Įkraunama...
Įkraunama...

Prienai ir Prienietės

Labos 4u.gif
Ką Prienų damos?
Kaip sakot, kada šiemet bus ledonešis Nemune? Sakau gal vasara iškart bus ledams išplaukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 03 28, 13:57)
Labos  4u.gif
Ką Prienų damos?
Kaip sakot, kada šiemet bus ledonešis Nemune? Sakau gal vasara iškart bus ledams išplaukus  biggrin.gif

girdejau is vienos tetules kad vasara ateis iskart.
o ir Sulija sako, kad nuo balandzio pradzios prades vis oras silti.
bet kazi kokia cia vasara bus, gal vel lietus, uraganai g.gif
Atsakyti
Aš ir girdėjau,kad pranašauja labai karštą ir ilgą vasarą.Ar pernai ne tą patį pranašavo g.gif Nu pagyvensim-pamatysim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 03 28, 15:38)
Aš ir girdėjau,kad pranašauja labai karštą ir ilgą vasarą.Ar pernai ne tą patį pranašavo  g.gif  Nu pagyvensim-pamatysim  tongue.gif

Nu jau pernai vasara doh.gif , gal du savaitgaliai karšti buvo, visus kitus lijo žiauriai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 03 28, 14:44)
Nu jau pernai vasara  doh.gif , gal du savaitgaliai karšti buvo, visus kitus lijo žiauriai  doh.gif

Tai va va-ką aš ir šneku:ne ko vertos tos prognozės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 03 28, 14:44)
Nu jau pernai vasara  doh.gif , gal du savaitgaliai karšti buvo, visus kitus lijo žiauriai  doh.gif

vistiek sugebejau oda nusvilti biggrin.gif
o 5aukste kepiau kaip orkaitei doh.gif guledavom pries "vejuka"
Vasaros norisi, bet kai nezmoniskai karsta tai ir ne kas, paskui uraganai siaucia tik.
Atsakyti
Jo, nusvilus tai gerai, net dabar viena koja papilkėjus po nusvilimo doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif As jau galvojau, kad prieniskes nebendrauja. Buvau jau pamirsus jus smile.gif
Atsakyti
Aloha damos 4u.gif
Panašu, kad JIS ateina... plačiai atverkite langus ir atidarykite duris. JIS greitai bus, pasipuošęs ir kvepiantis PAVASARIS biggrin.gif ...
Gal galit/žinot kuriuose sandėliuose Kauno Urme prekiauja vaikiškais baldais ir vežimais?
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 04 09, 14:43)
Gal galit/žinot kuriuose sandėliuose Kauno Urme prekiauja vaikiškais baldais ir vežimais?

Vezimais 5 (cia tas kur rubu pasazas daugiau) paskui zinau ten kituose pasazuose net uzrasyta ant stiklo kad vezimai, lovytes. ten kur daugiau baldu sandeliai.
lyg 1-2 dar lovytemis.

Koki zadi vezima pirktis ? nes man jau jis galvos skausmas doh.gif is vis vyro neturesiu, tai kosmaras darosi, net pagalvoti nenoriu. bet naujo pirkti nenoreciau vezimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 09 balandžio 2013 - 15:39
Dėl vežimo irgi galvos skausmas, lyg Zippy nusižiūrėjus, bet daug kas koneveikia (nors dažniausia tos kas neturėjo).
Žiūrėsim į kainą, į svorį ir į ratų dydį (noriu didesnių ratų). Nes ir pilvas bus prapjautas, aukštai gyvenu ir viena būsiu dažniausia. Planuoju iki 1200 Lt išleist kaleskei, bet kad būtų ir su automobiline kėdute.
Galvos skausmas, nes reik ir lovytės, čiužinio, komodos ir vonelės.
Buteliukų ir soskių nepirksiu, turim po vieną, skudurėlių kalnai yra, tai jų irgi nepirksiu, vasarai tikrai užteks kiek yra, vėliau vaikas padiktuos ko reik
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 04 09, 17:20)

as ir noriu Zippo. bet va drauge turi is baziu pirkusi, sake ji juo patenkyta, lengvas, grazus thumbup.gif Tik skaiciau jie buna lenkisko ir liuetuvisko gamintojo, tai patvaresni lietuvisko. aisku kai perki is Tutis firmos jie bus visi LT.
Mums ir lovytes reikia, nes pirmas lelius sulauze dugna tai antram neliko.
Rubeliu turiu nuo pirmo, tik laukiu siltesniu oru parsivesti i miesta ir issiskalbti, ant saulutes isdziutu greiciau. Aisku jai bus mergyte, tai reikes dasipirkti truputi mergaitiskesniu.
Apie komoda as ir galvojau, bet sakiau pradziai gal pirmas mazius leis 2-3lentynas savo spintos biggrin.gif

vistiek vezima zadu ieskotis ir jei rasiu pirksiu neutralios spalvos, lovytes visos vienodos, o paskui gal pamatys ka nesioju tai galesiu rubeliu daugiau pasirupinti.

svarbiausia man tai vezimas ir lovyte doh.gif
Tau anksciau reikes viska susipirkti, tai jai pirksi ar apziuresi zipuka, tai lauksiu atsiliepimu ax.gif
Atsakyti