Įkraunama...
Įkraunama...

Prienai ir Prienietės

na su tais naujais butais, tai kainos gana kosmines unsure.gif noretume pirkti busta kokiems penkiems metams, o paskui keistume i didesni. bet aisku cia reikia stipriai skaiciuoti smile.gif
Atsakyti
A gyvos mergos? Kiba šalčiai sutraukė g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2013 01 26, 11:21)
A gyvos mergos? Kiba šalčiai sutraukė  g.gif

Gyvos gyvos-šalčiai namie laiko ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, priimsit? ax.gif neperseniausiai atsikraustėm į Prienų rajoną, džiugu kad radau SM ir Prieniečių būrį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2013 02 03, 12:53)
Sveikos mamytės, priimsit? ax.gif  neperseniausiai atsikraustėm į Prienų rajoną, džiugu kad radau SM ir Prieniečių būrį thumbup.gif

sveiki.
papasakokite daugiau apie save.
kur gyvenate?
matau turit vaikuti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 03 vasario 2013 - 13:04
QUOTE(kristynka* @ 2013 02 03, 14:03)
sveiki.
papasakokite daugiau apie save.
kur gyvenate?
matau turit vaikuti smile.gif

ką čia ir bepasakosi, esu 22metų mamytė, niekur nedirbanti (tiksliau dirbanti - MAMA wub.gif ) atsikraustėm į Jiestrakį, gyvenom Kauno, bet butas mums taip ir neprilipo doh.gif tiesa, gaila bet palikau ten visas drauges verysad.gif
taip, turiu mergytę, jai 1 metukai,vasario 7d bus 5menesiai smile.gif šiek tiek negalavo, tad pirmadienį vešiu daktarei, noriu kad padarytų tyrimus..
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2013 02 03, 13:11)
ką čia ir bepasakosi, esu 22metų mamytė, niekur nedirbanti (tiksliau dirbanti - MAMA wub.gif ) atsikraustėm į Jiestrakį, gyvenom Kauno, bet butas mums taip ir neprilipo doh.gif tiesa, gaila bet palikau ten visas drauges verysad.gif
taip, turiu mergytę, jai 1 metukai,vasario 7d bus 5menesiai smile.gif šiek tiek negalavo, tad pirmadienį vešiu daktarei, noriu kad padarytų tyrimus..

malonu susipazinti. jei nepaslaptis kuo jus vardu ?
ar seniai atsikraustete i Jiestraki ?
Jiestraki gyvena mano vyro sesuo ax.gif daznai vykstam pas juos
Kokioj ligoninei priraset savo mazyle ??
as esu Kristina, man taip pat 22m. bet nuomojames buta Prienuose. Svajojame apie nuosava nama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 03 vasario 2013 - 13:19
QUOTE(kristynka* @ 2013 02 03, 14:16)
malonu susipazinti. jei nepaslaptis kuo jus vardu ?
ar seniai atsikraustete i Jiestraki ?
Jiestraki gyvena mano vyro sesuo ax.gif daznai vykstam pas juos
Kokioj ligoninei priraset savo mazyle ??
as esu Kristina, man taip pat 22m. bet nuomojames buta Prienuose. Svajojame apie nuosava nama biggrin.gif

vardu tai aš Justina 4u.gif
atsikraustėme vasarą, nors čia ir aš ir vyras užaugę esam ax.gif tad pažystamas kaimas, daug vyro giminių čia gyvena, taip pat ir uošviai:oh
prirašiau vaikų poliklinikoje, pas Bendinskienę, vyras norėjo kad ji prižiūrėtų, nes ir pats dar pas ją likęs nuo mažų dienų biggrin.gif aš pati prisirašiau MediCA klinikoje, pas Marčiukaitytę.
malonu susipažinti Kistina 4u.gif mes taip pat svajojom, ir štai, bet niekaip nenusiperkam jo iki galo, savininkai nesugeba dokumentų iki galo sutvarkyti, nors iš pradžių sakė kad tvarkingi jie doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2013 02 03, 13:27)

mano mazasis ir pas Bendinskiene, ji ir mane gyde biggrin.gif dar mano vaikus gydys.
o pati tai as "vita simplex" klinikoj su vyru.
O pas marciukaityte eina mano tevai, nusiskundimu neturi smile.gif

Bet vis jau jusu padetis pajudejus i nuosavo namo gyvenima. thumbup.gif svarbu kad viskas gerai baiktusi su dokumentais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 03 vasario 2013 - 13:37
QUOTE(kristynka* @ 2013 02 03, 14:36)
o pati tai as "vita simplex" klinikoj su vyru.

apie tokią nė negirdėjus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2013 02 03, 13:42)
apie tokią nė negirdėjus g.gif

kiti vadina seimos klinika. ji pale senas kareivynes. Vytenio g. 16
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 02 03, 14:50)
kiti vadina seimos klinika. ji pale senas kareivynes. Vytenio g. 16

jau susiieškojau smile.gif , bet čia mažai mamų bendrauja, ar tik man taip pasirodė? g.gif
Atsakyti