Na mums gausis , kad pradesime gyventi kartu pradraugavus beveik 7 metus
QUOTE(Žannce @ 2013 04 04, 20:55)
Na mums gausis , kad pradesime gyventi kartu pradraugavus beveik 7 metus
7 metai tai jau tikrai pakankamas laikas žmogui pažinti, o ir vaikus jau pakely Klausimas, kodėl nesituokiat, o tik ruošiatės kartu gyventi?
QUOTE(Molė @ 2013 04 05, 08:44)
7 metai tai jau tikrai pakankamas laikas žmogui pažinti, o ir vaikus jau pakely Klausimas, kodėl nesituokiat, o tik ruošiatės kartu gyventi?
vestuves jau uz poros savaiciu
Su vienu vaikinu draugavau apie ~3.5 , palikau, nes atsibodo jo blevyzgavimai, nesusitupėjimas visiškas, nieko rimto nepašnekėsi, tik sportas , skaniai pavalgyt ir ... .
Praėjus kiek laiko sutikau labai brangų žmogų, esam 1.5 metų ir jau gyvenam kartu.
Praėjus kiek laiko sutikau labai brangų žmogų, esam 1.5 metų ir jau gyvenam kartu.
kartu gyvename 3metus.po 5metu draugystes.is viso 8metai.
QUOTE(Fray @ 2013 04 14, 22:07)
Su vienu vaikinu draugavau apie ~3.5 , palikau, nes atsibodo jo blevyzgavimai, nesusitupėjimas visiškas, nieko rimto nepašnekėsi, tik sportas , skaniai pavalgyt ir ... .
Su vienu gyvenau irgi apie 4 metus irgi atsibodo, neimanoma buvo pakesti buvimo salia.
Kita zmogu sutikau ir po menesio apsigyvenom kartu, po 3ju buvau nescia, mes 2 metai kartu, esame susituoke ir turime metuku dukryte.
QUOTE(Nanan @ 2013 05 10, 21:21)
Mes kartu daugiau nei 2 metus, jau kaip ir susižadėjom, bet negyvenam kartu Man patinka tai
O kada gyventi planuojat?
Patarciau iki vestuviu...nes tik apsigyvenus kartu suzinai tikra zmogu
QUOTE(Aylin @ 2013 05 10, 23:59)
O kada gyventi planuojat?
Jei taip susiklostys, kad išeis pagyventi iki vestuvių-gerai, bet aš nesu nusiteikusi prieš tai, kad kartu gyventi pradėtume tik po vestuvių, aš žinau , koks jis, matau, kur laukia problemos, kokiose srityse,suprantu, kad gali iškilti įvairių sunkumų, bet mano tėvai negyveno prieš susituokdami, seneliai irgi ne, tetos taipogi ne, o šeimos tvirtos, skyrybų nebuvo
QUOTE(Nanan @ 2013 05 10, 22:21)
Mes kartu daugiau nei 2 metus, jau kaip ir susižadėjom, bet negyvenam kartu Man patinka tai
O atleido mylimasis? Cirkonio žiedelį atsiėmėt?
QUOTE(Nanan @ 2013 05 11, 07:30)
Jei taip susiklostys, kad išeis pagyventi iki vestuvių-gerai, bet aš nesu nusiteikusi prieš tai, kad kartu gyventi pradėtume tik po vestuvių, aš žinau , koks jis, matau, kur laukia problemos, kokiose srityse,suprantu, kad gali iškilti įvairių sunkumų, bet mano tėvai negyveno prieš susituokdami, seneliai irgi ne, tetos taipogi ne, o šeimos tvirtos, skyrybų nebuvo
Musu seneliu laikais is viso skyrybu nebuvo, tevu laikais retas irgi skyresi, deja musu laikais viskas labia supaprastinta, nepatiko - issiskyriau.
Aisku, savo zmogu geriausiai pazisti, bet niekada zmogaus taip gerai nepazinsi, kai bendroje buityje, bendruose finansuose ir pan....