Įkraunama...
Įkraunama...

Prienai ir Prienietės

Parveža suskintas braškes vyras, gal yra daugiau norinčių po 4 Lt/kg ax.gif
Atsakyti
Sveikos, prieniškės, iškart persiprašau, kad įlindau pas Jus, bet gal ką sudomins - jau greitai ir Jūsų miestą pasieks karštoji ZUMBA!!!
user posted image
Jei norite linksmai pajudėti ir kartu padeginti kalorijas kartu su sertifikuota Zumbos instruktore - registruokitės ar klauskite info, mielai atsakysiu  4u.gif
 Daugiau informacijos tel. 860326749 ir studija.svajone@gmail.com  
https://m.facebook.c...i...392918&_rdr
Atsakyti
Sveikos kaimynkos.
Gal kas buvot kokiam baliuke kultūros namų kavinėje? Gal žinot kaip ten maistas ir visa kita?
Dienos pietūs kaip už 7 Lt tai man ten visai nieko, o va kokioj puotoj neteko ten dalyvaut.
Galvojam mažių krikštint, o namie nenoriu daryt, koks balius bute doh.gif , šiknatrynis. Galvoju kokiom 3 val pasisėdėjimą su artimaisiais ir suku galvą kur uodegas priglaust g.gif
Atsakyti
LAbas
QUOTE(rugsėjė @ 2013 07 05, 18:45)
Galvoju kokiom 3 val pasisėdėjimą su artimaisiais ir suku galvą kur uodegas priglaust  g.gif

Man ten aplinka nepatinka.... nezinau urva kazkoki primena... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Atejau pas Jus noredama pasirankioti informacijos apie prienus ax.gif
Sakykit ar mieste yra koks viesbutukas ?Noreciau aplankyti miesta su nakvyne biggrin.gif o tai vis paskubom ,uzsukam tik pravaziuodami ....giminniu prienuose jau nelike ,o pasibuti Jusu mieste norisi ilgiau,aplankyti proseneliu kapus,pamatyt nemuno vingius

klausiu ,nes internetu man tik birstono viesbucius parodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yunica @ 2013 07 14, 20:51)

Kad man atrodo tik taip ir yra-pačiuose Prienuose jau nieko nelikę.Buv Revuona,bet,man atrodo jau tik BUVO verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Yunica @ 2013 07 14, 20:51)

Arčiausia viešbučiai Birštone arba Pociūnuose "Debesota"
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuri galesit pagelbet ax.gif
Ieskau aukles metuku dukrytei. Mergyte rami, turi rezima, moka uzsiimt pati su savim, svelni, nekaprizinga. Norisi rast patikima, gera aukle. Reiketu,kad aukle dirbtu pilna darbo diena, t.y. 8-17 val.
Jei pazistat ka nors, rasykit i a.z. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 07 14, 21:13)
Kad man atrodo tik taip ir yra-pačiuose Prienuose jau nieko nelikę.Buv Revuona,bet,man atrodo jau tik BUVO  verysad.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2013 07 15, 08:09)
Arčiausia viešbučiai Birštone arba Pociūnuose "Debesota"

Aciu ,pasidomesiu .
Liudna jog paciuose Prienuose nieko nera g.gif
Atsakyti
Siuo metu gyvenu Prienuose,galeciau priziureti vaikucius,gal reiktu? turiu rekomendacija
Atsakyti
Labas, visoms.Gal galesit padeti ieskant savaitgalines,vakarines aukles. Busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
Kai reikėdavo mano vyresnėlį pažiūrėt, man nedirbanti kaimynė pagelbėdavo, dabar mūsų močiutė gelbėja reikalui esant. Bet kitiems neapsiims.
sunku kai nėra artimų kas gali pažiūrėt vaikus kai patys negalit

Ei panos, pernai pilnas parkelis mamų su vežimais buvo, šiemet išmirė visos ar nebegimdo g.gif , kiek išeinu kaleskę pastumdyt nieko nematau rolleyes.gif , gal akinių man reik smile.gif
Atsakyti