyg buvo uzkimes,pakosedavo. lekem iskart pas gyd, Bendinskiene tada nedirbo, tai ejom pas ja. o ji sako jusu vaikas sveikas, jums tik pasirode. Kita diena lekiu I Bendinskienes pamaina sako baisiausiai raudona gerkle vaiko. g.gif
Dar karta pas tokia senyva ejom, visai patiko thumbup.gif nes Bendinskiene atostogavo tai ji puikiai surado suneliui beda. 1men su dukryte ejau,tai apziurejo maziuke, tokia maloni materiske.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 11 26, 12:13)

Dar karta pas tokia senyva ejom, visai patiko thumbup.gif  nes Bendinskiene atostogavo tai ji puikiai surado suneliui beda. 1men su dukryte ejau,tai apziurejo maziuke, tokia maloni materiske.

Jeskutelienė gal? Smulki mažutė, su akinukais? Pirmus mėn. su pirmuoju ji mus prižiūrėjo, faina daktarytė, bet persikraustėm kitur ir polikliniką pakeitėm
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 11 26, 14:06)
Jeskutelienė gal? Smulki mažutė, su akinukais? Pirmus mėn. su pirmuoju ji mus prižiūrėjo, faina daktarytė, bet persikraustėm kitur ir polikliniką pakeitėm

nezinau tiksliai, bet man atrodo kad gal Aleknaviciene. zema, su akinukais, bet lyg stambesnio sudejimo moteriske
Atsakyti
Kristynka gal ir Aleknavičienė jei trumpais plaukais, ji buvus ir mano gydytoja kai vaikas buvau
Atsakyti
QUOTE(surviljurate @ 2013 11 26, 11:55)
Norejau pasiteirauti, ar nera labai dideles eiles pas gydytoja Bendinskiene, nes kiek pasiklausau, visos mamytes tik sita daktaryte giria, tai kiek laiko tenka pralaukti prie kabineto? o gal dar kokia kita vaiku gydytoja galit rekomenduoti?

jei pataikoma ant sirgimų bumo, tada ir pralaukti tenka nemažai, 30-1val nes žmonių galybė būna, pilnas koridorius doh.gif bet jei be jokių epidemijų tai nereikia ilgai laukti
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 11 26, 15:52)
Kristynka gal ir Aleknavičienė jei trumpais plaukais, ji buvus ir mano gydytoja kai vaikas buvau

nu jo trumpais. smile.gif
Kaip tavo bernuzelis auga, ar sveiki ?

QUOTE(Fainika @ 2013 11 26, 15:54)

ar pakeitei gydymo istaiga, ginekologe ? gal jau zinote kas pilvelyje gyvena ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 11 26, 17:29)
ar pakeitei gydymo istaiga, ginekologe ? gal jau zinote kas pilvelyje gyvena ?

nea, likau ten pat, po sekančių vizitų sulaukiau labai daug dėmesio iš abiejų ax.gif pilvelyje kas gyvenadar nežinau, tik tas gyventojas labai mane kankina su vėmimais ir ištisu pykinimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 11 26, 14:06)
, bet persikraustėm kitur ir polikliniką pakeitėm

Ooooo bigsmile.gif O kur dabar gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2013 11 26, 18:37)
nea, likau ten pat, po sekančių vizitų sulaukiau labai daug dėmesio iš abiejų  ax.gif pilvelyje kas gyvenadar nežinau, tik tas gyventojas labai mane kankina su vėmimais ir ištisu pykinimu doh.gif

oi nealonus jausmas, as su suneliu ir apsventinus esu visus kampus biggrin.gif o su maze tik sleikstulys buvo, bet nevemiau nei karto thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės!!! Noriu Jus pakviesti į NEMOKAMĄ pamokėlę veido odos priežiūros klausimais!!!
Nustatysim odytės tipą, lepinsim veidukus kaukytėmis, darysime rankyčių spa smile.gif
Skirkite laiko sau - tai tik valandėlė malonumų smile.gif
Registracija Te.: 8615 85 350 (Donata)
El. staugiene@gmail.com
Atsakyti
Kristynka kaip sekasi? Kaip augat?

Neisit merginos į "Ąžuolo" kalėdinę mugę? Lyg nuo 12 pradžia iki pat koncerto 17 val.
Išleidau savo mugiautoją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 12 12, 10:36)
Kristynka kaip sekasi? Kaip augat?

potruputi.
Neatsimenu ar pasakojau, bet mazyle 2men buvo mazai svorio priaugus, liepe primaityt. nu as 2sav stengiausi duoti dazniau kruti, po 2sav pasisveriam o svoris krenta verysad.gif daviau misinuko. Dar primaitinu, tapo ramesne panele, bet uztat nebeima kruties doh.gif tai nusitraukineju ir kiek truksta damaitinu misinuko.
Dar ruosiames sventems, dovanas perkam, ryt gal jei bus grazu eisiu su vyresneliu i egles iziebima 4u.gif

kaip jus ?
Atsakyti