Įkraunama...
Įkraunama...

Prienai ir Prienietės

QUOTE(rugsėjė @ 2013 08 29, 16:09)
Ei panos, pernai pilnas parkelis mamų su vežimais buvo, šiemet išmirė visos ar nebegimdo  g.gif , kiek išeinu kaleskę pastumdyt nieko nematau  rolleyes.gif , gal akinių man reik  smile.gif

mes jau siandien buvom laukuti. ax.gif
Atsakyti
Kristynka kaip sekasi su panelyte susidraugauti? Ar labai šokdina?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 08 29, 19:32)
mes jau siandien buvom laukuti. ax.gif

Oooo,tai jūs jau sesę turit bigsmile.gif Vau vau vau thumbup.gif Sveikinimai dideliausi 4u.gif Na ir kaip sekėsi susitikimas? Koks vardukas? Kaip matau dar visai mažutė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 08 29, 20:34)
Kristynka kaip sekasi su panelyte susidraugauti? Ar labai šokdina?

nu lyg ir gerai smile.gif nesiskundziu smile.gif suspeju viska.
nakti kazkaip nori daugiau budrauti g.gif
Tik valgo daug, papuli gaudo, gaudo,. o paskui atpila prisigaudzius oro doh.gif ir vis saves klausiu "ar as nemoku papulio jei paduoti", "ar ji, dar nelabai moka pagauti ji" g.gif
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2013 08 29, 20:35)
Oooo,tai jūs jau sesę turit  bigsmile.gif  Vau vau vau  thumbup.gif  Sveikinimai dideliausi  4u.gif  Na ir kaip sekėsi susitikimas? Koks vardukas? Kaip matau dar visai mažutė  wub.gif

taip turime visa nestuma besislepiancia sesute wub.gif
Gime maze 23d. 02:14v. Vytautė
Tad savo seimos sventes metuose issideliojam kas 2men biggrin.gif thumbup.gif
Brolis myli labai sese. wub.gif siandien palikau maze ant lovos pasispardyti, as nubegau nusiprausti ryte, iseinu o brolis jau ant ranku supa sese blink.gif wub.gif gerai kad ant lovos, baisu kad neismestu.
Atsakyti
Pirmą mėnesį ir mūsiškis bendraut norėdavo po kiekvieno valgymo ir sauskelnių keitimo, nuo mėnesiuko ilgiau pamiega, bet rytas 6 prasideda vis dar doh.gif lotuliukas.gif
Vakar jau nebepašliaužiau, vaikį ant lovos pasidėjau, pati vos ne ratu susikomplektavau ir nusnaudžiau 10 min., o vaikis sau makalavos kumščius grauždamas lotuliukas.gif , bet atsigavau.
Smagu, kad broliukas myli sesę thumbup.gif
Tu Prienuose? kaip sekasi iš taip aukštai su vežimu nusileist?
Man tai vyresnėlis ratus išneša, aš lopšį su vaiku, bet jau sunku darosi doh.gif
Kokius ratus turit?
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 08 30, 07:57)
Pirmą mėnesį ir mūsiškis bendraut norėdavo po kiekvieno valgymo ir sauskelnių keitimo, nuo mėnesiuko ilgiau pamiega, bet rytas 6 prasideda vis dar  doh.gif  lotuliukas.gif

Tu Prienuose? kaip sekasi iš taip aukštai su vežimu nusileist?

Kokius ratus turit?

si ir atsibunda 5-6v ir su ja uzsiiimk, arba valgo pasnaudzia truputi, ziurai vel jau akytes stacios biggrin.gif

taip Prienai. vakar pirma karta kelevom su vezimu zemyn, taip i balkona nuvarau. bet mieste turejom reikalu.
tai vakar padejo brolis mano nunesti ratus, nes reike pasipildyt oro i ratus biggrin.gif
o as nusinesiau lopsi.
bet kai reike uznesti doh.gif biggrin.gif as maziuke, tas lopsys man ciut ne zeme velkasi biggrin.gif

siandien pabandziau i viena ranka pakilnori rema i kita autokedute,tai manau sitaip smagiau nukeliauti zemyn ir grysti, bet leliui nesmagu liule bus autokedutei doh.gif

Turim Zippy silver plius padeveta.

