Įkraunama...
Įkraunama...

Prienai ir Prienietės

QUOTE(panacėjos @ 2012 04 19, 11:08)
Ačiū merginos labai už info, dabar tik apšvieskite, kur ta Lolita, ir kur ta Sruogelė...  blush2.gif

LOLITA - kur naujas yra prie stoties pastatytas pastatas velse, tai kitoj pusei kelio, netoli ten kur kancialerines prekes.
Sruogele - netoli ACIU parduotuves, arba vairavimo mokyklos ARV.
QUOTE(surviljurate @ 2012 04 19, 11:43)
as kerpuosi Vytauto g. kitoj kelio pusej pries camelia vaistine, yra toks stiklinis pastatas, tai 3a yra kirpykla, pas kirpeja Lolita. apkerpa gana neblogai.

kad jau camelije vaistine maximos pusei persikelus g.gif ten jo atsidarius nauja kirpykla tam pastate, netoli maximos puses, nu salia euro vaistines... mama kazkada mano buvo ten, tai net nzn nuomones
Atsakyti
tai butent kad kirpykla yra kitoj kelio pusej negu dabar camelia, pries swedbanka. tam pastate kur anksciau buvo Mixcosmetic parduotuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(surviljurate @ 2012 04 19, 14:19)
tai butent kad kirpykla yra kitoj kelio pusej negu dabar camelia, pries swedbanka. tam pastate kur anksciau buvo Mixcosmetic parduotuve smile.gif

rimtai g.gif dar nezinojau kad ten kirpykla doh.gif o kelios kirpejos ? ka dar ten daro, ar tik kerpa ?
Atsakyti
dabar ten dirba dvi kirpejos, atsirado nauja Sandra, girdejau atsiliepimu, kad dirba gerai, bet pati neisbandzius, tai tiksliai nezinau. ten ir kerpa ir dazo, yra soliarumas, daro manikiurus, bet man manikiurininke nelabai, buvau kelis kart, kazkaip atmestinai...
Atsakyti
gal galite pasakyti kur gerai daro manikiura ir makiaza Prienuose?
Atsakyti
QUOTE(panacėjos @ 2012 04 19, 10:08)
Ačiū merginos labai už info, dabar tik apšvieskite, kur ta Lolita, ir kur ta Sruogelė...  blush2.gif

jPanacėjos jusu pasto dezute pilna, issivalykite, negaliu jums issiusti laiskelio
ir laukiu jusu adreso, kur siusti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 02 gegužės 2012 - 10:21
CIRKAS
kazi bilietu kainos kokios ? g.gif
http://ikrauk.15min.lt/afisa/64593
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 05 02, 10:29)
CIRKAS
kazi bilietu kainos kokios ? g.gif
http://ikrauk.15min.lt/afisa/64593

Mano bernužėlis buvo nulėkęs ten apsižiūrėt prie to cirko, tai sakė, kad vaikams iki 3 metų - nemokamai, vaikams -15 Lt, suaugusiems - 20 Lt bilietai.
Bet negaliu 100 proc. teigti, kad tiksliai tokios kainos, nes pati nebuvau ir nemačiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruciake: 02 gegužės 2012 - 17:32
QUOTE(Ruciake @ 2012 05 02, 18:29)

Oooooooo,žiūrėkit kas atsirado blink.gif thumbup.gif Maž kokius 2 etus čia jau nerašius.Kaip laikais,kaip sesikė-abidvi mus užmiršę... Kaip mažiulis auga? Jau turbūt ir dirbi po ilgų atostogų,ane mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Aš ne Prienietė, bet norėjau paklausti Jūsų, kiek turgų yra Prienuose? biggrin.gif Kiek žinau tai Prienų turgus Revuonos g. 68, tačiau jis lyg tik savaitgaliais dirba? blush2.gif Ar yra koks geras turgus, kuris dirbtų darbo dienomis? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdinga @ 2012 05 08, 12:39)
Aš ne Prienietė, bet norėjau paklausti Jūsų, kiek turgų yra Prienuose?  biggrin.gif  Kiek žinau tai Prienų turgus Revuonos g. 68, tačiau jis lyg tik savaitgaliais dirba?  blush2.gif  Ar yra koks geras turgus, kuris dirbtų darbo dienomis?  g.gif  4u.gif

ziurint ko jums reikia. yra du turgeliai dirba darbo dienomis, ir savaitgaliais dirba turgus.
Atsakyti
As ieskau kur galima būtų drabužių nusipirkti, kaži ar verta į kurį turgelį? smile.gif Na įsivaizduoju kaip Gariūnuose, su palapinėm ir pigesniais nei prekybos centruose drabužiais, ar šiame krašte nelabai rasiu tokio 4u.gif Kaip tik lėksim pro prienus, kaži ar verta užsukti 4u.gif
Atsakyti