Įkraunama...
Įkraunama...

Prienai ir Prienietės

QUOTE(kristynka* @ 2012 01 21, 14:30)
- nuo ligonines iki azuolo mok. greitoji vaziuoja 20-30min lotuliukas.gif ka jau manyti apie tolimesnius kaimukus. doh.gif

baikės... mano tėvui paskambino ir sako ruoškitės, greitoji jau važiuoja, vešim gimdyt į Kauną lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2012 01 21, 19:17)
baikės... mano tėvui paskambino ir sako ruoškitės, greitoji jau važiuoja, vešim gimdyt į Kauną  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O čia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muse12 @ 2012 01 21, 13:41)
na Bendinskiene kazkaip nepatenkintai ziurejo kai vaikui paprasai padaryt kraujo tyrimus(ale gal galvoja kisuosi i jos darba) bet kai padare 6men krauja,gelezis buvo ant ribos,po keliu men paprasiau padaryt pakartotinai tai sako juk jum viskas gerai,po keliu sav atsidurem ligoninei su tridiene,ir kai tyre krauja pasake kad jau yra mazakraujyste.

labai nemegsta kaip reiski savo nuomone :] Bet paskui apsipranta. Bet cia jau kaip matau gan nemenkas neapdairumas.. Daleisti iki to, kad vaikui mazakraujyste isivystitu..
Kiekviena daktare turi savu pliusu ir minusu. Visos jos geros iki laiko tikriausiai. Kol viskas gerai, pas visas gerai :/
As po vienos dideles iskeltos scenos vaiku poliklinikoje(buvo sukviesta dalis prsonalo,dalyvauti) ten isvis stengiuosi nesilankyti. Pikta ant tokios koncervatyvios ir uzdaramintes mediku istaigos.
Jei kas nors vygdoma ne pagal tam tikra sudaryta programa, ar scenariju.. kaip cia geriau issireiskus, tuomet tu ir tavo vaikai tampa kazkokiais tabu, su kuriais pradedama bendrauti "idomiai" biggrin.gif
Patarciau nebijoti ir sakyti ar daryti viska drasiai, kas Jum (mamos) atrodo teisinga. Daktarai turetu isklausyti, tada pateikti savo isvadas, o ne pulti.. ir versti jaustis kvailai ir nepatogiai.
Atsakyti
LAbas rytas
QUOTE(rugsėjė @ 2012 01 21, 19:17)
baikės... mano tėvui paskambino ir sako ruoškitės, greitoji jau važiuoja, vešim gimdyt į Kauną  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu cia tai jau viskas.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Apie Bendinskiene tai toks jausmas kad ne apie ta pacia kalbam... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as ir nemazai gydytoju macius... ale pakolkas apie Bendinskiene galiu tik geru atsiliepti.... matyt gal nuo zmogau jai priklauso... kas svarbiausia as su ja ir truputi pasigincinu jei manau, kad man kitaip atrodo...ir visada randam sprendima... ir tyrimus duoda kokiu paparasau... ir siuntima kur tik reik... ir antibu be reikalo ji man neipersa... nes zino mano nuomone apie ja.... matyt per bjauri as lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangale @ 2012 01 21, 22:32)

Patarciau nebijoti ir sakyti ar daryti viska drasiai, kas Jum (mamos) atrodo teisinga. Daktarai turetu isklausyti, tada pateikti savo isvadas, o ne pulti.. ir versti jaustis kvailai ir nepatogiai.

Va šito aš ir nemoku... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2012 01 22, 10:46)
Apie Bendinskiene tai toks jausmas kad ne apie ta pacia kalbam...  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu as ir su ja susikalbu, kai as buvau maza ir ji mane gyde, ir iki dabar atsimenu kad kai mama prasydavo siuntimu ji visad israsydavo thumbup.gif visalaika svelniai elgesi su manim ir su mano dabar vaiku smile.gif Tik dar kazkodel ji man siulo Titui sese pirkti g.gif doh.gif ... jai ji mano kad mano vaikui reikia antibu tai ji pasiulo, nes dar jau ir pati zinau kada jau mano vaikui ju tikrai reikia ir neiissigydysime be ju... o jai jums persa vaista juk jus ji galit pasakyt kad neduosit savo vaikui g.gif ar cia taip sunku papriestarauti gydytojui g.gif

QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 01 22, 10:55)
Va šito aš ir nemoku...  blush2.gif

pavz man kartais israso ir daug receptu, bet is tu receptu atsirenku kas man butina lotuliukas.gif
Atsakyti
nu va ir atsigavo temele lotuliukas.gif
norejau paklaust ar galima cia det skelbimukus?o gal yra nauja temuke?nes buna kad mamos pasipiktina nors man gal patogiau pagal rajona viska rast vienoj vietoj.
norejau papasakot apie platinama produkcija,turbut cia yra mamyciu kurios jau zino ir ne prima karta girdi apie TUPPERWARE indus.tai as juos platinu,nes ir pati naudoju, kadangi gamintojas Amerikieciai,gamina be jokiu blogiuku,kaip melominas ir kt,negeri dalykai,tad saugu naudoti tiek suaugusiems, tiek vaikams,sveikiau pasigaminam,laikom,saldom maista.kaina tikrai atspindi kokybe ir ilgaamziskuma.
na sakyciau be leidimo cia parasiau blush2.gif bet ka sudomins klauskit del produktu ir akciju i az kad netersciau cia temeles 4u.gif
Atsakyti
Ką merginos?
Neužšalat? Savo vaikio neleidau nei vakar, nei šiandien į mokyklą, o kitas dienas sakė nedirbs mokykla- "atostogos" vaikams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 31 sausio 2012 - 08:37
QUOTE(rugsėjė @ 2012 01 31, 08:36)
Ką merginos?
Neužšalat? Savo vaikio neleidau nei vakar, nei šiandien į mokyklą, o kitas dienas sakė nedirbs mokykla- "atostogos" vaikams.

Mano Tadas ir šiandien namie.Dabar dar Simona meldžiasi,kad atšaltų tiek,kad ir ji liktų namie smile.gif
Atsakyti
Laba diena mamytes, gal galit pasakyti kur Prienuose yra muzikos mokyklele (yamaha ar kazkas panasaus) leliukams?
Atsakyti
QUOTE(gerddute @ 2012 02 08, 14:49)
Laba diena mamytes, gal galit pasakyti kur Prienuose yra muzikos mokyklele (yamaha ar kazkas panasaus) leliukams?

yamaha yra Birstone 4u.gif
Atsakyti
Birstone tai zinom, bet mums laikas netinka, o Prienuose girdejau irgi kazkokia atsidarius, negirdejot?
Atsakyti