Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės apsigyvenote kartu?

Mes mazdaug po puses metu draugystes, viskas gavosi savaime nes susitike nebenoredavom issikirti 4u.gif
Atsakyti
Mes apsigyvenom kartu po vestuvių, t.y. po 2 metų ir 3 mėnesių gražios draugystės. Galvojam, kad bendro gyvenimo pradžia turi būti ypatinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2012 11 09, 10:13)
Mes apsigyvenom kartu po vestuvių, t.y. po 2 metų ir 3 mėnesių gražios draugystės. Galvojam, kad bendro gyvenimo pradžia turi būti ypatinga.  4u.gif

Ir kaip sekesi? smile.gif as ir visad sakydavau, kad bent metus reikia pagyvent kartu, kad pamatyt, kaip sekasi bendra buiti kurt... bet mano atveju nusimato daug mazesnis laiko tarpas ( apsigyvenimo kartu ir vestuviu) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2012 11 09, 18:40)
Ir kaip sekesi? smile.gif  as ir visad sakydavau, kad bent metus reikia pagyvent kartu, kad pamatyt, kaip sekasi bendra buiti kurt... bet mano atveju nusimato daug mazesnis laiko tarpas ( apsigyvenimo kartu ir vestuviu) ax.gif

Viskas tikrai nuostabu smile.gif Bendri planai, bendra buitis, viskas nauja abiems smile.gif Taikomės vienas prie kito, aišku būna ir nesutapimų, bet abu suprantam, kad tai visiškai normalu smile.gif Palaikom vienas kitą visokiose situacijose, ieškom bendrų sprendimų. Mokomės gyventi vienas su kitu, drauge, be jokių repeticijų smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(barda @ 2012 11 16, 22:35)
Viskas tikrai nuostabu smile.gif Bendri planai, bendra buitis, viskas nauja abiems smile.gif Taikomės vienas prie kito, aišku būna ir nesutapimų, bet abu suprantam, kad tai visiškai normalu smile.gif Palaikom vienas kitą visokiose situacijose, ieškom bendrų sprendimų. Mokomės gyventi vienas su kitu, drauge, be jokių repeticijų smile.gif

Na mes "praktikuosimės" tik kelis mėn, prieš vestuves ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 17 lapkričio 2012 - 16:46
Apsigyvenau pas drauga po 3men draugystes. Tiesiog savaime gavosi,kuo toliau tuo ilgiau pasilikdavau ,kol galiausiai supratau,kad jau neturiu ka veztis is tevu,visi daiktai mano pas ji smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jorng: 20 lapkričio 2012 - 21:12
Po 10 mėn draugystės, labai norėjau, be to taip buvo ir patogiau, gyvenam kartu jau daugiau nei metus ir tikrai nesigailiu smile.gif
Atsakyti
repeticija pries gyvenima kartu buvo gal po 3savaiciu nuo tada kai susipazinome ax.gif tevai isvyko i kelione, paliko laisvus namus, tad ir apsigyvenom kartu biggrin.gif tada tevai grizo, mudu persikelem pas mano teta i buta, kuri per vasara reikejo priziureti, pagyvenom kartu ten menesi ar pusantro ir tada jau visam persikelem pas ji biggrin.gif biggrin.gif
tai ir nezinau, kada cia tiksliai gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
Po pusės metų mirksiukas.gif abu labai norėjom jau po kokių varganų 3 mėnesių draugystės, bet nenorėjom taip baisiai skubėt, tai dar tris pralaukėm tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Po poros savaičių pradėjau tiesiog nebemiegoti namie, o pas jį, kur atsiranda vis daugiau mano šmutkių.
Atsakyti
na pas mus labai idomi istorija smile.gif mes jau gyvename kartu o as ji pazystu nepilnai du menesius smile.gif iki apsigyvenimo as ji maciau du kartus, trecias musu susitikimas buvo jau musu namuose smile.gif susipazinome mano buvusiame darbe, bendravome labai atvirai ir idomiai su mintim, kad daugiau nebepasimatysime, todel pakankamai issipasakojome, apsikeiteme nr- maza prireiks smile.gif as planavau emigruoti i uzsieni, todel nieko nesitikejau, nes jis isitvirtines lietuvoje. Iki isvaziavimo pora kartu susikambinome ir viskas, kai isvaziavau jis mane palaike, pradejom skype bendrauti, kiekviena miela diena ilgi ir grazus, trumpi ir nereiksmingi pokalbiai smile.gif visa tai atvede iki to, kad po dvieju savaiciu jis atskrido i svecius pas mane, tiesiog siaip, kad susitikti, kad pabuti kartu ir t.t. ir ka gavosi taip, kad labai daug kalbejomes, diskutavom apie tai kaip bus toliau ir gryzes i lietuva po savaitgalio paskambino ir pareiske, kad nori buti su manim, jog nori kartu su manim ateities ir t.t. na ir ka- dar po savaites as parskridau i sostine i musu namus smile.gif va tokia kvaila, greita ir netiketa musu istorija, bet nesigailiu visiskai, nebuvo dienos kad abejociau savo sprendimu smile.gif

Atsakyti
o man pagyvenimas kartu padejo pasveikt nuo apsedimo....nes kol tik susitikinejom atrode viskas perfect... ir jis gerutis , na rozinem spalvom rodes biggrin.gif

butina pagyvent kartu isitikinimui ar neskendi iliuzijose wink.gif
Atsakyti