Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės apsigyvenote kartu?

Na mums gausis , kad pradesime gyventi kartu pradraugavus beveik 7 metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žannce @ 2013 04 04, 20:55)
Na mums gausis , kad pradesime gyventi kartu pradraugavus beveik 7 metus smile.gif

7 metai tai jau tikrai pakankamas laikas žmogui pažinti, o ir vaikus jau pakely g.gif Klausimas, kodėl nesituokiat, o tik ruošiatės kartu gyventi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2013 04 05, 08:44)
7 metai tai jau tikrai pakankamas laikas žmogui pažinti, o ir vaikus jau pakely g.gif  Klausimas, kodėl nesituokiat, o tik ruošiatės kartu gyventi? biggrin.gif

vestuves jau uz poros savaiciu smile.gif
Atsakyti
Su vienu vaikinu draugavau apie ~3.5 , palikau, nes atsibodo jo blevyzgavimai, nesusitupėjimas visiškas, nieko rimto nepašnekėsi, tik sportas , skaniai pavalgyt ir ... .
Praėjus kiek laiko sutikau labai brangų žmogų, esam 1.5 metų ir jau gyvenam kartu. smile.gif
Atsakyti
kartu gyvename 3metus.po 5metu draugystes.is viso 8metai.
Atsakyti
Esu draugavusi su vaikinu 5 metus, bet pasukom skirtingais keliais, nes atsibodo jo nevalyvumas ir tas būdo bruožas, kad kaimynam pagalbos reikia labiau nei mums - tai pagalvojau, kad vieniša mama būti nesinori ax.gif kartu apsigyvenom po metų, va tada visi smagumai ir išlindo

Atsakyti
QUOTE(Fray @ 2013 04 14, 22:07)
Su vienu vaikinu draugavau apie ~3.5 , palikau, nes atsibodo jo blevyzgavimai, nesusitupėjimas visiškas, nieko rimto nepašnekėsi, tik sportas , skaniai pavalgyt ir ... .
Praėjus kiek laiko sutikau labai brangų žmogų, esam 1.5 metų ir jau gyvenam kartu. smile.gif

thumbup.gif

Su vienu gyvenau irgi apie 4 metus irgi atsibodo, neimanoma buvo pakesti buvimo salia.
Kita zmogu sutikau ir po menesio apsigyvenom kartu, po 3ju buvau nescia, mes 2 metai kartu, esame susituoke ir turime metuku dukryte. blush2.gif
Atsakyti
Mes kartu daugiau nei 2 metus, jau kaip ir susižadėjom, bet negyvenam kartu smile.gif Man patinka tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanan @ 2013 05 10, 21:21)
Mes kartu daugiau nei 2 metus, jau kaip ir susižadėjom, bet negyvenam kartu smile.gif Man patinka tai smile.gif

O kada gyventi planuojat?
Patarciau iki vestuviu...nes tik apsigyvenus kartu suzinai tikra zmogu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 05 10, 23:59)
O kada gyventi planuojat?
Patarciau iki vestuviu...nes tik apsigyvenus kartu suzinai tikra zmogu mirksiukas.gif

Jei taip susiklostys, kad išeis pagyventi iki vestuvių-gerai, bet aš nesu nusiteikusi prieš tai, kad kartu gyventi pradėtume tik po vestuvių, aš žinau , koks jis, matau, kur laukia problemos, kokiose srityse,suprantu, kad gali iškilti įvairių sunkumų, bet mano tėvai negyveno prieš susituokdami, seneliai irgi ne, tetos taipogi ne, o šeimos tvirtos, skyrybų nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanan @ 2013 05 10, 22:21)

O atleido mylimasis? Cirkonio žiedelį atsiėmėt? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanan @ 2013 05 11, 07:30)
Jei taip susiklostys, kad išeis pagyventi iki vestuvių-gerai, bet aš nesu nusiteikusi prieš tai, kad kartu gyventi pradėtume tik po vestuvių, aš žinau , koks jis, matau, kur laukia problemos, kokiose srityse,suprantu, kad gali iškilti įvairių sunkumų, bet mano tėvai negyveno prieš susituokdami, seneliai irgi ne, tetos taipogi ne, o šeimos tvirtos, skyrybų nebuvo smile.gif

Musu seneliu laikais is viso skyrybu nebuvo, tevu laikais retas irgi skyresi, deja musu laikais viskas labia supaprastinta, nepatiko - issiskyriau.
Aisku, savo zmogu geriausiai pazisti, bet niekada zmogaus taip gerai nepazinsi, kai bendroje buityje, bendruose finansuose ir pan....
Atsakyti