Įkraunama...
Įkraunama...

Prienai ir Prienietės

prašom mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
nemokamas renginukas
user posted image
Atsakyti
Neseniai atsikraustėme į Prienus, ieškome pirkti naudotos lovytės kūdikiui. Jei turite parduoti, arba žinote, kas turi, parašykite prašau į az. Pasiimsime patys iš bet kur Prienuose ar aplinkiniuose miesteliuose/kaimuose. Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panacėjos @ 2012 04 01, 06:34)
Neseniai atsikraustėme į Prienus, ieškome pirkti naudotos lovytės kūdikiui. Jei turite parduoti, arba žinote, kas turi, parašykite prašau į az. Pasiimsime patys iš bet kur Prienuose ar aplinkiniuose miesteliuose/kaimuose. Ačiū smile.gif

Ačiū, radome. Dabar ieškome nebrangiai naudotos nešioklės (kengūros), tinkančios kūdikiui nuo gimimo.
Atsakyti
Labuka,
as Prienuose jau 3m, bet vis neprisiruosiu prisijungti. Butu labai smagu rasti mamyciu, kurios noretu paplepeti smile.gif
Atsakyti
Na tai plepam smile.gif
Gal galite ką parekomenduoti kirpyklų srityje? Ieškau ir sau, ir vyrui, baisu eiti ir bandyti visas iš eilės...
Atsakyti
QUOTE(panacėjos @ 2012 04 18, 10:50)
Na tai plepam smile.gif
Gal galite ką parekomenduoti kirpyklų srityje? Ieškau ir sau, ir vyrui, baisu eiti ir bandyti visas iš eilės...

LOLITOJe ejau pas kirpeje Jolanta, dazo gerai, bet kazkaip man ji neprilipo, vyras vis eina pas ja.
LOLITOJe gerai tvarko antakius Neringa, bet daug lupa
as dar einu i SRUOGELE, pas Vilma, ir dazo gerai, ir pakonsultuoje, galima pasitarti mirksiukas.gif
Atsakyti
Kristynka, o Vilma neišėjus iš Sruogelės? Nes ji mano mamai perdavė vizitkę dar žiemą, sakė kad keis patalpas (jei nepainioju)
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2012 04 18, 13:03)
Kristynka, o Vilma neišėjus iš Sruogelės? Nes ji mano mamai perdavė vizitkę dar žiemą, sakė kad keis patalpas (jei nepainioju)

zinok nieko nezinau, bet as gal koki vasari buvau pasikirpti, tai i jos pamaina nepapuoliau, bet kiek supratau tada dar dirbo g.gif
cia ta tokia zemute, su akinukais - tika atradau ja, tai but blogai jai isejus butu
Atsakyti
Ai tai gal kita, gal ne Vilma, o gal ten 2 Vilmos dirbo biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū merginos labai už info, dabar tik apšvieskite, kur ta Lolita, ir kur ta Sruogelė... blush2.gif
Atsakyti
as kerpuosi Vytauto g. kitoj kelio pusej pries camelia vaistine, yra toks stiklinis pastatas, tai 3a yra kirpykla, pas kirpeja Lolita. apkerpa gana neblogai.
Atsakyti