Įkraunama...
Įkraunama...

Prienai ir Prienietės

aktyvi esu MD, ten kaip namie. thumbup.gif

esu sukūrusi ten temą apie pageidaujamas nemokamas paslaugas, tema tikrai vykusi.
ir kas aktualu man - nemokamas plaukų kirpimas. ar Prienuose tai įmanoma pas kokią praktikantę? (kirpėjų čia gal ir neruošia, bet gal yra grįžtančių savaitgaliais unsure.gif )

4u.gif
[/quote]

http://www.manodrabu...paslaugu?page=1
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 04 29, 15:20)
Rugsėje,žiūriu,kad jau visai visai ne už kalnų finišo tiesioji smile.gif

Aga ... vartausi ant lovos kaip banginis užplaukęs ant seklumos.
Viskas supirkta, suruošta, su daktaru sutarta, belieka tik laukti.
Vyras neleido dar šią savaitę ir kitą gimdyt lotuliukas.gif , nes jam sėja prasidėjo, sako reiks nuo traktoriaus su čebatais lėkt lotuliukas.gif . Užeina, kad kamuoja paruošiamieji vakarais, bet gydytojas dar nematė požymių, kad jau prasidėjus veikla, tai laukiu
Kaip moliūgų sėklos? sėsit šiemet? Mano tėvukas Ouzo (ar kokiu ten šnapsu iš Egipto) užpylė sėklas doh.gif lotuliukas.gif tai kaip beicuotos gausis, gal buteliai augs vietoj moliūgų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 04 29, 15:50)
Kaip moliūgų sėklos? sėsit šiemet?  Mano tėvukas Ouzo (ar kokiu ten šnapsu iš Egipto) užpylė sėklas  doh.gif  lotuliukas.gif tai kaip beicuotos gausis, gal buteliai augs vietoj moliūgų  lotuliukas.gif

as niekad nesedavau, bet siemet del busimo leliuko imesiu kelias seklytes y zeme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 04 29, 15:50)
Aga ... vartausi ant lovos kaip banginis užplaukęs ant seklumos.
Viskas supirkta, suruošta, su daktaru sutarta, belieka tik laukti.
Vyras neleido dar šią savaitę ir kitą gimdyt  lotuliukas.gif , nes jam sėja prasidėjo, sako reiks nuo traktoriaus su čebatais lėkt  lotuliukas.gif . Užeina, kad kamuoja paruošiamieji vakarais, bet gydytojas dar nematė požymių, kad jau prasidėjus veikla, tai laukiu
Kaip moliūgų sėklos? sėsit šiemet?  Mano tėvukas Ouzo (ar kokiu ten šnapsu iš Egipto) užpylė sėklas  doh.gif  lotuliukas.gif tai kaip beicuotos gausis, gal buteliai augs vietoj moliūgų  lotuliukas.gif

Nu tai dar ir negimdyk,jei vyras taip nori tongue.gif O kaip nusimato-cezaris,ar pati?
Moliūgų mama pasėjo kelias sėklas.Šiemet dar kažkokių kitokių gavo,tai žiūrėsim,kas augs,bet butelių tai nenusimato smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristynka* @ 2013 04 29, 16:00)
as niekad nesedavau, bet siemet del busimo leliuko imesiu kelias seklytes y zeme smile.gif

Sėk sėk-leliukai moliūgienes labai mėgsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 04 29, 16:34)
Moliūgų mama pasėjo kelias sėklas.Šiemet dar kažkokių kitokių gavo,tai žiūrėsim,kas augs,bet butelių tai nenusimato smile.gif

o jau jas paseti reikia ? as sakiau iskart pas mamuka darzan sesiu, neturiu cia kur mieste zaisti su vazoniukkais, ir taip gelyciu prisisodinau.
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 04 29, 16:34)
Nu tai dar ir negimdyk,jei vyras taip nori  tongue.gif  O kaip nusimato-cezaris,ar pati?

2 jau buvo, tai 3 ir cp, bet daktaras sakė, kad galiu būt išimtis smile.gif , nors iki tol visi gydytojai sakė, kad 3 tik cp.
Tai dabar pati pasimetus, jei ligoninę pasieksiu kai leliaus galva lyst pradės, tai pati, o jei nebus veiklos ar mažas atsidarymas tai cp
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 04 29, 16:42)
o jau jas paseti reikia ? as sakiau iskart pas mamuka darzan sesiu, neturiu cia kur mieste zaisti su vazoniukkais, ir taip gelyciu prisisodinau.

Aš žinok nė nežinau į kur mama pasėjo blush2.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2013 04 29, 17:38)
2 jau buvo, tai 3 ir cp, bet daktaras sakė, kad galiu būt išimtis  smile.gif , nors iki tol visi gydytojai sakė, kad 3 tik cp.
Tai dabar pati pasimetus, jei ligoninę pasieksiu kai leliaus galva lyst pradės, tai pati, o jei nebus veiklos ar mažas atsidarymas tai cp

Nu nesvarbu kaip,svarbu viskas gerai būtų ir lauksim žinių...Tu jau telefonuok,kai jų bus mirksiukas.gif
O paskui jau iš Kristynkos lauksim naujienų.. Kristynka,o gal jau žinai kas bus?
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 04 29, 19:47)
Kristynka,o gal jau žinai kas bus?

nepasirode 21sav. dar lyg zada echo daryti 30sav.
Nuojautos jokios neturiu, su pirmu tai iskart pasakiau kad bus berniukas smile.gif vyras sako kad brolis gyvena pilvuki. o as svajoju apie mergyte... noreciau tureti poriuke wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 29 balandžio 2013 - 18:59
Labą 4u.gif
Kaimynkos ar žinot, kad ketvirtadieniais vyksta ūkininkų turgelis prie savivaldybės? ūkininkai prekiauja savo užaugintais ir pagamintais maisto produktais.
Pati nebuvau, bet kažkada reiktų susikrapštyt, manau šviežesni nei pardėse bus
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 05 09, 10:56)
Labą  4u.gif
Kaimynkos ar žinot, kad ketvirtadieniais vyksta ūkininkų turgelis prie savivaldybės? ūkininkai prekiauja savo užaugintais ir pagamintais maisto produktais.
Pati nebuvau, bet kažkada reiktų susikrapštyt, manau šviežesni nei pardėse bus

Oi tu mūsų korespondente smile.gif O aš,pamačius,kad tu parašei,tikėjausi jau rast kitokių naujienų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 05 09, 14:30)
Oi tu mūsų korespondente smile.gif  O aš,pamačius,kad tu parašei,tikėjausi jau rast kitokių naujienų  wub.gif

Oi dar ankstoka, bet negali žinot. Ypač kai visokie pilvo kietėjimai nuo 25 sav. kankina doh.gif .
Dėl klaikios savijautos jau norėčiau dabar, bet dėl klecko dar bent savaitę būt gerai
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 05 09, 14:34)
Oi dar ankstoka, bet negali žinot. Ypač kai visokie pilvo kietėjimai nuo 25 sav. kankina  doh.gif .
Dėl klaikios savijautos jau norėčiau dabar, bet dėl klecko dar bent savaitę būt gerai

Na tai tuomet dar laikyk kojas užkryžiavus dar bent savaitėlę 4u.gif
Atsakyti