QUOTE(Dieter @ 2011 10 03, 16:52)
Supersmile, atsakant į Jūsų klausimą, mes mokame komunalinius ir maistą visiškai lygiai per pusę. Kadangi butas mano, aš sumoku mokesčius, padalinu iš dviejų ir jis man savo dalį atiduoda. Ką perkam maisto sau dedam čekius ir skaičiuojam kas kiek išleido, ir vėl viskas lygiai per pusę.
O pvz mano ėjimai į kavines, drabužiai, reikalingi daiktai man, yra tik iš mano pinigų. Kas reikalinga tik jam yra iš jo pinigų. Žinoma, man ar jam pritrūkus pasiskolinti galime vienas iš kito, bet tai nebūna 'duok', visada gražinam, visada atsiskaičiuojam.
Man asmeniškai taip daug geriau ir patogiau, B sakė, kad taip pat. Nėra kažkokio pykčio kad išleido bendrus pinigus tam kas man atrodo niekas ar nereikalinga. Aš su draugėmis dažniau į kavines einu nei jis, tai aš ir pati nenorėčiau leisti jo pinigus sau...
Taip yra daiktų kuriuos pirkom bendrai, tai irgi mokėjom už juos per pusę
Na, as irgi panasiai mastau, tik jei labiau pasigilinu, tai man daug visokiu klaustuku kyla
Su ex irgi stengemes taip per puse, bet neisvengdavom visgi nesutarimu. Sakyciau, finansai ir buvo viena labiausiai nesutariamu sriciu... Na, gal todel jis ir ex
Su dabartiniu draugu jau kyla mintys apie bendra gyvenima, tai vel pradu mastyti, kaip cia geriau reikes elgtis su tais pinigeliais. Jis irgi masto apie ta per puse. Bet sove tokia mintis, kad jis pvz valgo trigubai daugiau nei as
Aisku, neskaiciuoja niekas kasniu, tik siaip pamastymas...