QUOTE(Dieter @ 2011 09 22, 21:53)
Luella, kodėl?
Ar nebūtų baisu, kad išlįs kažkas tokio, o jau bus po vestuvių.
Man tai patinka gyventi kartu, nes matau kaip veikia rutina, buitis mus, kaip B rūpinasi tuo, ką daro, ką masto. Aš čia pvz matau pliusų. Nors straipsnių kad tai nėra gerai, kad daugiau išsiskiria nei susituokia, bet manęs jie nejaudina.
O kas jau tokio gali išlįsti? Kas tau pvz išlindo? Buitis? Jinai mane mažiausiai erzina, nes pati nesu pedantė ir galima visada susitarti gražiuoju. O visa kita, jei draugauji ir praleidi daug laiko kartu ar taip, ar taip atsiskleidžia. Gi aš nekalbu apie tai, kad susitinki mieste ir po poros valandų išsiskiri. Kai po pusę savaitės pas vieną kitą praleidi tai ir taip jau kaip gyvenimas kartu gali atrodyti
Užtat gyvenimas kartu romantiką tikrai po truputį žudo. Tai, kam skubėti? Pripažinkim turi gi žavesio susitikinėjimas, kai kasdien nematai, pasiilgsti, pasipuoši, pasistengi, ir tas buvimas kartu tarsi brangesnis tampa.
Papildyta:
QUOTE(Dieter @ 2011 09 23, 21:25)
Nors mano manymu tas 'antspaudas pase' sulaiko nuo tokio susikroviau staigiai daiktus ir išėjau. Bet klausimas ar tai į gerą, kai ir vyras kankinasi, ir žmona tai jaučia, ir vaikams nesmagu. Bet va jis/ji taip paprastai neišeina
Kol nėra vedybų viskas daug paprasčiau. Kaip vartotojiškam pasauly, nepatiko daiktas, meti lauk, perki kitą, nesusigyveni su vienu, palieki ir ieškai kito.
Visiškai sutinku su tavimi... pvz mane sustabdytų
nes nežinau, ar čia vis dar jaunatviškas maksimalizmas, ar tiesiog toks charakteris, bet man pasakyti "viskas baigta, viso gero" yra net per daug paprasta, bet manau, kad susituokus šitaip nebegalima leisti sau taip elgtis, nes jau yra atitinkami įsipareigojimai.