Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės apsigyvenote kartu?

QUOTE(Selija @ 2012 10 05, 20:40)
Apsigyvenom kartu po vestuvių, tai,kad negyvenom kartu iki vestuvių nė trupučio nepakenkėsmile.gif

Mes irgi tik po vestuvių kartu apsigyvenom.
Vyras prašė, kvietė, viliojo praėjus dviems mėnesiams draugystės, ale aš nenorėjau.
Šlifavomės neilgai, apsipratom viens su kitu ir gyvenam iki šios dienos.
Atsakyti
po 6 men... bet tam nelabai buvau pasiruosus, kaip sakoma ikalbejo biggrin.gif dar tik menesiukas kartu pragyventa... pakolkas skustis neturiu kuo..dar per mazai laiko praejo smile.gif
Atsakyti
po "oficialios" draugystės pradžios praėjus 4 mėnesiam, jau turėjo savo lentynėlę vonioj, bet dar nesikėlė, ir už nuomą, komunalinius nemokėjo. bet bendrai pirko maistą, ir šiaip, nėra skūpus.

O jau kartu, bendrais finansais apsigyvenom lygiai po metų nuo draugystės pradžios. Ir tuoj sueis pirmieji mūsų bendrų šmutkių metai. smile.gif blush2.gif

Aš buvau ta skubinančioji pusė visada biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Mes oficialiai gyventi kartu pradejom po mazdaug 9 menesiu nuo susipazinimo (tai cia skaitant kaip nuo draugystes pradzios, nes nuo tada kai susipazinom nebeissiskyrem ), bet apie tai kalbos prasidejo po mazdaug puses metu, ir kas keiciausia, kad jos buvo is jo puses pirmiausia, ne is mano biggrin.gif jis nera is tu kur greit isipareigoja smile.gif tai vat jau pusantru metuku kartu gyvenam wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
po 2 mėnesių thumbup.gif bet norėjom jau po mėnesio, tik užtruko buto paieškos wub.gif
Atsakyti
Po pusmečio. MB teko gyvenamąją vietą keisti, tai ir pasiūlė, kad vietoje dviejų paprastų butukų galėtumėm susimest ir išsinuomot vieną prabangesnį biggrin.gif bet ir iki tol praktiškai visus savaitgalius arba pas mane, arba pas jį praleisdavom, turėjom jau savo lentynėles vienas kito namuose.
Atsakyti
o mes is viso juokingai... nors bendravimo pradzioj buvom abu po skaudziu praeiciu ir speje pasidaryt isvadas, kad nera ko isimylet, nes lb.skauda, bet turbut tas mus ir suvede po vienu stogu, kadangi lb.jau daug bendrysciu radom, ir pradzioj net sakyciau, suejom ne jausmu o proto vedami( atitikom vienas kito suvokima apie antraja puse, kaip veliau abu issiaiskinom) ir suejom kazkur po 3men.nuo bendravimo pradzios. Kad lb.jau nepatogu jam pasidare paryciais namo lekt lotuliukas.gif ( niekaip trumpiau neissikalbedavom). As esu uz pabandymus pagyvent drauge,viskas daug greiciau paaiskeje ir pasimato zmogaus savybes, kol prisirysimas neisigalejes smile.gif
Atsakyti
Mes apsigyvenom kartu po 4 metų draugystės. Nei vienas nesiūlė, natūraliai išėjo taip, nes jis grįžo iš užsienio ir net nebuvo svarstymų, kad jam eiti nuomotis buta, kada butas yra pas mane smile.gif visvien būtume tai pas viena, tai pas kita iš mudviejų. Man kaip jaunai merginai (buvau gal 21-erių ar 20..) nebuvo jokio streso ar kažkokių pamastymų, kad gal anksti smile.gif buvom gražiai saldžiai padraugavę, abu ramūs rimti žmonės, meilė ir ateities planai dideli tai kodėl gi ne smile.gif
Atsakyti
po 2-ju savaiciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2013 02 01, 00:17)
po 2-ju savaiciu  blush2.gif

as po triju blush2.gif
Atsakyti
po pusmečio.
Atsakyti
po dvieju menesiu biggrin.gif
Atsakyti