o čia tas žymėjimasis kaip Kad kažką parduodam
Šiaip turiu pastebėt, kad mes mamos mažo miestelio esam kūrybingos ir išradingos. Parduotuvėj nerandam (kažką rast misija neįmanoma Prienuose) kuriam pačios.
Jei bendraut norisi sveika atvykus , prašom.
nu aš priekabi, bjauri, bet kai su nuoroda bac ir yra , ne nuo to pradėt reik
Šiaip turiu pastebėt, kad mes mamos mažo miestelio esam kūrybingos ir išradingos. Parduotuvėj nerandam (kažką rast misija neįmanoma Prienuose) kuriam pačios.
QUOTE(rugsėjė @ 2012 06 20, 18:40)
o čia tas žymėjimasis kaip Kad kažką parduodam
tik tyrinėju ir nagrinėju.
praeitam psl pamačiau pačios nuorodą, tai truputį pakopijavau. beje, manojoj ne vien pardavimai. štai, viena iš geresnių https://picasaweb.go...58?noredirect=1 - kas mato tokius paveiksliukus, gal ir daugiau pasiūlys.
draugaukime.
Papildyta:
pradžiai skaitinėju taisykles ir susipažįstu su forumu, tad labai nesmerkite. man čia viskas nauja, atėjau iš manodrabuziai.lt. bet kiek skaitau, tai ir čia moderatoriai negailestingi.
tikiuosi surasti tarp forumiečių bendraminčių, taip pat besidominčių monetomis.
(vėl nepavyksta įkelti paveikslėlio...)
Papildyta:
pradžiai skaitinėju taisykles ir susipažįstu su forumu, tad labai nesmerkite. man čia viskas nauja, atėjau iš manodrabuziai.lt. bet kiek skaitau, tai ir čia moderatoriai negailestingi.
tikiuosi surasti tarp forumiečių bendraminčių, taip pat besidominčių monetomis.
(vėl nepavyksta įkelti paveikslėlio...)
mano nuoroda paraše kartais iškart įsikelia kai rašau greitą atsakymą, aš čia sena tarka, beveik visas pažįstu ne tik forume.
matau ir pas tave dabar paraše
Beje panos kokius ReNcYtEa dukriukas tortus kepa , man tokiai kepėjai tai kaip iš žurnalo viršelio jie
matau ir pas tave dabar paraše
Beje panos kokius ReNcYtEa dukriukas tortus kepa , man tokiai kepėjai tai kaip iš žurnalo viršelio jie
QUOTE(rugsėjė @ 2012 06 20, 21:14)
matau matau groziai ten. galesim dar visos uzsakymus pas jas darytis
QUOTE(rugsėjė @ 2012 06 20, 21:14)
Kepu aš,o dukriukas puošia
Ačiū už pagyras
Ajajai Julsita persikrikštino
Na merginos, ar yra Prienuose veiklos ikimokyklinukams? Kokie nors centriukai/grupės/būreliai? O gal ir koks privatus darželis yra? Į valstybinį darželį nevedame, todėl norisi, kad su kitais vaikais pabendrautų, papieštų, pamuzikuotų ar pan. Internete nieko nerandu...
Taip gūdu čia... Vilniuje nespėdavome visur, kur norėdavome, o dabar visai nėra ką veikti mano mažei. Patarkite!
Taip gūdu čia... Vilniuje nespėdavome visur, kur norėdavome, o dabar visai nėra ką veikti mano mažei. Patarkite!
QUOTE(panacėjos @ 2012 09 01, 20:39)
Na merginos, ar yra Prienuose veiklos ikimokyklinukams? Kokie nors centriukai/grupės/būreliai? O gal ir koks privatus darželis yra? Į valstybinį darželį nevedame, todėl norisi, kad su kitais vaikais pabendrautų, papieštų, pamuzikuotų ar pan. Internete nieko nerandu...
Kiek metu vaikui? Yra kelios vietos, viena is ju "menu mokykla", revuonos gatveje.
Kulturos namuose mazyliams manau irgi kazka turi :]
QUOTE(Mangale @ 2012 09 02, 07:35)
Kiek metu vaikui? Yra kelios vietos, viena is ju "menu mokykla", revuonos gatveje.
Metukų dar tik 3, todėl jokios mokyklos netinka... Kultūros namuose irgi viskas bent nuo 5-6 metų, kaip supratau.