Įkraunama...
Įkraunama...

Prienai ir Prienietės

Sveikos, jungiuosi į Jūsų gupelę, jau keli menėsiai kaip gyvenu šalia Prienų, viname kaimelyje, čia tėvai turi sodybą smile.gif Prienai visuomet labai patiko, nors pati esu iš Kauno, bet nė kiek nesigailiu iškeitusi didmiestį į šį miestelį smile.gif
Pati čia gyvenu ir dirbu su žirgais, todėl norinčios galite kreiptis dėl jojimų, fotosesijų su žirgais, taip pat organizuojam jojimo pamokėles tiek vaikam tiek suaugsusiems smile.gif Klauskit jei kas domina smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inferno @ 2013 10 10, 07:50)
Sveikos, jungiuosi į Jūsų gupelę, jau keli menėsiai kaip gyvenu šalia Prienų, viname kaimelyje

Laba 4u.gif
Gal link Šilavoto?
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 10 10, 08:33)
Laba  4u.gif
Gal link Šilavoto?

Ne, į kitą pusę visai, netoli Senuku Harmony parko smile.gif O šiaip jei žinoma tokia Giraitiškių poilsiavietė, tai visai šalia jos mūsų kaimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inferno: 10 spalio 2013 - 13:01
merginos, gal zinote ar uz tilto poliklinikoi odos gyd yra kelios ar viena ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 10 spalio 2013 - 13:21
QUOTE(Inferno @ 2013 10 10, 13:57)
Ne, į kitą pusę visai, netoli Senuku Harmony parko smile.gif O šiaip jei žinoma tokia Giraitiškių poilsiavietė, tai visai šalia jos mūsų kaimas smile.gif

Žinau giraitiškes ir Naravus, ten pačiam galukilpy Kur Nemunas lenkiasi, mano močiutės gimtinė
QUOTE(kristynka* @ 2013 10 10, 14:21)
merginos, gal zinote ar uz tilto poliklinikoi odos gyd yra kelios ar viena ?

viena būdavo seniau
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 10 10, 16:35)
Žinau giraitiškes ir Naravus, ten pačiam galukilpy Kur Nemunas lenkiasi, mano močiutės gimtinė

Mes Naravuose ir bazuojamės smile.gif
Atsakyti
Inferno kur vestuvių temose įmesk, kad fotosesijos ir t.t. Manyčiau ten susidomės greičiau. Nes čia dauguma antra karta nuo žagrės, kaimuose giminaičių turim mirksiukas.gif . Mano dėdės arklius nušovė pernai kažkas doh.gif , vieną mirtinai, kitą teko užmigdyt verysad.gif Prižiūrėti buvo, daugiau dėl grožio, nes traktoriais dirbama viskas. Žmogus ilgai atsigaut negalėjo
Atsakyti
sveikos, gal yra neseniai atsiradusių nestuke.gif čia? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2013 10 12, 14:31)
sveikos, gal yra neseniai atsiradusių  nestuke.gif  čia? rolleyes.gif

as neseniai antro leliuko susilaukiau wub.gif gal pati esama nestuke ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 10 12, 15:35)
as neseniai antro leliuko susilaukiau wub.gif  gal pati esama nestuke ? blush2.gif

na taip, ieškau bendrapilvių biggrin.gif nes labai nuobodu prie ginės durų valandą prasėdėti bellaukiant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2013 10 12, 15:44)
na taip, ieškau bendrapilvių biggrin.gif nes labai nuobodu prie ginės durų valandą prasėdėti bellaukiant ax.gif

kur lankotes, pas kokia gine ?
Atsakyti
gal žinot kada šildyt pradės?
Atsakyti