Sveikos, jungiuosi į Jūsų gupelę, jau keli menėsiai kaip gyvenu šalia Prienų, viname kaimelyje, čia tėvai turi sodybą Prienai visuomet labai patiko, nors pati esu iš Kauno, bet nė kiek nesigailiu iškeitusi didmiestį į šį miestelį
Pati čia gyvenu ir dirbu su žirgais, todėl norinčios galite kreiptis dėl jojimų, fotosesijų su žirgais, taip pat organizuojam jojimo pamokėles tiek vaikam tiek suaugsusiems Klauskit jei kas domina
QUOTE(Inferno @ 2013 10 10, 07:50)
Sveikos, jungiuosi į Jūsų gupelę, jau keli menėsiai kaip gyvenu šalia Prienų, viname kaimelyje
Laba
Gal link Šilavoto?
QUOTE(rugsėjė @ 2013 10 10, 08:33)
Ne, į kitą pusę visai, netoli Senuku Harmony parko O šiaip jei žinoma tokia Giraitiškių poilsiavietė, tai visai šalia jos mūsų kaimas
merginos, gal zinote ar uz tilto poliklinikoi odos gyd yra kelios ar viena ?
QUOTE(Inferno @ 2013 10 10, 13:57)
Ne, į kitą pusę visai, netoli Senuku Harmony parko O šiaip jei žinoma tokia Giraitiškių poilsiavietė, tai visai šalia jos mūsų kaimas
Žinau giraitiškes ir Naravus, ten pačiam galukilpy Kur Nemunas lenkiasi, mano močiutės gimtinė
QUOTE(kristynka* @ 2013 10 10, 14:21)
merginos, gal zinote ar uz tilto poliklinikoi odos gyd yra kelios ar viena ?
viena būdavo seniau
QUOTE(rugsėjė @ 2013 10 10, 16:35)
Žinau giraitiškes ir Naravus, ten pačiam galukilpy Kur Nemunas lenkiasi, mano močiutės gimtinė
Mes Naravuose ir bazuojamės
Inferno kur vestuvių temose įmesk, kad fotosesijos ir t.t. Manyčiau ten susidomės greičiau. Nes čia dauguma antra karta nuo žagrės, kaimuose giminaičių turim . Mano dėdės arklius nušovė pernai kažkas , vieną mirtinai, kitą teko užmigdyt Prižiūrėti buvo, daugiau dėl grožio, nes traktoriais dirbama viskas. Žmogus ilgai atsigaut negalėjo
sveikos, gal yra neseniai atsiradusių čia?
QUOTE(Fainika @ 2013 10 12, 14:31)
sveikos, gal yra neseniai atsiradusių čia?
as neseniai antro leliuko susilaukiau gal pati esama nestuke ?
QUOTE(kristynka* @ 2013 10 12, 15:35)
as neseniai antro leliuko susilaukiau gal pati esama nestuke ?
na taip, ieškau bendrapilvių nes labai nuobodu prie ginės durų valandą prasėdėti bellaukiant
QUOTE(Fainika @ 2013 10 12, 15:44)
na taip, ieškau bendrapilvių nes labai nuobodu prie ginės durų valandą prasėdėti bellaukiant
kur lankotes, pas kokia gine ?
gal žinot kada šildyt pradės?