Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės apsigyvenote kartu?

QUOTE(Dieter @ 2011 10 07, 15:00)
Ir niekada nebus MES. Nebūna taip, čia kažkoks keistas išmislas, vyras ir moteris = mes, moteris ir vaikas = mes. Ne. Man kiekvienas asmenybė. Aš, jis, mama, senelis, vaikas. Tai ne mes.

Priėmę bažnytinę santuoką, jus iš dviejų kūnų tampate vienu...Nežinau, kaip tiksliai ten sako, bet esmė ta pati...
Atsakyti
Dieter, ar gauni dovanų iš sugyventinio? Kokios jos? Man tavo vyrukas skūpokas atrodo. O su čekiais... Taip darydavau, kai iš tėvų pinigų gyvenau. Ir dar tada, kai alga biedna buvo. Bet kai du rimti žmonės... Et... Eina sau. Metu akmenį tavo sugyventinin. Kaip jis jaučiasi pats tuos čekius rinkdamas? Jo tokia situacija nežemina?
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 10 07, 16:00)
1) Ir niekada nebus MES. Nebūna taip, čia kažkoks keistas išmislas, vyras ir moteris = mes, moteris ir vaikas = mes. Ne. Man kiekvienas asmenybė. Aš, jis, mama, senelis, vaikas. Tai ne mes.
Ir taip. Esu aš, yra jis. MES gyvenam kartu. MES planuojam ateitį. MES daug ką darome kartu. Bet sau esu AŠ pati, ir JIS atskirai.

Negali būti visi vienodi. Visi mes asmenybės.
2) P.s. man nėra nieko kvailiau išgirsti kaip 'Mes sloguojame' (nors sloguoja vaikas), tai 'mes' t.y. ir mama, ir vaikas, ar tik jis vienas.

1) nu jau tingiu komentuoti...

2) va del sito tai sutinku. "mums isdygo dantukas" (visada paklausiu- o ir tau dygsta?!), "mes nebedarome i lova" (visada pagiriu, kad pagaliau biggrin.gif) doh.gif
Atsakyti
mes su vyru jau draugystes pradzioj pasidalindavome pinigais jei kuriam reikedavo kad ir kelis litukus,nes abu dar mokinomes,o veliau jis isejo i armija tai kaip siandien atsimenu kai batalijone pinigus dalijomes. jau kartu 11metu,pinigai bendri ir net minciu nekyla neduot vienas kitam.
o jei i tema tai atskirai nuo tevu pradejom gyvent 3metus nuo draugystes pradzios,po vyro armijos,bet pries tai gyvenome pas mano mama po kokiu metu draugystes
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 10 07, 12:47)
Mes tik gyvenam kartu, mes ne šeima ir jos nevaidinam. Gyvenam nes abiems taip geriau ir pigiau.
Kai bus šeima, bus vaikai, bus bendra. Kol nėra, kas mano tas mano.

Mano draugas, man pasakė, kad tikrai ne visa jo alga bus šeimos, nes dalį pinigų jis investuos, kažkur dės (na, finansus išmano, nes studijuoja ir dirba), ateičiai ir pan.

QUOTE(Dieter @ 2011 10 07, 14:06)
Laba dieną, Jūs iš medžio iškritot? Žinoma kad yra išimčių, ligos, bedarbystė. Pastaroji yra laikina. SM'e ir taip pilna temų kai vyras moterims nedirbdamas sėdi ant sprando, o ji ir save, ir vaiką ir dar jį išlaiko. O jis sveikas, turi rankas, kojas, bet va, nenori, nes juk taip patogu. Yra ir moterų kurios nedirba ir tik iš vyrų gyvena. Ima pinigus viskam. Aš taip negaliu schmoll.gif Man taip nėra priimtina.
Bedarbystė yra laikina, ją galima visaip išspręsti.
Bet aš nenoriu, kad vyras man priekaištautų kodėl aš nusipirkau batus, nors nevaikštau basa, kodėl pirkau švarką, kai spintoje jau pora yra. Ir aš jam nenoriu priekaištauti, kam leidžia savo pinigus, naujam kompui, nors ir senas veikia, naujam telefonui, o moksli knygai.
Valio, kai yra porų kurioms savo pinigų nėra gaila niekam. O man gaila. Aš noriu kad būtų lygybė, man taip patogiau ir priimtiniau. Mano antrai pusei taip pat. Tai nematau čia jokios bėdos, jei mes abu sugebame susitarti. O kitiems kai nepriimtina tai ir nesupras to. Jei B neturi dabar pinigų telefonui, o mirtinai reikia, nes neveikia senasis, tai ką, man jam dovanoti 600 Lt, aš nesu milijonierė. Aš skolinu, o jis atiduoda. Nematau čia nieko blogo ar smerktino.
Aš tai suprantu kai yra bendras biudžetas. Ir puiku, jeigu tik jiems taip gerai.

