Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės apsigyvenote kartu?

QUOTE(linivo @ 2013 05 19, 09:25)
apsigyvenom kartu po 2 sav.nuo pazinties.atrode baisiai greitai bet tiesiog nebegalejome buti atskirai biggrin.gif

Greit, bet aš greičiau: praktiškai po 4 susitikimų irnesakyk.gif hihihi.gif Gal kas dar greitesnis? bigsmile.gif
Atsakyti
Buvo praėję beveik 2,5 metų ax.gif
Atsakyti
Mes jau po savaitės draugystės kasdien leisdavom dienas ir vakarus kartu cool.gif thumb_yello.gif tieisog išsiskirstydavom į darbus,o vakare vėl subėgdavom pas kažkurį biggrin.gif taip tęsėsi kelis mėnesius. Rimtai, savame butuke, apsigyvenom po 5 mėnesių draugystės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 07 23, 09:36)
Greit, bet aš greičiau: praktiškai po 4 susitikimų irnesakyk.gif  hihihi.gif Gal kas dar greitesnis? bigsmile.gif

taip taip biggrin.gif
pragyvenom kartu pusmetį, o tada susimetėm į poras
Atsakyti
mes po metų su pusę smile.gif bet prieš tai vienas pas kitą nakvojome ir šiaip kiekvieną dieną leisdavome kartu, tai galima sakyti jau ir prieš tai gyvenom kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 07 23, 10:36)
Greit, bet aš greičiau: praktiškai po 4 susitikimų irnesakyk.gif  hihihi.gif Gal kas dar greitesnis? bigsmile.gif

thumbup.gif as negreitesne, bet tokia pat greita tongue.gif per 5-a pasimatyma blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 07 23, 08:36)

ta pacia diena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mes buvome vieno namo nuominikai, tai toil eiti nereikejo lotuliukas.gif
O jau tada kartu persikraustem po 2ju menesiu, tai bvo oficialus gyvenimas kartu. biggrin.gif
Atsakyti
po metų smile.gif
Atsakyti
Po mėnesio laiko smile.gif Ir štai-jau 5 mėnesiai kartu gyvenam rolleyes.gif
Atsakyti
2 metai buvo per atstumą skirtingose šalyse, paskiau atsikėliau pas jį, dabar tuoj bus 5ti metai kaip gyvenam kartu.
Atsakyti
Pas mane tai taip gavosi, kad maždaug po savaitės. Taip kad nėra to tinkamo ar netinkamo laiko, kiekvienam savo thumbup.gif
Atsakyti
Po pusmecio. Man tada buvo vos 19 m. 4u.gif Vaje, atsimenu, kaip mama pyko... gal savaitę smile.gif Kaip tik baiginėjau 12 klasę.
Atsakyti