QUOTE(ErnestaKaunas @ 2011 09 18, 13:32)
Na turiu tris dukrytes. Vyriausiajai 11 metu, viduriniajai 7 metai, o maziukei 3 metai. Dickes eina i Revuonos mokykla, maziuke i Pasaka darzeli. Dar dickes eina i Meno mokykla. Pati ieskausi darbo siuo metu.
As tai kai Kaune gyvenau ir ejom pas daktare, tai kazkaip biuleteniu neimdavau, bet paskui kai pakeiciau darba ir jau galejau sau leisti pasiimti, tai pasirodo didziule problema su ta daktare buvo, nors vaikas ir tikrai serga sudetinga budavo. O sita daktare nera tokia nusistacius?
Siaip dar nelabai susigaudau as cia ka nors
traneliene gera gyd.
va penktadieni nubegau profilaktiskai pasitikrinti pas ja, nes buvau tada kai suneli pasigimdziau pries 2m tik
tai ji man viska apziurejo, ir krauja liepe priduot ir slapima, dar uz tilto reik uzsiregistruoti del apgamu didelio kiekio pasitikrinti...
seip ji labai praso kad tik prisirasyt i seimos klinika (kas man nepatinka... as vaika noriu but prirasius i vaiku poliklinika, o pati cia... net nezadu pokolkas vaiko perasinet
o del bileteniu kas (kazkada vyras pavelavo 1d i darbo birza, nu apsizioplino, ir ka jau but ismete, bet patariau pasakyt kad sirgai, telefone saskaitos neturiu, keles uzpustytas... liepe atnesti daktares pazyma... nuejo pas gyd, su nesuleliu mazu ir gavo pazyma
kaip ir pati sakote, vaikas serga, jusu neisleidzia is darbo
atrodo nera jokios iseities, tai tik tokiu atveju gali daktare gera padeti.
Ir gimine veda savo visus vaikucius ir patys prisirase pas Traneliene tai nusiskundimu neturi... nepatiks persirasyt juk galesit paskui pas kita...
beto juk dar atsidare prienuose MEDICA klinika, ten daktariu as nepzystu (tik viena zinau is mano kaimelio, bet seniau lankesi mano bendraamzes pas ja, nezinau kaip gyd istiesu.)
kol neisbandysi nesuzinosi.