Įkraunama...
Įkraunama...

Prienai ir Prienietės

QUOTE(Erdinga @ 2012 05 08, 12:56)
As ieskau kur galima būtų drabužių nusipirkti, kaži ar verta į kurį turgelį?  smile.gif  Na įsivaizduoju kaip Gariūnuose, su palapinėm ir pigesniais nei prekybos centruose drabužiais, ar šiame krašte nelabai rasiu tokio  4u.gif  Kaip tik lėksim pro prienus, kaži ar verta užsukti  4u.gif

uzsukti gali, bet darbo diena mazi turgeliai buna, daugiau visoki batai. o jus gal geriau uzsukite i Kauno Urma, arba savaitgaliais sako neblogas turgus buna Alytuje. nu jai savaitgali tai ir prienuose galit uzsukti, bet kad cia nelabai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 05 08, 12:20)
uzsukti gali, bet darbo diena mazi turgeliai buna, daugiau visoki batai. o jus gal geriau uzsukite i Kauno Urma, arba savaitgaliais sako neblogas turgus buna Alytuje. nu jai savaitgali tai ir prienuose galit uzsukti, bet kad cia nelabai biggrin.gif

Supratau, dėkui 4u.gif drinks_cheers.gif Keista, kad buvau girdėjusi jog Prienuose labai neblogas turgus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdinga @ 2012 05 08, 13:58)
Supratau, dėkui  4u.gif  drinks_cheers.gif  Keista, kad buvau girdėjusi jog Prienuose labai neblogas turgus  smile.gif

seip gal jis isdalies ir geras. bet as jau senai neapsiprekinu jame rubu. maistu, darzovemis taip. kuistukuose pasikuisti smagu.
Atsakyti
Erdinga pralinksminai su Prienų Gariūnais smile.gif
Dirba centrinis (miesto centre, J. Basanavičiaus g. 17) turgelis ir vadinamas ūkininkų turgus (Revuonos g. 68).
Abu dirba visomis dienomsi, savaitgalį ūkininkų turguje didžiausias pasirinkimas, bet tikrai nėra ko lygint net su Alytaus turgum, nekalbant apie Gariūnus.
Atsakyti
Kokia nuomone akiu gydytojais poliklinkoj uz tilto ?
Noreciau akytes pasitikrinti del lesiu.
buvau musu Optikos salono daktare, bet kazkodel man nepatiko jos nuomone, noreciau dar isgirsti is kitos daktares apie mano akytes
Atsakyti
Laba
QUOTE(kristynka* @ 2012 05 13, 15:12)
Kokia nuomone akiu gydytojais poliklinkoj uz tilto ?
Noreciau akytes pasitikrinti del lesiu.
buvau musu Optikos salono daktare, bet kazkodel man nepatiko jos nuomone, noreciau dar isgirsti is kitos daktares apie mano akytes

tai kad ji ir ten dirba... ir dirba dar lyg ir Šatiene ten... kas ten per viena as tikrai nzn schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2012 05 13, 17:24)
tai kad ji ir ten dirba... ir dirba dar lyg ir Šatiene ten... kas ten per viena as tikrai nzn  schmoll.gif

gal kas zinos g.gif
Atsakyti
Akinių nereikia dar, tai nežinau nieko, dar siūlą į adatą pataikau įsivert lotuliukas.gif , nors vienu momentu sakiau jau bus ragas, bet pora savaičių be siuvinėjimo ir vėl kaip nauja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2012 05 13, 20:02)
Akinių nereikia dar, tai nežinau nieko, dar siūlą į adatą pataikau įsivert  lotuliukas.gif , nors vienu momentu sakiau jau bus ragas, bet pora savaičių be siuvinėjimo ir vėl kaip nauja  lotuliukas.gif

biggrin.gif as ir matau iverti siula, bet akinuku reikia doh.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Būsit Prienų šventėje šeštadienį?
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2012 05 24, 17:56)
Būsit Prienų šventėje šeštadienį?

i muges tik pasizet eisim
Atsakyti