Jau siandien savaituke mazei wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 30 rugpjūčio 2013 - 10:14
aloha visoms 4u.gif
kaip gyvos?
aš seku Rencytės pėdomis - pradėjau tortus kept doh.gif lotuliukas.gif
šeštadienį pavaišinau tėvus, brolį su antra puse savo keptu šedevru, tai mama užsiprašė vardadieniui tortą iškept, o vyras skambina ir sako - iškepk ir mums torčiuką, nors mažulytį, bet iškepk lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Vyras euforijoj dėl tortų biggrin.gif , sakė pradėk pardavinėt doh.gif , bet sakau, kad pats viską suvalgai nelieka

Kristynka kaip sekasi? pamiega naktim? pati jau atsigavus iš po gimdymo?
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 09 09, 20:10)
Kristynka kaip sekasi? pamiega naktim? pati jau atsigavus iš po gimdymo?

atsigavus tai seniai smile.gif thumbup.gif
nakti leidzia pamiegoti, bet diena doh.gif pana sokdina mamyte. svarbiausia kad nelabai speju dickiui valgyt padaryt. jei uzmiega tai tik ir lekiu ka pasidaryt, bet jos miegas nelabai ilgai trunka. Siandien parsivezem vibrokedute, sakau gal joje sededama bent ilgiau paziures i mane, o as galesiu kazka nusiveikti.
Nesiskundziu smile.gif bet kartais pagalba neprosal butu, tecio truksta istiesu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 09 09, 22:16)
Siandien parsivezem vibrokedute, sakau gal joje sededama bent ilgiau paziures i mane, o as galesiu kazka nusiveikti.
Nesiskundziu smile.gif  bet kartais pagalba neprosal butu, tecio truksta istiesu ax.gif

vibrokėdutė mums tikt pradėjo nuo 2 mėn, bet neilgam, geriausia tai vežimo kėdutė/nešyklė - atsinešu į virtuvę, tai ir užminga joje, o kad įsisupa, tai žiūriu kad neapsiverstų smile.gif , labiau tinka nei vibro kėdutė

O dėl tėčio trūkumo tai trūksta ir mums, grįžta savaitgaliais tai tik puodus maišau, skalbinius džiaustau doh.gif , bet man vyresnėlis didelė pagalba, be jo kaip be rankų. O jums dar sunkiau, bet svarbu nesirgt, visa kita praeis
Jums dar mėnesiuką pratempt ir lengviau bus, galės sūnelis sesei prie akių barškaliuku barškint, vis kokią minutę išloši
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 09 10, 07:37)

bet va idedu i ta kedute tai ji dairosi, stebi. o autokedutei nebuna visai dar., lovyte visai nesidomi.

mes laukiam spalio, grys tetis, tai bent kiek ppades smile.gif
taip veliau zaisliukais jau domesis. ir tas pilvukas dar ja kankina.
Atsakyti
mums pasisekė, nes nė su vienu vaiku nežinau ką reiškia pilvo diegliai, jokio klykimo dėl pilvo, nors orą abu gadino/a kaip seni diedai doh.gif lotuliukas.gif , net akis graužia
o tai spalis ne už kalnų thumbup.gif , mes lapkričio laukiam irgi dažniau namie bus.
Kažkur nuo mėnesio mūsų kleckas dienom geriau pradėjo miegot, tai ir taviškė gal apsipras, pripras ir pradės miegot ir dienukę daugiau
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 09 10, 09:44)
mums pasisekė, nes nė su vienu vaiku nežinau ką reiškia pilvo diegliai, jokio klykimo dėl pilvo, nors orą abu gadino/a kaip seni diedai  doh.gif  lotuliukas.gif , net akis graužia
o tai spalis ne už kalnų  thumbup.gif , mes lapkričio laukiam irgi dažniau namie bus.
Kažkur nuo mėnesio mūsų kleckas dienom geriau pradėjo miegot, tai ir taviškė gal apsipras, pripras ir pradės miegot ir dienukę daugiau

o kad tavo zodziai kazkam i ausis, ir palengvintu musu gyvenima 4u.gif
Mus suneliui prasidedavo diegliukai 18-24v. kiekviena miela vakara doh.gif kai suejo 2men dingo visi skausmai thumbup.gif budavo ant tiek insiverkia, kad net rankos nepadedavo. siai paneliai bent rankos pagelbeja, apramina.

Nu kad ji man ilgiau pamiegotu diena, tai as viska pasidaryciau.
Atsakyti