Aš tikrai nenorėjau supikdyti ar juolabiau ižeisti. 4u.gif Jus sakot, kad nesat šeima ir aš Jūsų situacija suprantu. Aš būtent ir klausiu kaip būtų jei būtu šeima?

Tiesiog jei mano žmona dvigubai mažiau gauna algos nei aš tai kaip tada? Nejau aš rengsiuos firminei parduotuvei, o ji to negalėdama dėvėtu rūbų parduotuvėje? Jei aš noriu austriu vakarienei, o ji gali sau leisti tik makaronus? Bet vėlgi pabrėžiu, jei yra šeima.

Sakot vyras neduos visų pinigų šeimasi, nes investuos. Tai labai gerai, bet jei yra šeima, ar tas neturėtu būti abipusiu sutarimu? Na čia tik man taip atrodo.
Atsakyti
Mes po 3 mėn. draugystės apsigyvenom kartu oficialiai. Iki tol ištisai vienas pas kitą būdavome, beveik jau ir gyvenome biggrin.gif bet visa tai savaime gavosi, abu norėjome. Nors ir pagrindų po kojom dar nebuvo, nedirbome, abu buvom studentai, nuomojome iš pradžių kambarį, po to jau butą. Ir ką, viskas sėkmingai. Po 3 metų susituokėme smile.gif
Atsakyti
Po 5 draugystės metų, susiženijome ir apsigyvenome kartu smile.gif
Atsakyti
Mes kartu pradejom gyventi mazdaug po dveju metu draugystes. Jis vis likdavo nakvoti,paskui tarnavo kariuomenej ir gryzdavo pas mane,taip po tarnybos ir liko,pas tevus nebegryzo. Pradejom draugauti,kai man buvo 17,tai tie du metai buvo pats tas. Tas laikas labai skiriasi kai kuriu,nes vienaip yra,kai kalbama apie jaunima ir kitaip,kai jau suauge zmones sueina. Ir as nesistebiu,kai suauge zmones apsigyvena kartu kad ir po keliu menesiu pazinties,gi ne mazi vaikai jau yra,zino ka daro.
Atsakyti
lapkriti bus metai kaip mes gyvename kartu ir jau daromes remontus, menesio begyje pradesime kartu gyventi
Atsakyti
Hm..gyvenat kartu, bet mėn pab. apsigyvensit kartu.. kažką truputį ne taip parašėt ax.gif
Atsakyti
O aš niekada nepalaikiau, o ir dabar nesuprantu gyvenimo "susimetus", ir ypač jaunystėje. schmoll.gif Pasakysiu tiesiai - tai apgaulė arba saviapgaulė. Nei moteriškos, nei vyriškos prigimties apgauti nepavyks, nebent sulaužyti, sužeisti, kankintis. Mergina turėtų būti ta, kurios dėmesio ir meilės siekiama ir tikri vyrai to iš tikro ieško. Be to,ir mergina šitoj situacijoj nukenčia nelygintinai daugiau, nes jai prigimties duota priimti naują gyvybę, o ji tokioj situacijoj ne tik nepriimtina, o net ko gero suprantama kaip nereikalingas kliuvinys? Vaikinui tokie santykiai "patogūs" ir skatinantys neatsakingumą. Jei vaikinas gerbia savo merginą ir sako mylintis, jis pasiūlys jai tekėti, o ne sugyventinės rolę. Visa kita yra manipuliacijos. Draugaukite (tikrąją šio žodžio prasme), susipažinkite su daug ir įvairiais žmonėmis, bet didžiausią dovaną - save, dovanokite tam vieninteliam, kuris vertas būti jūsų vaikų tėvu. 4u.gif
Atsakyti
Oi nesakykit. Aš irgi katalikas, bet nevisai sutiksiu su Jūsų požiūriu. Žmonėms neretai ir būna tas sekantis draugystės žingsnis, kai jie apsigyvena kartu. Kai pradeda galvoti apie ateitį kartu. pagyvene kartu dažniausiai ir nusprendžia tuoktis. Be to gyvenimas rodo, kad gyvenant kartu atsiskleidžia ivairus žmogaus bruožai, kurių nepastebėsi tik susitikinėjant. O tai būna paskui, susitikinėjom 7 metus, susituokėm ir po savaitės skirybos.
Atsakyti