Mes apsigyvenom kartu po 3 men draugystes. Dabar jau esam vede ir auginam dukryte.
Kada tiksliai apsigyvenome kartu nepamenu, bet kai pradėjome draugauti, po maždaug mėnesio vis dažniau likdavau pas jį ir po neilgo laiko kone visi mano daiktai jau buvo jo namuose Žodžiu - greit 'susimetėm'
Apsigyvenom kartu puse metu iki draugystes pradzios gyvenam kartu jau pusantru metu, kaip pora - beveik metus
po 2.5 m draugystes
Po 6 metų draugystės.
po trijų mėnesių, nors likti pradėjo anksčiau (gyvenam mano bute)
QUOTE(Supersmile @ 2011 10 03, 17:41)
Na, as irgi panasiai mastau, tik jei labiau pasigilinu, tai man daug visokiu klaustuku kyla Su ex irgi stengemes taip per puse, bet neisvengdavom visgi nesutarimu. Sakyciau, finansai ir buvo viena labiausiai nesutariamu sriciu... Na, gal todel jis ir ex
Su dabartiniu draugu jau kyla mintys apie bendra gyvenima, tai vel pradu mastyti, kaip cia geriau reikes elgtis su tais pinigeliais. Jis irgi masto apie ta per puse. Bet sove tokia mintis, kad jis pvz valgo trigubai daugiau nei as Aisku, neskaiciuoja niekas kasniu, tik siaip pamastymas...
Su dabartiniu draugu jau kyla mintys apie bendra gyvenima, tai vel pradu mastyti, kaip cia geriau reikes elgtis su tais pinigeliais. Jis irgi masto apie ta per puse. Bet sove tokia mintis, kad jis pvz valgo trigubai daugiau nei as Aisku, neskaiciuoja niekas kasniu, tik siaip pamastymas...
Mes trejus metus pradraugavom ir tik tada apsigyvenom kartu, dabar jau metai, kaip gyvenam kartu Bet esmė tame, kad kol dar negyvenom kartu buvom studentai ir kiekvieną pinigėlį skaičiavom ir taupėm, kad tik savaitgaliais galėtume leisti sau pramogų dviese, kuris turėdavo daugiau tas ir mokėdavo, tai dabar kai abu dirbam nuomojamės butą, vėl gi vienas kitam nieko negailim ir net nėra buvę tokio klausimo, kaip kas kiek už ką moka, mokam abu, t.y. jei jis moka už nuomą tada aš už maistą ar rūbus ir pan, paprastai kuris tuo metu turim daugiau sąskaitoj tas ir moka, ir kiek esam pasiskaičiavę išlaidos labai puikiai pas mus išsilygina, nė vienas nesijaučiam skriaudžiami :] Tiesa dėl buities tai vėl gi čia pasisekė, kadangi mano Brangusis pedantas, tai viską padeda į vietą, tai labai mažai to tvarkymosi lieka, su maisto gaminimu irgi, kai jam laisva jis gamina, o kai jis dirba aš gaminu, vis gi anksčiau baigiu darbą :] Galiu pasakyti, kad gyvenimas kartu labiau padeda suprasti vienas kitą, leidžia pajusti tą tikrąjį artumą mylimo žmogaus (nekalbu apie sexą) ir be abejo matai, kaip pastangos yra abipusės dėl santykių o ar verta pagyventi prieš vestuves kartu, tai čia priklauso nuo žmonių, nes faktas yra tas arba tu susigyveni su to žmogaus pliusais ir minusais arba ne, o vestuvės nieko nepakeis, norės ir po vestuvių pas kitą išeis :] Nors aš asmeniškai noriu vestuvių ir mes pamažu judam link to [SIZE=7][SIZE=7]
Žadėjom 6mėn draugystės proga 'sumesti šmutkiukus', bet neiškentėm ir kartu apsigyvenom po 5 mėn draugystės
mazdaug po 4men draugystes taip isejo savaime nakvojo nakvojo ir prisinakvojo
o mes po 1 men. pazinties kai pagalvoju paciai labai keista, kad as taip lengvai si sprendima priemiau, pasidaviau jau greit bus du metai kai esam kartu ir zinok prisipazinsiu, kad buna dienu, kai pamastau apie tai, kad daugiau taip nebesielgciau. Tik ta pirmaji menesi ir apturjom romantiskus vakarus, pasimatymus kai vienas pas kita vazinejome, laukeme susitikimu. O kai apsigyvenom viskas stojo i vietas, lyg jau su tuom zmogum buciau senai senai irgi nera blogas dalykas, bet taip noretusi pasimatymu
Po maždaug 1 m. draugystės