Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės apsigyvenote kartu?

po 3m. draugystes as pati pasiuliau pradeti gyventi kartu, nes atsibodo vaikscioti i pasimatymus, norejosi leisti dienas ir vakarus drauge, uzmigti ir pabusti kartu.
jau 2m. gyvename po vienu stogu, mane vis dazniau aplanko mintys apie vestuves, deja draugas dar nelabai apie jas galvoja, vengia sios temos, nejaugi ir pirstis teks paciai...
Atsakyti
lotuliukas.gif Ulinija nuosirdziai prajuokino tavo istorija biggrin.gif oj ta lietuviska musu vyrija lotuliukas.gif retam, kuriam iskiepitas ryztingumas lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif na as vis bandau ji teisinti tuo, kad jis uz mane 3 metais jaunesnis (jam dabar 26m.) ir gal dar nesubrendes tokiems rimtiems zingsniams, kaip santuoka ir vaikai. tai stai laukiu ir brandinu kaip vyna smile.gif
nors cia pora dienu atgal viena pazystama po sesiu metu draugystes galiausiai paliko savo nesiryztantiji vaikina, susikrove daiktus ir grizo gyvent pas tevus. matyt ta kantrybe galiausiai vis gi baigiasi, vieniems anksciau, kitiems veliau.
Atsakyti
Na, mes kartu apsigyvenome po 3 metų draugystės, viskas vyko bendru sutarimu ax.gif kartu gyvename jau 1m su puse ir dar neteko dėl to gailėtis smile.gif kažkaip, priešingai, viskas tapo daug papraščiau, geriau vienas kitą suprantam rolleyes.gif apie vestuves tikrai pagalvojam, bet aš pati jaučiuosi dar tam per jauna, juk tikrai nėra kur skubėti blush2.gif
Atsakyti
Mes kartu apsigyvenome prabėgus 3 mėn. nuo draugystės pradžios biggrin.gif Ir viskas buvo super, nesigailiu, kad taip anksti sutikau su savo brangiausiojo pasiūlymu " pamąstyti apie bendrą lovą" biggrin.gif Dabar, prabėgus 4 metams nuo draugystės pradžios, planuojame kelti vestuves wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Via_Lattea: 06 kovo 2013 - 11:12
Mes kartu apsigyvenome po mazdaug pusantru metu draugystes wub.gif ir nei karto del to neisigailejom smile.gif
Atsakyti
įsimilėjom pirma pažinties diena, po mėnesio apsigyvenom kartu, kartu jau 5 metai wub.gif
Atsakyti
Gan greitai - po poros mėnesių maždaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulinija @ 2013 03 02, 17:27)
smile.gif  na as vis bandau ji teisinti tuo, kad jis uz mane 3 metais jaunesnis (jam dabar 26m.) ir gal dar nesubrendes tokiems rimtiems zingsniams, kaip santuoka ir vaikai. tai stai laukiu ir brandinu kaip vyna  smile.gif
nors cia pora dienu atgal viena pazystama po sesiu metu draugystes galiausiai paliko savo nesiryztantiji vaikina, susikrove daiktus ir grizo gyvent pas tevus. matyt ta kantrybe galiausiai vis gi baigiasi, vieniems anksciau, kitiems veliau.

Turiu drauge,kuri taip lauke 7m.,o galiausiai jis isejo pas kita,po metu ji pastojo,ruosiasi vestuvems,zodziu,jei delsia,pagalvokite,ar tikrai planuoja ateiti su jumis smile.gif.
QUOTE(ne aš @ 2013 03 19, 12:02)
Gan greitai - po poros mėnesių maždaug smile.gif

Ir teisingai,nera cia ko laukti biggrin.gif .Reikia vyra isbandyti ir buityje lotuliukas.gif .
Atsakyti
po maždaug 3 metų, jis atsikraustė pas mane. nieko neplanavome, tiesiog taip savaime gavosi, jog vis dažniau lieka nakvoti pas mane 4u.gif
Atsakyti
kai susipažinom apturėjom gal 4 normalius pasimatymus, po savaitės pradėjau pas jį nakvoti... ir realiai jau beveik pusmetį gyvenam kartu (tiksliau nelabai namie nakvoju)... realiai kuo daugiau kartu būnam, tuo viskas tobuliau wub.gif
Atsakyti
Mes kartu apsigyvenome po treju metu draugystes. Iki siol laikau si zingsni vienu geriusiu savo gyvenime wub.gif per siuos du metus, kuriuos gyvename dar labiau suartejome, "isauginome" ir subrandinome vienas kita. smile.gif tiek nuostabiu dalyku ivyko per si laika, nulemsianciu musu tolimesni gyvenima ir viskuo dziaugemes kartu, kiekviena ryta ir vakara wub.gif ech, kada nors apie tai su nostalgija pasakosiu musu vaikams ir anukams smile.gif
Atsakyti