Parveža suskintas braškes vyras, gal yra daugiau norinčių po 4 Lt/kg
Sveikos, prieniškės, iškart persiprašau, kad įlindau pas Jus, bet gal ką sudomins - jau greitai ir Jūsų miestą pasieks karštoji ZUMBA!!!
Jei norite linksmai pajudėti ir kartu padeginti kalorijas kartu su sertifikuota Zumbos instruktore - registruokitės ar klauskite info, mielai atsakysiu
Daugiau informacijos tel. 860326749 ir studija.svajone@gmail.com
https://m.facebook.c...i...392918&_rdr
Jei norite linksmai pajudėti ir kartu padeginti kalorijas kartu su sertifikuota Zumbos instruktore - registruokitės ar klauskite info, mielai atsakysiu
Daugiau informacijos tel. 860326749 ir studija.svajone@gmail.com
https://m.facebook.c...i...392918&_rdr
Sveikos kaimynkos.
Gal kas buvot kokiam baliuke kultūros namų kavinėje? Gal žinot kaip ten maistas ir visa kita?
Dienos pietūs kaip už 7 Lt tai man ten visai nieko, o va kokioj puotoj neteko ten dalyvaut.
Galvojam mažių krikštint, o namie nenoriu daryt, koks balius bute , šiknatrynis. Galvoju kokiom 3 val pasisėdėjimą su artimaisiais ir suku galvą kur uodegas priglaust
Gal kas buvot kokiam baliuke kultūros namų kavinėje? Gal žinot kaip ten maistas ir visa kita?
Dienos pietūs kaip už 7 Lt tai man ten visai nieko, o va kokioj puotoj neteko ten dalyvaut.
Galvojam mažių krikštint, o namie nenoriu daryt, koks balius bute , šiknatrynis. Galvoju kokiom 3 val pasisėdėjimą su artimaisiais ir suku galvą kur uodegas priglaust
LAbas
Man ten aplinka nepatinka.... nezinau urva kazkoki primena...
QUOTE(rugsėjė @ 2013 07 05, 18:45)
Galvoju kokiom 3 val pasisėdėjimą su artimaisiais ir suku galvą kur uodegas priglaust
Man ten aplinka nepatinka.... nezinau urva kazkoki primena...
Sveikos mergaites Atejau pas Jus noredama pasirankioti informacijos apie prienus
Sakykit ar mieste yra koks viesbutukas ?Noreciau aplankyti miesta su nakvyne o tai vis paskubom ,uzsukam tik pravaziuodami ....giminniu prienuose jau nelike ,o pasibuti Jusu mieste norisi ilgiau,aplankyti proseneliu kapus,pamatyt nemuno vingius
klausiu ,nes internetu man tik birstono viesbucius parodo
Sakykit ar mieste yra koks viesbutukas ?Noreciau aplankyti miesta su nakvyne o tai vis paskubom ,uzsukam tik pravaziuodami ....giminniu prienuose jau nelike ,o pasibuti Jusu mieste norisi ilgiau,aplankyti proseneliu kapus,pamatyt nemuno vingius
QUOTE(Yunica @ 2013 07 14, 20:51)
Kad man atrodo tik taip ir yra-pačiuose Prienuose jau nieko nelikę.Buv Revuona,bet,man atrodo jau tik BUVO
QUOTE(Yunica @ 2013 07 14, 20:51)
Arčiausia viešbučiai Birštone arba Pociūnuose "Debesota"
Sveikos
Gal kuri galesit pagelbet
Ieskau aukles metuku dukrytei. Mergyte rami, turi rezima, moka uzsiimt pati su savim, svelni, nekaprizinga. Norisi rast patikima, gera aukle. Reiketu,kad aukle dirbtu pilna darbo diena, t.y. 8-17 val.
Jei pazistat ka nors, rasykit i a.z.
Gal kuri galesit pagelbet
Ieskau aukles metuku dukrytei. Mergyte rami, turi rezima, moka uzsiimt pati su savim, svelni, nekaprizinga. Norisi rast patikima, gera aukle. Reiketu,kad aukle dirbtu pilna darbo diena, t.y. 8-17 val.
Jei pazistat ka nors, rasykit i a.z.
QUOTE(Julsita @ 2013 07 14, 21:13)
Kad man atrodo tik taip ir yra-pačiuose Prienuose jau nieko nelikę.Buv Revuona,bet,man atrodo jau tik BUVO
QUOTE(rugsėjė @ 2013 07 15, 08:09)
Arčiausia viešbučiai Birštone arba Pociūnuose "Debesota"
Aciu ,pasidomesiu .
Liudna jog paciuose Prienuose nieko nera
Siuo metu gyvenu Prienuose,galeciau priziureti vaikucius,gal reiktu? turiu rekomendacija
Kai reikėdavo mano vyresnėlį pažiūrėt, man nedirbanti kaimynė pagelbėdavo, dabar mūsų močiutė gelbėja reikalui esant. Bet kitiems neapsiims.
sunku kai nėra artimų kas gali pažiūrėt vaikus kai patys negalit
Ei panos, pernai pilnas parkelis mamų su vežimais buvo, šiemet išmirė visos ar nebegimdo , kiek išeinu kaleskę pastumdyt nieko nematau , gal akinių man reik
sunku kai nėra artimų kas gali pažiūrėt vaikus kai patys negalit
Ei panos, pernai pilnas parkelis mamų su vežimais buvo, šiemet išmirė visos ar nebegimdo , kiek išeinu kaleskę pastumdyt nieko nematau , gal akinių man reik