Įkraunama...
Įkraunama...

Prienai ir Prienietės

QUOTE(panacėjos @ 2012 09 04, 18:16)
Metukų dar tik 3, todėl jokios mokyklos netinka... Kultūros namuose irgi viskas bent nuo 5-6 metų, kaip supratau.

Muzikos mokykleles yra, yamahos birstone, o prienuose nezinau kaip vadinasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(panacėjos @ 2012 09 01, 20:39)
Na merginos, ar yra Prienuose veiklos ikimokyklinukams? Kokie nors centriukai/grupės/būreliai? O gal ir koks privatus darželis yra? Į valstybinį darželį nevedame, todėl norisi, kad su kitais vaikais pabendrautų, papieštų, pamuzikuotų ar pan. Internete nieko nerandu...
Taip gūdu čia... Vilniuje nespėdavome visur, kur norėdavome, o dabar visai nėra ką veikti mano mažei. Patarkite!

O tai kuo prastas paprastas darželis g.gif
Na, kad gūdu nepasakyčiau, man čia veiklos sočiai ir su kūdikiu buvo ir dabar, nespėju suktis doh.gif
Šiaip patarčiau apie 12 -16 val atlėkt į parkelį prie "Iki cento" nu ten tai rasit veiklos, aš jau sakiau, kad ten mamos mitingus organizuoja doh.gif lotuliukas.gif , kokios 8 su vežimais sustoję, aplink dar keli pypliai laksto. Rasi ten pažinčių, pati paplepėt ir vaikams draugų. Ir vieta gera vaikui palakstyt ir saugu -toliau nuo gatvės ir mamai viskas aplink matyt, pasėdėt yra kur. Manau ir apie užsiėmimus vaikams ten esančių mamų galėsi pasiklausinėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 05 rugsėjo 2012 - 09:23
QUOTE(rugsėjė @ 2012 09 05, 10:22)
Šiaip patarčiau apie 12 -16 val atlėkt į parkelį prie "Iki cento" nu ten tai rasit veiklos, aš jau sakiau, kad ten mamos mitingus organizuoja  doh.gif  lotuliukas.gif , kokios 8 su vežimais sustoję, aplink dar keli pypliai laksto. Rasi ten pažinčių, pati paplepėt ir vaikams draugų. Ir vieta gera vaikui palakstyt ir saugu -toliau nuo gatvės ir mamai viskas aplink matyt, pasėdėt yra kur. Manau ir apie užsiėmimus vaikams ten esančių mamų galėsi pasiklausinėt

buna ir po 16v vasara, vaikuciai kartais uzsizaidzia net iki 21v thumbup.gif
kas burbulu atsinesa, kas savo zaisliuka, kas kreidos.
Tikrai smagu ziureti kai parkeli laksto vaikuciai, o mamytes ramiai gali pasikalbeti.
mes is stadiono g, tai mes daznai keliaujam i ta parkeli.

panacėjos - matau jusu mergyte ir gimus 2009-10, maniskis ir spalinukas smile.gif
o kurioj jus gatvei gyvenate ?
Atsakyti
Rugsėje,su gimtadieniu tave
user posted image
Atsakyti
ačiū Julsita smile.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu Rugsėje ir as paveluotai sveikinu!!!
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2012 09 09, 20:51)
Su gimtadieniu Rugsėje ir as paveluotai sveikinu!!!

dėkui 4u.gif , nu čia pačiu aliku, aš ir gimus apie 21 val biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2012 09 09, 22:21)
dėkui  4u.gif , nu čia pačiu aliku, aš ir gimus apie 21 val  biggrin.gif

Tai tada thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2012 09 05, 09:22)
O tai kuo prastas paprastas darželis  g.gif
Na, kad gūdu nepasakyčiau, man čia veiklos sočiai ir su kūdikiu buvo ir dabar, nespėju suktis  doh.gif
Šiaip patarčiau apie 12 -16 val atlėkt į parkelį prie "Iki cento" nu ten tai rasit veiklos, aš jau sakiau, kad ten mamos mitingus organizuoja  doh.gif  lotuliukas.gif , kokios 8 su vežimais sustoję, aplink dar keli pypliai laksto. Rasi ten pažinčių, pati paplepėt ir vaikams draugų. Ir vieta gera vaikui palakstyt ir saugu -toliau nuo gatvės ir mamai viskas aplink matyt, pasėdėt yra kur. Manau ir apie užsiėmimus vaikams ten esančių mamų galėsi pasiklausinėt

Neprastas valstybinis, tiesiog nėra reikalo leisti - mes abu su vyru dirbam iš namų. Birštone, girdėjau, galima į darželį nuolat nevesti, tačiau reikalui esant susimokėti už dieną ar net pusę ir palikti - gal kuri žinote, ar Prienų darželiuose taip įmanoma?

Tuos mitingus matau pro savo langus, bet man reiktų užsiėmimo, kur galėčiau nuvest ir palikt kokiom 2-3 val...

QUOTE(kristynka* @ 2012 09 05, 09:39)
panacėjos - matau jusu mergyte ir gimus 2009-10, maniskis ir spalinukas smile.gif
o kurioj jus gatvei gyvenate ?

Ta pati Stadiono gatvė smile.gif Tik mes čia dar tik apie pusę metų gyvename, nieko nepažįstame...
Atsakyti
QUOTE(panacėjos @ 2012 09 10, 08:14)
Neprastas valstybinis, tiesiog nėra reikalo leisti - mes abu su vyru dirbam iš namų. Birštone, girdėjau, galima į darželį nuolat nevesti, tačiau reikalui esant susimokėti už dieną ar net pusę ir palikti - gal kuri žinote, ar Prienų darželiuose taip įmanoma?

Tuos mitingus matau pro savo langus, bet man reiktų užsiėmimo, kur galėčiau nuvest ir palikt kokiom 2-3 val...
Ta pati Stadiono gatvė  smile.gif  Tik mes čia dar tik apie pusę metų gyvename, nieko nepažįstame...

Vaikas lieka vienas paliktas? As veziodavau i birstono darzeli nuo ryto iki pietu miego.
Yra toks variantas, stadione gyvena daug pencininkiu :]] Galima kokia pasisamdyti kaip aukle, kad vaika isvestu i lauka porai valandu. Butu jam uzsiemimas, pencininkei uzdarbis, jum laisvas laikas :] Nuvestu i ta pati parkeli apie kuri cia sneka ir ten susipazintu su kaimynais :]
Atsakyti
Mergaitės, gal turite ledynmečio 21 kortelę? galim pamainyt į 20,23,11,5,7 ar 8.
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2012 09 10, 16:52)
Mergaitės, gal turite ledynmečio 21 kortelę? galim pamainyt į 20,23,11,5,7 ar 8.

turiu 21.
o kas pavaizduoda kortelese 20, 5,8 ?
Atsakyti