Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės apsigyvenote kartu?

QUOTE(ShihTzu @ 2011 10 25, 18:13)
Kitu metu vasara planuojam iseiti kazkur kartu,as raginu remontuoti sena sodo nameli ,jis vis apie buta o veliau lyg persigalvoja ir sako gerai ir pas tevus.....o mane tai zudo,nors santykiai su jais tikrai begalo grazus seima nuostabi ,bet dviese yra dviese....kaip jam tai ikalti i galva... g.gif

Lašas po lašo.... ir "ikalsi" smile.gif Pasišnekėk, paiškink ko nori, pabandykit kokį pusmeti išsinuomot kažka. Pagyvensit, pamatysit kaip sekasi, gal ir brangiajam patiks. Galėsit tada ir apie namo remontus kalbėti.
Atsakyti
svarbu per daug intensyviai nekalti, nes rezultatas gali būti priešingas.
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2011 10 26, 19:14)
svarbu per daug intensyviai nekalti, nes rezultatas gali būti priešingas.

Butent, vyrams daznai taip buna... nors gal ir moterims pasitaiko smile.gif
Atsakyti
po pusmecio bendravimo virtualaus ir dvieju realiu susitikimu, per treciaji atvyko su visomis manatkemis biggrin.gif ir dar nepasigailejome.
Atsakyti
O kiek laiko jau praėjo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 10 31, 00:34)
O kiek laiko jau praėjo? smile.gif

liniuote rodo smile.gif istiesu tai perejome ugni ir vandeni per si laika, keiteme namus, salis, patyreme ir nedarba ir bada ir baime buti ismestiems uz nesumoketa nuoma uk biggrin.gif dabar jau viskas susitvarke, mastome apie vestuves 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FrostyFrosty: 31 spalio 2011 - 05:55
Sveikinimai mirksiukas.gif

Šiaip labiausiai visas gyvenimo grožis pasirodo pragyvenus maždaug metelius laiko ax.gif Tai tos kur sako, kad po 3 mėn.viskas čiki piki, dar nereiktų taip džiaugtis, juk tai dar tik šviežiena biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Na, aš čia labai į savo pačios temą iš tikrųjų, bet jau apsigyvenau su draugu 4u.gif praėjus kiek laiko pradėjau keisti nuomonę, plius pagalvojom, jog ir taip dažnai vienas pas kitą būnam- kodėl neapsigyvenus. Gyvenom tolokai vienas nuo kito, tai pakol vienas atvažiuoja pas kitą- sugaištam ne tik daug laiko, bet ir daug benzino sudeginam lotuliukas.gif na, čia tokie "šiaip sau" niuansai smile.gif dabar jau pagyvensim pamatysim, nors man iš tikrųjų dabar toks adaptacinis periodas iš tikrųjų biggrin.gif
Atsakyti
Oba geras biggrin.gif geros naujienos, sveikinu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 10 31, 12:11)
Sveikinimai  mirksiukas.gif 

Šiaip labiausiai visas gyvenimo grožis pasirodo pragyvenus maždaug metelius laiko  ax.gif  Tai tos kur sako, kad po 3 mėn.viskas čiki piki, dar nereiktų taip džiaugtis, juk tai dar tik šviežiena  biggrin.gif

o po kiek laiko tu apsigyvenai su saviskiu? g.gif
zinai, mes esame su juo labai skirtingi, istiesu labai... tad mums buvo nelengva kai tie skirtumai eme lysti,nes mes galima sakyti neturejome to pasimatymu laikotarpio kaip visos normalios poros biggrin.gif tiksliau man buvo nelengva, jis pas mane tolerantiskas kitu skoniams, pomegiams, o man buvo sunku nepirsti savo tiesu is pradziu smile.gif bet dabar galiu pasakyti, kad gyvenimas su priesingybemis iseina tik i nauda, gyvenimo mokykla, mokausi is jo butent to ko visada man truko paciai.Tad istiesu pritariu, kad butent dabar visas grazumas, nes tik nesenai baigeme slifuotis ir ta slifavima isgyvene likome drauge ir tapome geresne pora smile.gif

Atsakyti
na mes kartu tai ir greit apsigyvenom smile.gif o ir nebūna dienų, kad nesimatytume, va dabar kai šventi tai šian tik nemačiau smile.gif bet ryt vėl kartu būsim smile.gif
O šiaip tai kaip ir pas daugumą, visko pasitaiko, visko reikia smile.gif
Atsakyti
Mes su MB, po kokių 3 mėnesių, apsigyvenom, ar neapsigyvenom... kaip čia pasakius... Mano daiktų pas jį vis daugėti pradėjo, vis daugiau naktų į savo namus negrįšdavau.. Taip pamažu, daiktai ir keliauja biggrin.gif Ir širdys artėja biggrin.gif
Atsakyti