Įkraunama...
Įkraunama...

Prienai ir Prienietės

QUOTE(Fainika @ 2013 02 03, 14:58)
jau susiieškojau smile.gif , bet čia mažai mamų bendrauja, ar tik man taip pasirodė? g.gif

Kitos mamos jau atsibendravę biggrin.gif , pensija, kapais atsiduoda (ča aš apie save) lotuliukas.gif
Bendraukitės, kai turėsim ką parašyt, pisijungsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2013 02 03, 13:58)
jau susiieškojau smile.gif , bet čia mažai mamų bendrauja, ar tik man taip pasirodė? g.gif

bendrauja. bet gal ne taip daznai uzsuka. smile.gif
Atsakyti
tai su savim gi nebendrausiu biggrin.gif reikia pašnekovių ax.gif ar jūs čia tik rūpimais klausimais kreipiatės pasitart? g.gif nebuna tokių kaip, labas rytas, kaip miegojot? mano vaikas padarė tą ir aną... mano vyras toks ir anoks... ar pan? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
kurios lankosi "Vita simplex" klinikoj, arba gal is draugiu girdejusios, kuri gera dantiste toj klinokoj ?
kaip tycia kazkas dantukui pasidare doh.gif
Atsakyti
gal žinote, šeštadienį vaikų poliklinikoje galima nuvežus priduoti tyrimus be lapelio? ir kada būna atsakymas?mažajai numanau kad šlapimo takų uždegimas ir nenoriu laukti iki pirmadienio tad skubėsim važiuoti rytoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2013 02 15, 19:23)
gal žinote, šeštadienį vaikų poliklinikoje galima nuvežus priduoti tyrimus be lapelio? ir kada būna atsakymas?mažajai numanau kad šlapimo takų uždegimas ir nenoriu laukti iki pirmadienio tad skubėsim važiuoti rytoj g.gif

jei vaiku nepriims, prisiduokite uz tilto. pasiskambyk Bendinskienei pasakys tiksliai
Atsakyti
Laba laba, seniai cia buvau uzsukus blush2.gif nu vis tie reikalai mokslai vaikai namu ruosa ir siaip kokiu ideju generavimas biggrin.gif

matau naujoke yra sveika prisijungus. 4u.gif

Kristynka, kaip jus laikotes? ko i svecius neuzsukat?

Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2013 02 23, 20:47)
Kristynka, kaip jus laikotes? ko i svecius neuzsukat?

Laikomes gerai, gripus prasirgom, o dar saugomes smile.gif
kaip taviskes mazes ?
kad niekas nesikviecia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2013 02 23, 21:47)
matau naujoke yra sveika prisijungus.  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Sveikos moterys/merginos,

Su pavasariu 4u.gif
Esu naujokė Prienuose.
Ar išties niekas niekur čia depiliacijos nedaro?
Ir gal kokią kirpėją parekomenduotumėte, kuri su garbanotais plaukučiais moka dirbti.

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Marcee @ 2013 03 20, 00:03)

Su pavasariu  4u.gif
Esu naujokė Prienuose.
Ir gal kokią kirpėją parekomenduotumėte, kuri su garbanotais plaukučiais moka dirbti.

Ačiū

Tai, kad daro kas beveik visos kirpyklos kur yra kosmetologės. Ir bikini depiliacijas daro (anksčiau darydavo, kur netoli bažnyčios, priešais maksimą)
Atsakyti
QUOTE(Marcee @ 2013 03 20, 00:03)

Su pavasariu  4u.gif
Esu naujokė Prienuose.

Ačiū

kaip jau sakė rugsėjė tikrai daro 4u.gif tiesiog gal papuolė viena kurioje nedar ir tiek, pavaikštinėkit į kelias ir tikrai rasit 4u.gif Galiu parekomenduoti vieną 868301373 Ilona ten dirba ir kosmetologė kuri daro depilecijas mirksiukas.gif

tiesa, merginos, prekiauju prekėmis iš Vokietijos... nuo valymo priemonių iki higienos priemonių jei sudomino brūkštelkit į Až mirksiukas.gif
Atsakyti