Įkraunama...
Įkraunama...

Prienai ir Prienietės

user posted image
Atsakyti
smile.gif
kokia smagi tema, žymiuosi.

( https://picasaweb.go...372398897109442 )
Atsakyti
o čia tas žymėjimasis kaip g.gif Kad kažką parduodam ax.gif
Šiaip turiu pastebėt, kad mes mamos mažo miestelio esam kūrybingos ir išradingos. Parduotuvėj nerandam (kažką rast misija neįmanoma Prienuose) kuriam pačios.
Jei bendraut norisi sveika atvykus drinks_cheers.gif 4u.gif , prašom.
nu aš priekabi, bjauri, bet kai su nuoroda bac ir yra rolleyes.gif , ne nuo to pradėt reik blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2012 06 20, 18:40)
o čia tas žymėjimasis kaip  g.gif  Kad kažką parduodam  ax.gif
Šiaip turiu pastebėt, kad mes mamos mažo miestelio esam kūrybingos ir išradingos. Parduotuvėj nerandam (kažką rast misija neįmanoma Prienuose) kuriam pačios.
Jei bendraut norisi sveika atvykus drinks_cheers.gif  4u.gif , prašom.
nu aš priekabi, bjauri, bet kai su nuoroda bac ir yra  rolleyes.gif , ne nuo to pradėt reik  blush2.gif

tik tyrinėju ir nagrinėju. smile.gif
praeitam psl pamačiau pačios nuorodą, tai truputį pakopijavau. blush2.gif beje, manojoj ne vien pardavimai. štai, viena iš geresnių https://picasaweb.go...58?noredirect=1 - kas mato tokius paveiksliukus, gal ir daugiau pasiūlys. thumbup.gif
draugaukime. drinks_cheers.gif
Papildyta:
pradžiai skaitinėju taisykles ir susipažįstu su forumu, tad labai nesmerkite. wink.gif man čia viskas nauja, atėjau iš manodrabuziai.lt. bet kiek skaitau, tai ir čia moderatoriai negailestingi. biggrin.gif

tikiuosi surasti tarp forumiečių bendraminčių, taip pat besidominčių monetomis. thumbup.gif
(vėl nepavyksta įkelti paveikslėlio...)
Papildyta:
pradžiai skaitinėju taisykles ir susipažįstu su forumu, tad labai nesmerkite. wink.gif man čia viskas nauja, atėjau iš manodrabuziai.lt. bet kiek skaitau, tai ir čia moderatoriai negailestingi. biggrin.gif

tikiuosi surasti tarp forumiečių bendraminčių, taip pat besidominčių monetomis. thumbup.gif
(vėl nepavyksta įkelti paveikslėlio...)
Atsakyti
mano nuoroda paraše ax.gif kartais iškart įsikelia kai rašau greitą atsakymą, aš čia sena tarka, beveik visas pažįstu ne tik forume.
matau ir pas tave dabar paraše bigsmile.gif

Beje panos kokius ReNcYtEa dukriukas tortus kepa thumb_yello.gif , man tokiai kepėjai tai kaip iš žurnalo viršelio jie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2012 06 20, 21:14)
Beje panos kokius ReNcYtEa dukriukas tortus kepa  thumb_yello.gif , man tokiai kepėjai tai kaip iš žurnalo viršelio jie  wub.gif

matau matau thumbup.gif groziai ten. galesim dar visos uzsakymus pas jas darytis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2012 06 20, 21:14)

Beje panos kokius ReNcYtEa dukriukas tortus kepa  thumb_yello.gif , man tokiai kepėjai tai kaip iš žurnalo viršelio jie  wub.gif

blush2.gif Kepu aš,o dukriukas puošia ax.gif
Ačiū už pagyras mirksiukas.gif
Atsakyti
Ajajai Julsita persikrikštino bigsmile.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2012 07 30, 19:10)
Ajajai Julsita persikrikštino  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Na merginos, ar yra Prienuose veiklos ikimokyklinukams? Kokie nors centriukai/grupės/būreliai? O gal ir koks privatus darželis yra? Į valstybinį darželį nevedame, todėl norisi, kad su kitais vaikais pabendrautų, papieštų, pamuzikuotų ar pan. Internete nieko nerandu...
Taip gūdu čia... Vilniuje nespėdavome visur, kur norėdavome, o dabar visai nėra ką veikti mano mažei. Patarkite!
Atsakyti
QUOTE(panacėjos @ 2012 09 01, 20:39)
Na merginos, ar yra Prienuose veiklos ikimokyklinukams? Kokie nors centriukai/grupės/būreliai? O gal ir koks privatus darželis yra? Į valstybinį darželį nevedame, todėl norisi, kad su kitais vaikais pabendrautų, papieštų, pamuzikuotų ar pan. Internete nieko nerandu...
Taip gūdu čia... Vilniuje nespėdavome visur, kur norėdavome, o dabar visai nėra ką veikti mano mažei. Patarkite!

Kiek metu vaikui? Yra kelios vietos, viena is ju "menu mokykla", revuonos gatveje.
Kulturos namuose mazyliams manau irgi kazka turi :]
Atsakyti
QUOTE(Mangale @ 2012 09 02, 07:35)
Kiek metu vaikui? Yra kelios vietos, viena is ju "menu mokykla", revuonos gatveje.
Kulturos namuose mazyliams manau irgi kazka turi :]

Metukų dar tik 3, todėl jokios mokyklos netinka... Kultūros namuose irgi viskas bent nuo 5-6 metų, kaip supratau.
Atsakyti